SkyBlock 2/UpDate/WIPE? • Minicraft.cz

iTzMari_
Sponzor

132 postů
46 reputace

IGN: iTzMari_
Od iTzMari_ » přes 8 let

Zdravím,

po dlhej dobe som začal hrať MineCraft(dva týždne :ddd ) a rozhodol som sa ísť si pozrieť Minicraft.V akom je stave,čo je nové,a tak ďalej...Vždy ma bavil SkyBlock a tak som logicky išiel pozrieť SkyBlock. :D Po asi 10 minútach som bol zdesený.
Samostatný SkyBlock spawn,shop,island a svet v ktorom sa to všetko nachádza,nie je moc dobrá vizitka.Samé bugy islandov.Preto mi to nedalo a začal som písať tento text,v ktorom by som chcel napísať pár nápadov na SkyBlock.
Taký prvý nápad je asi zvolenie SkyBlocku.Keby hráč zadal príkaz /is tak by sa mu otvoril tabuľka kde by si mohol vybrať z rôznych začiatočných islandov.
Ako napríklad nether http://imgur.com/a/LKraW alebo zimný island http://imgur.com/a/VCqYz (tie chesty si nevšímajte...).
Proste by hráč mal na výber z rôznych islandov.Každý island by bol jedinečný.Boli by štyri základne islandy (jungle,winter,normal,nether).A keby ste mali napríklad VIP tak by ste mali prístup k ďalším dvom.Ako SPONZOR k trom.
Každý island by mal inú obtiažnosť na prežitie.Nether by bol najťažší.Keďže sa tam nenachádza žiadna hlina,voda sa dá dať len cez ice,a spawnovanie normálnych mobov bez spawnerov je asi takmer nemožné(normal mob=pig,sheep,cow,chicken...).
2.Kompletne prerobiť shop(keby niečo tak viem pomôcť a niečo postaviť),pridať veľa ďalších vecí ako sú aj spawnery,rôzne bloky alebo ďalších xxx vecí.Taktiež by som pridal možnosť si vytvoriť vlastný shop(neviem či sa to aktuálne dá...) alebo nejakú akciu.
3.Na UpDate/druhý SB by som pridal taktiež aj ranky.Ktoré by sa získavali hraním na SkyBlocku. 0-5hodín=NewBie 6-24=Member 25-50=Civilian 50-125=SkyBlocker...a takto by to mohlo pokračovať až ďalej a ďalej(názvy rankov by sa dali dať aj po česky,tie to názvy som vymyslel počas písanie textu).
A na čo by boli ranky?Okrem hernej doby by odomikali aj rôzne kity.Kit starter by mal klasické kamenné veci a lether armor.Rank member by obsahoval builder kit,kde by hráč dostal nejaké bloky na stavanie(drevo,kameň,piesok,...).Civilian by mal kit farmer,ktorý by mal rôzne seedy,saplingy,bone meal.SkyBlocker kit killer:iron výbava,gold meč sh2 unb3,16x steak.A pri určitom ranku by sa to zastavilo(aby toho nebolo až prehnane moc).Ranky by sa ale nemohli kupovať,bolo by to moc OP.
Následne by ranky dostávali aj nejaké výhody a odmeny.Viac hráčov na ise,špeciálne týždenné odmeny na spawne ako napríklad money,suroviny,alebo exp.
4.Prerobil by so komplet celý cobble generátor.Spawnovali by sa aj rôzne orečka,nie len samostatný cobble. http://imgur.com/a/sqvIt Hráči by následne mohli získavať suroviny na predaj,alebo zlepšovanie svojho isu.Pár serverov kde je SkyBlock,majú tento generátor systém a je to niečo úžasné.
5.Na server by sa taktiež zišlo pridať nejaké eventy pre hráčov,na skrášlenie hry(parkour,bludisko,deadrun,hádanky,áno/nie,dancefloor,spleeg,mobarena).Tieto eventy by spravoval EVENTER(to je tiež nápad,pridať eventera,ktorý by vedel nejako pomôcť hráčom,vedel by stavať a hlavne by mal pobaviť hráčov so svojími eventami).
Odmeny by boli nejaké money,špeciálne event itemy,exp alebo normal itemy.
6.Vote odmena.Miesto tohoto http://prntscr.com/e7bp1z by som pridal VoteKey,VoteParty a VoteCrate.VoteKey by ste potrebovali na otvorenie VoteCrate z ktorej by ste mohli dostať rôzne itemy v podobe spawnerov,itemov,money,exp,jedla alebo rôznych špeciálnych itemov/blokov(enderchest,beacon,dragon head,atď...).VoteParty by sa aktivovala po 100 hlasoch na survivali.Všetkým onlinem hráčom by sa do invetáru dala VoteParty a keby ju položili,tak by dostali nejakú odmenu(votekey,exp,money,atď...)
7.Ako som už vyššie spomínal "spawn".Ten by som tiež prerobil,keďže si myslím,že Minicraft má na lepšie stavby.Má kvalitných builderov,ktorý by to určite dokázali lepšie urobiť.
Na spawne by sa nachádzali všetky dostupné veci ako je shop,návody,VIP info,VoteCrate a veľa ďalších vecí.

Toto je pár nápadov čo by sa dalo pridať na SkyBlock.Zároveň by som chcel poukázať na všetky chyby,ktoré sa tam nachádzajú.Je tam taktiež veľa nedostatkov,ktoré hráčov určite nepotešia.Možno keby sa tomu niekto venoval,tak by mohol server mať hráčov na týchto serveroch a mohol by viac prosperovať. :)

Každé pripomienky,nápady alebo názory sú vítané.To by bolo odo mňa asi všetko.Ďakujem za pozornosť,a za prípadný feedback od AdminTeamu a od hráčov.

