Sťažnosť na AT + Anti-Cheat • Minicraft.cz

Gopes
Hráč

6 postů
0 reputace

IGN: MrGopes
Od Gopes » přes 8 let

Zdar, stazujem sa na cely A-T lebo po hackovani na vasom servery som dostal ban az po asi 4 dnoch... pritom to bolo celkom vyditelne a samozrejme, vela ludi ma aj reportlo. Aj ja som vela reportoval ale potom som zistil, ze tento server stoji za hovn* a preto som teda isiel hackovat tiez. Dost ma to ser* lebo bez hackov sa na servery neda hrat. Prosim, vemente terajsi AT za nejaky aktivnejsi ;) A btw, ja som hral na minicraft este ked mal 50 slotov, saffers tam bol kazdy den... uz to neni to co byvalo. R.I.P. minicraft

Prosim, kto ma reportol? Mozete mi prosim povedat meno prispevku? Velmi ma to zaujima

@saffers

Daerin
Hráč

110 postů
48 reputace

IGN: Daerin
Od Daerin » přes 8 let

Ahoj, na tvojom mieste by som sa asi neozýval, hackovať, a ešte sem prísť s tým, že ťa AdminTeam zabanoval neskoro je také, ako to povedať, úbohé. wink

AdminTeam bude aktívnejší po nábore, ktorý sa bude konať keď sa dokončí nábor na builderov. 

Každopádne pokiaľ sa chváliš tým, že hackuješ, si na tom dosť zle.

Gopes
Hráč

6 postů
0 reputace

Od Gopes » přes 8 let

Nechvalim, ukazujem na to, ze je na tom tento server dost zle. 

"Aj ja som vela reportoval ale potom som zistil, ze tento server stoji za hovn* a preto som teda isiel hackovat tiez" nehackoval som, ale proste bez hackov to neslo.

"ento server stoji za hovn*" fakt nechapem ako si tu niekto kupil aspon VIP

Daerin
Hráč

110 postů
48 reputace

Od Daerin » přes 8 let

A ja fakt nechápem, prečo si sem znovu prišiel keď si tu už kedysi hrával. 

Otázka mimo,hackuješ aj na CM? :D

Gopes
Hráč

6 postů
0 reputace

Od Gopes » přes 8 let

Nie, CM je kvalitny server ktory nemam v plane stratit. Na rozdiel od minicraftu.

Gopes
Hráč

6 postů
0 reputace

Od Gopes » přes 8 let

A preco som sem prisiel hravat? Lebo je tu zly anti-cheat ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Daerin
Hráč

110 postů
48 reputace

Od Daerin » přes 8 let

Vidíme sa nabudúce.

//Lock.