IGN: Lukaskastyl
zdravim nahlašuji hrače AlexikCz za pouziti hacku videl jsem to v chatu napsane AlexikCz byl vyhozen za pouziti hacku
Na co koukáš?😃
Nic tady není.🙄
IGN: Lukaskastyl
mam blby operačni system na screenshoty asi :-D
Na co koukáš?😃
Nic tady není.🙄
IGN: Bixik
Na to aby si niekoho nahlásil potrebuješ mať dôkaz, toto nieje žalovanie v škole. Potrebuješ foto/video ktoré dotyčného usvečuje z porušenia pravidiel servera, čas a dátum (kedy sa udialo to čo si odfotil aspoň približne). Ak ide o niečo čomu nerozumieš stačí sa spýtať niekoho z vyšších rankov , ak ich teda stihneš online.
S pozdravom,
BiXo
"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.
IGN: matolka
Zdravím Lukaskastyl, tohle téma je podle mně naprosto zbytečné, jelikož i tebe tě to muselo někdy kicknout za "hacky", Alexik nic nemá.Pokud hraješ PVP, tak tě to hodněkrát muselo kicknout :)
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
IGN: TheNightN
AntiCheat není bez chyb, může kicknout kohokoliv, kdo udělá nesprávný pohyb, má rychlý 'Jitter click' a nebo internetové lagy / špatné internetové připojení.
Prozatím vyřešeno.
//LOCK
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn