Nábor • Minicraft.cz

_Ziky_
Hráč

353 postů
72 reputace

IGN: Ziky
Od _Ziky_ » přes 8 let
No, tak rozhodně mé chování je lepší než to tvoje, já vím, že mě chceš dostat z Minicraft Teamu, slyšel jsem o tom několikrát, ale to je jedno. Jak je vidět na fotce, že jsem napsal jednu větu : čas hulit..., proč bych nemohl napsat, když jsme tam s kamarády dělali kraviny s drogami, který jsou dostupný na serveru. Další věc, ano DEV prefix jsem měl, ale byl to můj server a Tomáš byl jen Majitel, tento server, již není v provozu.

Daerin
Hráč

110 postů
48 reputace

IGN: Daerin
Od Daerin » přes 8 let

AlexikCz, že zrovna ty rozprávaš o chovaní. 

Pokiaľ sa chceš hádať založ si nový topic.

//Lock.

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 8 let

Zdravim,

toto vlákno slouží pro případné dotazy, otázky, rušení přihlášek či jiné potřeby k tomuto tématu. Vaše spory a hádky si řešte někde jinde. Dále budu rád, když tuto konverzaci v klidu ukončíte a necháte prostor pro hráče, kteří mají, jak již jsem zmiňoval, dotazy či problémy. Pro tyto hráče topic znovu otvírám.

AlexikCz
Sponzor

157 postů
27 reputace

IGN: AlexikCz
Od AlexikCz » přes 8 let
Zdravím, hádat se tu nehodlám, ale jen by mě zajímalo jaké chování.. Screeny když tak do PMka.. Protože jestli berete jako špatné chování upřímnost, názor a pravdu, tak vás upřímně lituji.. Každopádně jestli myslíte ty hádky proti Tomášovi, tak upozorňuji, že jsem se snažil být co nejméně vulgární, ale někdy to prostě nešlo.. Nevím, nevím.. Btw, upozorňují, že hádek jste se účastnili také, takže nevím proč vinu házíte jen na mě.. Každopádně ty screeny do pmka. PS : IPban jsem si nechal dát dobrovolně. Tímto tuto hádku končím a řešte si tu ten svůj "nábor".

Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)

Všem Vám přeji krásný Nový rok :)