Porušování podmínek youtubera • Minicraft.cz

Tomas_Skill_CZE
Hráč

89 postů
6 reputace

IGN: Tomas_Skill_CZE
Od Tomas_Skill_CZE » přes 8 let
Děláš machra za pc co nic jiného neumíš :D

AlexikCz
Sponzor

157 postů
27 reputace

IGN: AlexikCz
Od AlexikCz » přes 8 let
Ne? Jméno mé AlexikCz, těší mě.. Neumím? Rozmysli si co napíšeš.. Jediný kdo tu dělá machra si ty.. Přijeď.. Zítra 15:00 Kolín nádr.. napiš mi až tam budeš.. Abych tam nečekal zbytečně.. :)

Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)

Všem Vám přeji krásný Nový rok :)

_Ziky_
Hráč

353 postů
72 reputace

IGN: Ziky
Od _Ziky_ » přes 8 let
@Waffik, Tomas si včera mě nevolal, já jsem byl na Forum a četl jsem si tyto posty a ty, co jsi předvedl, tak to taky nebylo hezké, je mi jasné, že vám vadí Tomasova kvalita videí, i mě to vadí, já jsem mu sám psal, co by mohl změnit, ale ještě se to nestalo, hold se musí rozhodnout @saffers, začínáš tady vyhrožovat, že by nám něco ublížilo a tím myslíš i mě ? Laskavě si nehraj na frajera za druhým monitorem, mě by nic neublížilo, maximálně tobě. :)

AlexikCz
Sponzor

157 postů
27 reputace

Od AlexikCz » přes 8 let
Nebudu se k tomu vyjadřovat.. Nemáš rád Tomáše, ale děláš si sním server? To mi nějak nejde do hlavy.. Nejdřív si rozmysli co napíšeš.. To, že vyhrožuju.. Tomáš může a já ne? Trochu nelogické ne? Ach bože tu nemá cenu se o nic snažit.. Stejnak to bude pořád stejné a ještě horší..

_Ziky_
Hráč

353 postů
72 reputace

IGN: Ziky
Od _Ziky_ » přes 8 let
Kdo říkal, že Tomáše nemam rád, nikdo, já jsem pouze naznačil, že jsem mu radil, jak má zlepšit kvalitu videí, ale rozhodnutí je přeci na saffem, to že máme server to jde uplně mimo toto téma a mimochodem „že si sním dělám server “, není pravda, jen jsem mu to pomahal nastavovat. Já vím, co píši. Ano vyhrožuješ, ale i mě, nepočítám do toho Tomáše, ale mě vyhrožuješ.

AlexikCz
Sponzor

157 postů
27 reputace

Od AlexikCz » přes 8 let
Nebudu se s tebou hádat.. Klidně si vyhrajte.. Mě je tento server někde.. Tento server byl v háji dávno.. A teď jde do toho háje ještě dál.. Nebudu ztrácet čas jak s tebou, tak s Tomášem, který se na tohle jen kouká a směje se.. Ať si své problémy řeší sám.. To, že si mu server "jenom" nastavil.. Jako vážně? Nebudu rozebírat.. Vyhrožování? No a? Máš s tím problém? Tak se se mnou nebav ne? Nechápu... Končim BYE.. A Tomášku.. Ne nevyhrál jsi.. Jen já pochopil, že válka s tebou je tak zbytečná, jako stěrač na ponorce.. :))

Tomas_Skill_CZE
Hráč

89 postů
6 reputace

Ale já to nikdy nebral jako válku :D a server je na prosto v pohodě protože tam hraje skoro 500 hráčů myslíš že je to málo? .D

AlexikCz
Sponzor

157 postů
27 reputace

Od AlexikCz » přes 8 let
500 hráčů? Si ten server pleteš s nějakým jiným ne? Na serveru je max okolo 300 hráčů.. Jak říkám ... Pro mě naprosto zbytečná ztráta času.. Čas můžu věnovat mnohem důležitějším věcem..

Daerin
Hráč

110 postů
48 reputace

IGN: Daerin
Od Daerin » přes 8 let
Male decko si tu mozno tak ty, na 17 rokov rozum postradas. Obtazovat niekoho blbymi otazkami ako tu boli davnejsie prispevky o sexualite atd., tak to mi pride na 17 rocneho dost blbe :D Takze ze zrovna ty vravis kto je tu male dieta, a ku kvalite tvojich videi sa snad vyjadrovat nemusim

Tomas_Skill_CZE
Hráč

89 postů
6 reputace

Nepletu a nestarej se o mě :) ale o sobě už i tak máš dost problému :) že pořád píšeš jenom tohle :)