AntiCheat • Minicraft.cz

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

IGN: matolka
Od matolkacz » přes 9 let

Zdravím, dneska bych tu chtěl vytvořit "vláken" který se bude jednat přeba co se vám nelíbí, a co se vám líbí na AntiCheatu, AdminTeam se díky tomuhle může zaměřovat co vylepšit a co nechat.

Takže, můžeme se do toho vpustit :)

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

IGN: matolka
Od matolkacz » přes 9 let

Moje první nevýhoda na AntiCheatu je vyhazování hráčů, jelikož anticheat měl podle mně velký update, a přidal že prej nebude vyhazovat hráče, který nemaj cheaty, což se nesplnilo, sice už to nevyhazuje hráče jak dříve, což je super, ale furt to vyhazuje, ale podle mně je super, že už je to méně než dříve :)

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

Bixik
Sponzor

74 postů
11 reputace

IGN: Bixik
Od Bixik » přes 9 let

Mňa ešte anticheat nevyhodil, takže možno robíš niečo nesprávne.
BiXo

"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.

Ceonejlep
Hráč

198 postů
10 reputace

IGN: lolakova123
Od Ceonejlep » přes 9 let

Bixo, matolka psal, že ho to vyhazuje jenom málo. Takže chvíli hraješ, najednou tě to vyhodí, a třeba tě to vyhodí zas za hodinu. Chápeš  ?

Děkuji, ceolacs11

Bixik
Sponzor

74 postů
11 reputace

IGN: Bixik
Od Bixik » přes 9 let

@ceolacs11 neviem podľa čoho súdiš že som nepochopil čo napísal, avšak skús si prečítať ešte raz čo som napísal, keby je anticheat vadný vyhadzuje každého a mňa ani môjho spoluhráča anticheat nikdy nevyhodil. Môže mať zle nastavené rozhranie, alebo problémy s portami, každopádne anticheat vyhadzuje na základe niečoho, keď zistíš čo máš spustené, čo ti vytvára tento problém, si za vodou. 
BiXo

"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.

TheESC
Hráč

328 postů
55 reputace

IGN: ESCGamer55
Od TheESC » přes 9 let
Já na ACheatu nesnáším to, že pokud klikáte vážně hodně, vyhodí vás to. Ale co se mi na ACheatu líbí je to, že vás nekickne úplně, ale jen do authu. Pokud máte uložených milion serverů jako já, tak bude zbytečné a zdlouhavé hledat např. každou hodinu minicraft. A pokud jste slepý jako já, tak se stane, že minicraft přehlédnete, a pak si říkáte "tak jsem slepej nebo jsem ho vymazal?". Více co bych napsal nemám.

Ceonejlep
Hráč

198 postů
10 reputace

IGN: lolakova123
Od Ceonejlep » přes 9 let

To nebyla nadávka, ale sem si to přečetl, Aspon taky mě :) asi fakt má chyby. :/
BTW: nechci tu to tehdy psát ;)