Nahlašování hráče • Minicraft.cz

Adam653
Sponzor++

909 postů
668 reputace

IGN: Adam653
Od Adam653 » přes 8 let
Spam:
Odeslaný screenshot obrázek
Nadávky:

⬐          ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶          ⬎

➳                      𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵

➳   𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣

⬑           ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶         ⬎

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 8 let
Hráče jsem potrestal.

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

IGN: MrFilip_CZE
Od MrFilip_CZE » přes 8 let
To víš, bonzáky nemá nikdo rád a navíc se pořád nad každého povyšuje, jako by byl člen AT...

Děkuji Sponzor MrFilip_CZE

Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/​

Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz

Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2

sfi2pWH.png

Adam653
Sponzor++

909 postů
668 reputace

Od Adam653 » přes 8 let
Dobrý den @❄ MrFilip_CZE ❄ ,Tvoje odpověď mě zaujala ,tak jsem se rozhodl reagovat. Odpověď rozdělím do bodů.1. „To víš, bonzáky nikdo nemá rád“ - Ano, toto je pravda, ale co máš dělat, když je AT afk a nereaguje na report? Dáš ho na Forum. Na místo kde je pro to kolonka „Nahlašování hráče“. Takže musím projevit nesouhlas s tímto názorem. Když je necháš za porušení pravidel bez „trestu“, tak to udělají znova a znova. A to pak bude Anarchie (bez zákona). To máš jako v realitě. Zamyslíme se, co by se stalo, kdyby v ČR / SL / Svět nebyl zákon? Byla by to jen Anarchie.2. „a navíc se pořád nad každého povyšuje, jako by byl člen AT...“ Toto je částečná pravda. Moje „chování“ je ovlivněno tím, že jsem už 2x podával přihlášku do AT. (Začal jsem se chovat jako člen AT), ale nejsem. Toto „chování“ není jako „chování“ členů AT. Říká se tomu slušné chování a vystupování na veřejnosti. Což na serveru má jen pár lidí. (a AT). Takže v tomto také nesouhlasím. Sice nejsem člen AT, ale to neznamená, že se tak nemohu chovat. Máme zde přeci demokracii. Děkuji Adam653

MrFilip_CZE
Sponzor

695 postů
142 reputace

IGN: MrFilip_CZE
Od MrFilip_CZE » přes 8 let
Ahoj, já jsem též podával přihlášku na AT asi dvakrát, možná se kvůli tvému chování do AT dostaneš, ale nikdo tě nebude mít rád, tak se prosím zamysli (člen AT X nikdo tě nebude mít rád)...

Děkuji Sponzor MrFilip_CZE

Moje stránky: https://www.mrfilip.gq/​

Můj email: mrfilipcze@minicraft.cz

Můj discord: https://discord.gg/X2BrQN2

sfi2pWH.png

Adam653
Sponzor++

909 postů
668 reputace

Od Adam653 » přes 8 let
Dobrý den, Toto je také částečná pravda. Ale stále se tu najdou tací, co mě mají rádi. Jsou to ti lidé, co neporušují pravidla / zákon serveru Minicraft. Takže také nesouhlasím, nebo tak na ½. Pokud neporušuješ zákon / pravidla Minicraftu , tak není probém. Děkuji Adam653

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 8 let
No, tak abych se k tomu vyjádřil. To ,,slušné chování" je ve skutečnosti jenom přehnané úsilí o helpera. Chovat se jako helper - to vadí nejen mě, ale i spoustě jiných hráčů a je to pravda, povyšuješ se nad ostatní.. Tvoje ,,slušné chování" je opravdu ubohý pokus chovat se přirozeně a přitom slušně. Co tu není zmíněno a co mně neméně vadí je skutečnost, že tyhlety věci extrémně přeháníš.. je to hra, je to minecraft! Ne soudní síň... opravdu v tomhle souhlasím více s Filipem. ,,Nejsem člen AT ale to neznamená že se tak nemůžu chovat" Tohle je na té slabé obhajobě argument na úrovni AntiSkilla... Je to jednoduchý - chovej se přirozeně, ne jako blbej Hujer (pro lidi se slabší slovní zásobou doporučuju wikipedii) a šplhoun... Jinak, již proti tobě nic moc nemám, až na toto tvé chování...

Ničitel serverů a provozovatel obchodu Dráčik, UltimateDragonCZ

EzzKill4U
Hráč

66 postů
25 reputace

IGN: EzzKill4U
Od EzzKill4U » přes 8 let
Čus, žádný zákon Minicraftu není, jsou tu pravidla. :D Jinak, asi se snažíš psát na úrovni, ale nemusíš to přehánět. Přeci jen jsi na fóru minecraft serveru, kde je průměrnej věk asi 13 let. Myslím, že za tykání tě tu nikdo neukousne. :P

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 8 let
_ImHacking tak toto si rozsekal :D :D :D

Adam653
Sponzor++

909 postů
668 reputace

Od Adam653 » přes 8 let
_ImHacking a UltimateDragonCZ V tomto celkem máte pravdu. Svoje chování malinko uklidním. Veselé Vánoce a děkuji za dobrou "debatu". Adam653