Anti-Cheat serveru • Minicraft.cz

iTzMari_
Sponzor

132 postů
46 reputace

IGN: iTzMari_
Od iTzMari_ » přes 8 let
MrFilip_CZE said: @Daerin tebe by ale měli zakázat...

Lepší argument nemáš?
Keď už na niekoho niečo píšeš tak nech to má aj patričný dôvod.Prečo by ho mali zakázať?Lebo vyjadruje svoj vlastný názor?Ubohé.Ak sa ti na niekom niečo nepáči tak to napíš,napíš svoj názor.Nie len nejaký trápny dis "tebe by ale měli zakázat...".
Čo tým chceš vlastne dokázať?Keďže takýmto prejavom ukazuješ len primitívnosť.Ak chceš aby ho zakázali,tak napíš k tomu pádny argument,ktorý má nejaký zmyseľ.
Chceš ho dostať preč z AT?Vypadá to tak,podľa tvojho celkového postoju a komentára v tomto témate.
Takých ako ty poznám desiatky,vždy si disovali bez dôvodu,aby niečo dokázali.Bez patričnej schopnosti presadiť pravdivosť argumentu sa moc ďaleko nedostali.Viete si len sťažovať,ale keď máte napísať dôvod prečo tak konáte,tak ste ticho a nemáte slová.
Úprimne,aj ja som taký bol.Bol som nenávidený a braný ako negatívna zložka spoločnosti.Predsa tak nechceš skončiť,či?

♫ Hovorím to nejedekrát,na pódium budeš stáť.
A každý kto sa ti smial,sa bude pozerať ako si to dal. ♫

Deleted_2658
Hráč

221 postů
67 reputace

IGN:
Od Deleted_2658 » přes 8 let

Podle mě se nikdo nedá napravit rychle, ale @MrFilip_CZE měl by ses fakt nad sebou zamyslet. protože totím budeš nenáviděný jak už zmiňoval @MARIMR008. Podle mě by ti to moc příjemné nebylo, tak toho prosím nechej. Díky za pochopení.

Daerin
Hráč

110 postů
48 reputace

IGN: Daerin
Od Daerin » přes 8 let

Myslím že sa vyjadrili všetci, ktorí sa vyjadriť chceli.

Dávam lock aby nevznikla nejaká väčšia hádka.