Anti-Cheat serveru • Minicraft.cz

Deleted_2658
Hráč

221 postů
67 reputace

IGN:
Od Deleted_2658 » přes 8 let

Já a chytrý? Tak mě dlouho nikdo nenazval, ale díky. A stejně pochybuju že bych vyhrál v náboru. Ale nejvíce v náboru fandím @snaakestrafe.

Daerin
Hráč

110 postů
48 reputace

IGN: Daerin
Od Daerin » přes 8 let

Preco by som sa nemohol vyjadriť? :D Snad sme v slobodnom svete kde si kazdy moze prejavit svoj nazor, tak si svoje hlupe narazky nechaj pre niekoho ineho.

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 8 let
@_D0PA_ ďakujem :D. Myslím, že by sme sa mali prestať chytať za slovíčka a hádať a vedenie resp niekto kompetentný by mal reagovať na pravú podstatu topicu, preto prosím sa vyjadrujte iba k danej téme, vďaka :)

E-mail: polakjack@minicraft.cz

MyDarkDesires
Sponzor++

125 postů
99 reputace

IGN: MyDarkDesires
Od MyDarkDesires » přes 8 let

Když už tady kolega mluví o svobodě slova tak se do toho zapojím

z 1 úhlu) Tenhle anticheat není zrovna nejlepší anticheat, který jsme kdy viděly a admini také někdy zapomínají na to že by v MC neměly afkovat. Ale

z 2 úhlu ) Je docela těžké sehnat lepší anticheat, když majtel neni milionář nebo nemá po ruce někoho zkušeného, navíc členům AT toho moc vyčítat také nemohu, jelikož i oni mají vlastní život a být každej den na mc taky musí dat docela zabrat.

PS: Také Jsem dal Přihlášku a všem ostatním Držím Palce :D

..

Deleted_2658
Hráč

221 postů
67 reputace

IGN:

Souhlasím s obouma tvýma reakcema. Ale občas není jen problém si na plugin našetřit, ale i nějaký pořádný najít. Což je podle mě těžší.

Daerin
Hráč

110 postů
48 reputace

IGN: Daerin
Od Daerin » přes 8 let

Tak prave preto sa konavaju nabory pretoze stale je potreba novych clenov. :)
A Saffers by ti sem napisal to iste, pretoze neviem neda sa k tomu asi nejak inak vyjadrit. :D

iTzMari_
Sponzor

132 postů
46 reputace

IGN: iTzMari_
Od iTzMari_ » přes 8 let

Ak teda môžem,tiež by som sa rád zapojil do debaty.
Anti-Cheat...wau.Bol som už na veľa serveroch,kde sa toto téma vyskytovalo niekoľkokrát.V niektorých prípadoch sa to zmenilo,v ďalších sa nestalo nič.Úprimne,ešte som nevidel žiadny server,ktorý by mal AntiCheat na úrovni tak dobrej,aby to mohlo fungovať bez sebamenších negatívnych reakcií hráčov.
A ten na Minicrafte nie je tiež moc dobrý.Ale stačí sa zamyslieť nad jednou otázkou.Prečo nie je žiadny AntiCheat dosť dobrý?Moja fylozofická odpoveď?Kto robí AntiCheat?Človek a predsa človek nie je dokonalý,aj on sám chybuje,tým pádom nikdy nemôže vytvoriť nič dokonalé.Je jasné,že to môže stále zdokonalovať,ale vždy tam bude ten ľudský faktor.
Preto by niekto musel vytvoriť AntiCheat,ktorý sa sám zdokonaluje,sám rozmýšla a sám vie existovať.Ale to je pomerne dosť náročné a takýto experiment by mohol vytvoriť niečo zlé.Keďže bez ľudskej kontroly by sa to mohlo premeniť na niečo horšie(moc sci-fi?...asi áno).
Pointa?Nedá sa urobiť AntiCheat,ktorý by vyhovoval všetkým.Ale za pokus to určite stojí...

♫ Hovorím to nejedekrát,na pódium budeš stáť.
A každý kto sa ti smial,sa bude pozerať ako si to dal. ♫

Deleted_2658
Hráč

221 postů
67 reputace

IGN:

Ano, vím že není anticheat který je úplně přesný, ale zase se dá vytvořit anticheat na průměrné úrovni. Ale přeci jen, musíme počkat než nějaký PluginMaster udělá anticheat na verzi 1.8-1.11. 

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

IGN: MrFilip_CZE
Od MrFilip_CZE » přes 8 let
@Daerin tebe by ale měli zakázat...

Děkuji Sponzor MrFilip_CZE

Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/​

Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz

Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2

sfi2pWH.png