Chyby • Minicraft.cz

Yomo
Sponzor++

100 postů
65 reputace

IGN: YomoSK
Od Yomo » přes 8 let

Sem píš chyby na serveri Minicraft.cz

Kontakt: Steam | Profil | Discord - Yomo#6982 | Email

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 8 let

Tak proč už tu žádný nejsou ?

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 8 let

absolútne nechápem význam tohoto topicu.. keby niekto chce nahlásiť chybu, založí si vlastný topic a nebude hľadať tento.. btw, keby ti sem každý píše chyby bolo by to strašne neprehľadné a celé zaspamované

E-mail: polakjack@minicraft.cz

iTzMari_
Sponzor

132 postů
46 reputace

IGN: iTzMari_
Od iTzMari_ » přes 8 let

Tento príspevok je úplne zbytočný z môjho uhlu pohľadu.
Na "chyby" už je na webe sekcia. Takže si toto zakladal úplne na nič.  http://prntscr.com/efwqcz 
Neviem či si chceš pripadať nejako dôležito, alebo si šplhnúť u AdminTeamu. Ale toto si fakt nemusel robiť. Z môjho pohľadu je to trápne a primitívne.
Nikdy som nechápal ľudí ako TY. Nemyslíte dopredu a robíte až veľmi odvážne kroky, ktoré zvyčajne majú trápny efekt. A potom sa čudujete, že Vás pokladajú za menej inteligentých.
Viem, teraz to vypadá ako keby som ťa len "hejtil", a považoval sámeho seba, za nejaký zázrak. Ale pravda je bohužiaľ iná.
Nechcem ťa nejako poučovať, lebo to čo robíš ty, je čisto len tvoja vec, ale! Keď sa mi niečo nepáči, alebo mi to vadí, tak vždy sa ozvem, keďže nie som nikdy ticho. Nie je to môj štýl.
Nabudúce by si si mohol zistiť nejaké informácie a nezakladať takéto zbytočné vlákna na webe. Tak teda ešte raz opakujem, že sekcia na "chyby servera" už dávno existuje.
Ako sa hovorí "dva-krát meraj a raz strihaj".

♫ Hovorím to nejedekrát,na pódium budeš stáť.
A každý kto sa ti smial,sa bude pozerať ako si to dal. ♫

Daerin
Hráč

110 postů
48 reputace

IGN: Daerin
Od Daerin » přes 8 let

Bezvýznamný topic, keby niekto chce náhlasiť chybu nahlási ju a nebude hľadať tento topic.

Lock.