Changelog 15.1.2017 • Minicraft.cz

saffers
Majitel

5968 postů
8166 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 9 let

SmallAnni

• spuštění minihry #1653

Ostatní

• aktualizace anticheatu na všech serverech #1654

Dropper

• opraveno vyměňování zlata #1655
  • efekty nyní není nutné zapínat při každém připojení a synchronizují se napříč serverem #1656

TheLab

• efekty nyní není nutné zapínat při každém připojení a synchronizují se napříč serverem #1657

SheepWarfare

• efekty nyní není nutné zapínat při každém připojení a synchronizují se napříč serverem #1658

EggWars

• efekty nyní není nutné zapínat při každém připojení a synchronizují se napříč serverem #1659

SkyGiants

• efekty nyní není nutné zapínat při každém připojení a synchronizují se napříč serverem #1660

SpeedUHC

• efekty nyní není nutné zapínat při každém připojení a synchronizují se napříč serverem #1661

Splegg

• efekty nyní není nutné zapínat při každém připojení a synchronizují se napříč serverem #1662

KitPvP

• efekty nyní není nutné zapínat při každém připojení a synchronizují se napříč serverem #1663

SkyFall

• efekty nyní není nutné zapínat při každém připojení a synchronizují se napříč serverem #1664

GunGame

• efekty nyní není nutné zapínat při každém připojení a synchronizují se napříč serverem #1665

Parkour

• efekty nyní není nutné zapínat při každém připojení a synchronizují se napříč serverem #1666

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

IGN: MrFilip_CZE
Od MrFilip_CZE » přes 9 let
Konečně superanni, už se těším...

Děkuji Sponzor MrFilip_CZE

Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/​

Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz

Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2