IGN: LuKeX
Čus,
tady tendle pokec slouží ke psaní o hráčích na serverech , třeba co nám na někom vadí...
Takže..
Mně strašně vadí @Lukaskastyl , jak pořád dělá strašného génia,když ani neumí psát..
Jeho posty stojí maximálně za ponožku mojí babičky -_- Například napsat :
nahlasuji hrace ______ za hacky bylo v chatu ze byl vyhozen za hacky .
ABSOLUTNÍ KRAVINA !
Dál mi taky vadí ti negramotný malý děcka.
Hráči kteří naspamujou svoje SUPER SEXY NEJLEPŠÍ seznamky kde byla i Miley Cyrus ... a ještě k tomu na buildu -_-
Pak hráči kteří ze sebe dělají frajery...
A taky mi hodně vadí ti velmi ,,milí´´ hráči kteří ve věte napíšou 10x :) -_- Příjde mi to trapný a přiteplený a s takovýma lidma který jsem tu vypsal si nemám zapotřebí něco psát ...
IGN: Lukaskastyl
nejsem na kravinu jen normalne nahlašuji hrače a tak a ty my do toho skočiš
Na co koukáš?😃
Nic tady není.🙄
IGN: matolka
Zdravím,
@LuKeX hlavně tobě se tu budu věnovat, až pak jdu dále.Takže, Build a Fun Creativy jsou obzvlášť na kravinky, blbůstky a seznamky a další věci, takže tahle věc tu byla zbytečná.Další pointa je že když napíše někdo například 10x :) tak tohle není přiteplené, tohle je akorád je to takovej styl, že například v té větě neco chybí, tak tam dá :) tohle taky dělám, a nejsem přiteplenej takže dalši blbost, další věc.Tvé chování, mně strašně připadá, že se hlavně taky i ty se tváříš že prostě "Jžš, to pako zase něco napsalo, jdu ho dissovat na fórum" tohle se mi na tebe nelíbí, když se ti něco nelíbí, tak si toho nevšímej ne? to dává podle mně dost velkou logiku.
@Lukaskastyl Takže, u tebe je problém, že když chceš někoho nahlásit nebo ukázat chybu, taky bys mohl přiložit ruku k dílu a dát například když má někdo KA tak tam můžeš dát také screen, protože vždy na fórum píšeš "Ahoj, dneska mně kicklo atd," "Ahoj, chci nahlásit hráče Například _XxJáMámSwag_ Důvod - Tento hráč má KillAuru, prosím o ban, díky" ale ještě bys tam mohl dát ten screen.
Tak, to je vše, pokud máte nějaké dotazy atd, a nebo "nadávky na mně jakej jsem blb, že ze sebe dělám borečka" tak můžete se do toho vrhnout, ale je to podle mně blbost a už se nemusíme nějak hádat :)
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
IGN: Bixik
@Lukex ... prosím, prestať ... prestaň vytvárať zbytočné témy, so zbytočnými komentármi, mrzí nás čo všetko ti vadí ale to je život na to si musíš zvyknúť, nesúď ľudí podľa toho ako píšu, je to ich vec, tak isto si myslím že by mal byt @lukaskastyl troška korigovaný v tom aké posty vytráva ale to sa dá urobiť aj na vyšej mentálnej úrovni ako si to urobil teraz ty.
Nechceš zoznamky ? Fajn, príď na survival a stavaj tam, zaručujem ti že tam sa zoznamka neukáže. Nevytváraj ďalšie témy o tom čo ti na kom vadí, nauč sa byť tolerantný alebo zmeň herný server, všade nájdeš niekoho kto ti bude vadiť ale to sa ignoranciou vyrieši. Neviem čo si čakal od hráčov, že ti budú pritakávať ? Sme jedna komunita tak mu teda napíš ako to má spraviť správne a veď ho k zlepšeniu. Aj ty môžeš pripieť k tomu aby sa z neho stal niekto lepší.
Negramotné malé decká ? Prepáč ale zastavím ťa tu, minecraft je hra hlavne pre deti , hrajú ju ľudia vo veku od 9-40 rokov , na také niečo si musíš zvyknúť alebo sa stať ich mentorom a učiť ich gramatiku vrámci herného času.
Ohľadom frajerov, to je ďalšia vec na ktorú si musíš zvyknúť, sú to poväčšine rozmaznané deti ktoré ešte nedostali od rodičov a nemajú rešpekt, život im dá facku, a uvedomia sa, ak nie, bude ich život biť aj naďalej, z takých ľudí si vrásky robit netreba lebo dopadneš ako buldog.
Keď sa povznasieš nad to čo ti vadí,uvidíš v ľuďoch aj iné kvality, ktoré si dovtedy prehliadal. Tiež používam smailíky a predsa nie som niekto kto by ti chcel ublížiť alebo komu sa páči tvoj zadok. Zmeň postoj a bude sa ti žiť , aj hrať ľahšie.
Zatiaľ toľko,
prajem príjemnú noc,
BiXo
"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.
IGN: TheNightN
@LuKeX fórum tady není od toho, aby jsi se navážel do hráčů a veřejně říkal, co si o nich myslíš... Taky jsi v pěti nebyl žádný génius, za kterého by jsi se mohl považovat.
Nejradši bych tento post smazal, nechci tu vidět vzájemné urážky, ani i kdyby to nebylo na někoho určitého. Pokud chceš někomu sdělit, co si myslíš o komunitě, tak bych prosil, aby jsi používal soukromé zprávy. Pokud ti to nevyhovuje, tak si to nech jednoduše pro sebe... A přiště, ať tu nevidím nic podobného.
//LOCK
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn