IGN: matolka
zdravím, dneska jsem s Tylerem byli na kitpvp, a najednou přišel kawu.. a měl jsem pocit, kdybych nehrál kitpvp ale hru kterou hrají lidé který pvp neznají..
chci říct, že např. Kawu si mění kity, dá si řezníka hodí strenght a pak si rychle dá bosse a má strenght.
občas si dá jen řezníka dá strenght killne někoho a pak si dá na bosse
Podle mně tohle je strašně hnusný u pvp
příkaz /pvpkit
Doufám, že tohle bude co nejdříve pryč..
Zatím ahoj..
´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´
-matolka
IGN: LuKeX
@matolkacz Tak o tomdle jsem nevěděl :DD Jenom jsem o nějakým měnění slyšel když jsem posledně byl s electroblue na KitPvP :D
IGN: _Impro
myslim že bych se tu neoháněl zrovna hráčem kawu pač tohle na kitu ví 80% lidí ,,, ale zas můžu z vlastní zkušenosti potvrdit že to nikdo nevyužívá takhle hnusně že by si dělal co chce .. a lidi co si hazi str na jinej kit jsem zatim moc nepotkal i když pár jich bylo ..dokonce jsem myslel i že pár no VIP hraču to dělá i když jsem nechápal jak páč řeznik je pro sponzory nebo vip ted nevím ..
Každopádně by to chtělo něco čim mužu zrušit otravu třeba nějakej příkaz jednou za minutu jako byl heal .. ale aby to jen resetlo otravu .. to by bylo super..
pac _Impřej
IGN: Lukaskastyl
matolkacz said:zdravím, dneska jsem s Tylerem byli na kitpvp, a najednou přišel kawu.. a měl jsem pocit, kdybych nehrál kitpvp ale hru kterou hrají lidé který pvp neznají..
chci říct, že např. Kawu si mění kity, dá si řezníka hodí strenght a pak si rychle dá bosse a má strenght. ja bych mu daj ban Kawu
občas si dá jen řezníka dá strenght killne někoho a pak si dá na bosse
Podle mně tohle je strašně hnusný u pvp
příkaz /pvpkit
Doufám, že tohle bude co nejdříve pryč..
Zatím ahoj..
Na co koukáš?😃
Nic tady není.🙄
IGN: TheNightN
Myslím, že nebude úplně třeba ten příkaz mazat, jenom ho omezit (cooldown). Dejme třeba.... 5-10 minut ?
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN: olilongi777
@TheNightN Tak tak, to postačí, 10 min je optimálnych...
Hrajte a bavte sa! Každý z nás je len rovnaký hráč, len tí čo sú múdrejší nemajú hacky :)
IGN: _Impro
8 minut bych to viděl iděálně aby jsi mohl využívat speed potiony u kitů .. :)
-taky by to chtělo nějakej ten heal na cooldown minutu ale aby te to nehealnulo ale jen zrušilo poison .. myslim že minutovej cooldown na takovouhle vec by byl super. . stejně jako byl heal . :)
IGN: TheNightN
Příkaz, co zruší potiony.. No, tak jeden znám /effect clear [Hráč] tak to myslím bylo. Ale moc bych to uplně nezaváděl, potom by ten poison u kitů neměl význam.
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn