IGN: matolka
Zdravím, dneska bych tu chtěl vytvořit "vláken" který se bude jednat přeba co se vám nelíbí, a co se vám líbí na AntiCheatu, AdminTeam se díky tomuhle může zaměřovat co vylepšit a co nechat.
Takže, můžeme se do toho vpustit :)
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
IGN: matolka
Moje první nevýhoda na AntiCheatu je vyhazování hráčů, jelikož anticheat měl podle mně velký update, a přidal že prej nebude vyhazovat hráče, který nemaj cheaty, což se nesplnilo, sice už to nevyhazuje hráče jak dříve, což je super, ale furt to vyhazuje, ale podle mně je super, že už je to méně než dříve :)
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
IGN: Bixik
@ceolacs11 neviem podľa čoho súdiš že som nepochopil čo napísal, avšak skús si prečítať ešte raz čo som napísal, keby je anticheat vadný vyhadzuje každého a mňa ani môjho spoluhráča anticheat nikdy nevyhodil. Môže mať zle nastavené rozhranie, alebo problémy s portami, každopádne anticheat vyhadzuje na základe niečoho, keď zistíš čo máš spustené, čo ti vytvára tento problém, si za vodou.
BiXo
"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.
IGN: ESCGamer55