♫ Hovorím to nejedekrát,na pódium budeš stáť.
A každý kto sa ti smial,sa bude pozerať ako si to dal. ♫

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

IGN: MrFilip_CZE
Od MrFilip_CZE » přes 8 let

Tak, myslím že větší román nikdo nenapsal. :D

Děkuji Sponzor MrFilip_CZE

Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/​

Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz

Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2

sfi2pWH.png

iTzMari_
Sponzor

132 postů
46 reputace

Od iTzMari_ » přes 8 let
MrFilip_CZE said:

Tak, myslím že větší román nikdo nenapsal. :D

Ďakujem za poklonu,ale myslím si,že by bolo lepšie keby si sa nejako vyjadril k môjmu príspevku.
Defakto,týmto komentárom si nijako neposunul nápad dopredu,a tým pádom si vytvoril len zbytočný príspevok(ja by som to bral ako posthunt,ale 100 Ľudí,sto chutí).
Preto ťa poprosím,aby si ako "SPONZOR"(človek ktorý finančne podporil server,takže z toho usudzujem,že tam asi rád chodíš),vyjadril svoj názor k môjmu tématu inak,ako len pochvalou.
Skús napísať niečo,čo by mohlo nejakým spôsobom pomôcť môjmu nápadu.Alebo napíš nejaký svoj nápad,ktorý by vedel zlepšiť súčasnú situáciu na SURVIVAL serveroch(Skyblock,skygrid,survival,atď...). 

Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 8 let

Zdravím, rád bych se taky vyjádřil.

Eventy na survivalu pořádá hlavně centrum (zatím uzavřeno)

Cobble generator mi už příjde divný. Hráči si můžou udělat IG farmu.

A ty různé islandy je dobrý nápad.

Vote klíče atd. mi příjde zbytečné. Viděl jsem to na hodně serverech, hlavně na prisonu (minihra). A stačí tu jen odměna za hlasování.

A ranky mi příjdou úplně zbytečné. Už z toho děláš něco jiného než skyblock.

Moralizujeme společnost

iTzMari_
Sponzor

132 postů
46 reputace

Od iTzMari_ » přes 8 let
RoboPlay said:

Zdravím, rád bych se taky vyjádřil.

Eventy na survivalu pořádá hlavně centrum (zatím uzavřeno)

Cobble generator mi už příjde divný. Hráči si můžou udělat IG farmu.

A ty různé islandy je dobrý nápad.

Vote klíče atd. mi příjde zbytečné. Viděl jsem to na hodně serverech, hlavně na prisonu (minihra). A stačí tu jen odměna za hlasování.

A ranky mi příjdou úplně zbytečné. Už z toho děláš něco jiného než skyblock.

IG farmu?Prišiel som na SB a v shope nebol spawner,to sa dá získať aj inak?

Ranky sú zbytočné,jo? :D Poznám jeden server,kde majú tento systém a majú tam tri skyblock servery(Jeden SB server=300slotov).A hrá im tam dokopy dosť hráčov(800+stále),na to aby to fungovalo.Takže si nemyslím,že to je už niečo iné ako SkyBlock.

Ale sám musíš uznať,že nejaká reforma by sa zišla,keďže pre nových hráčov to nie je moc výhodné. 

Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 8 let

IG farma se dá udělat i bez spawneru. Můžeš se podívat na YT.

Moralizujeme společnost

iTzMari_
Sponzor

132 postů
46 reputace

Od iTzMari_ » přes 8 let
RoboPlay said:

IG farma se dá udělat i bez spawneru. Můžeš se podívat na YT.

Viem,že sa dá aj bez nich.Ale musíš uznať,že pomocou spawnerov to ide efektívnejšie a o dosť lepšie,ako bez nich. :) Preto by som bol rád,keby sa to nejakým spôsobom posunulo dopredu.A hlavne nech to priláka nových hráčov,keďže to je najviac kritická chyba ktorú vidím na tomto serveri. 

lopo1
Sponzor

31 postů
12 reputace

IGN: lopo1
Od lopo1 » přes 8 let

MARIMR008 myslím že to samé jsi (nebo někdo jiný)  nedávno psal na fóru jiného serveru ty víš jakého... Přece tam jsi ExAdmin...

Nemyslím, že je to fér, proč by toto měli mít dva servery najednou?

lopo1
Sponzor

31 postů
12 reputace

IGN: lopo1
Od lopo1 » přes 8 let

Proto bych poprosil vedení, aby na tuto věc nahlíženo jako na kopírování jiného serveru (ten návrh je zcela totožný).

Pravě díky této změně(zničila vše co jsem si udělal a neměla slibovaný úspěch mezi hráči atd.)jsem se vrátil cca po 2 měsících k mému oblíbenému minicraftu na survival.

Pokud by si vedení vyžádalo důkaz (link na ten topic) jsem schopen ho poskytnout. 

iTzMari_
Sponzor

132 postů
46 reputace

Od iTzMari_ » přes 8 let
lopo1 said:

MARIMR008 myslím že to samé jsi (nebo někdo jiný)  nedávno psal na fóru jiného serveru ty víš jakého... Přece tam jsi ExAdmin...

Nemyslím, že je to fér, proč by toto měli mít dva servery najednou?

Mám tam ban+písal som to ja. :D Takže je to môj nápad+skoro nič sa toho nepridalo na ten server.Takže nevidím žiadny problém to zrealizovať tu.