Porušování podmínek youtubera • Minicraft.cz

Wiind
Hráč

37 postů
1 reputace

IGN: Wiind
Od Wiind » přes 8 let
Tomáš nebuď vúl. Jasne že je to tvôj Fb. A ďalší dôkaz ?
Tohle je moje kráska nikdo mi jí nevezme :) jen a jen spolu + navždy :) to ty slibuji Madgirl :) jen moje zlato zlatíčko kouzelné jsem zamilovaný do nej holky na světě :) tohle je vše.
Vieme že si chodil s madgirl takže tu nerob z nás tupce.

Tomas_Skill_CZE
Hráč

89 postů
6 reputace

IGN: Tomas_Skill_CZE
Od Tomas_Skill_CZE » přes 8 let
Hele nestarej se o mě :) ale starej se sám o sebe sám vypadáš jako opice tak nemluv :D

Wiind
Hráč

37 postů
1 reputace

Od Wiind » přes 8 let
Ty si začal vetou: "Nic víc neumíte" ? Nemienim sa tu hádať. Napriek trvám o odobranie Hodnosti Youtubera. Toť vše.

Tomas_Skill_CZE
Hráč

89 postů
6 reputace

IGN: Tomas_Skill_CZE
Od Tomas_Skill_CZE » přes 8 let
Tak to se nestane nikdy píšu jsi ze zikym bye :D

Wiind
Hráč

37 postů
1 reputace

Od Wiind » přes 8 let
@saffers @RandomJmeno

_Ziky_
Hráč

353 postů
72 reputace

IGN: Ziky
Od _Ziky_ » přes 8 let
Wiind, není ti to trošku blbý jsem dávat fotky z jeho facebook učtu ? Tobě by se to taky nelíbilo a to, že se do něj pouštíš, bezdůvodně najednou vytahuješ fotky z facebooku, dokonce i jeho, jak vypadá, za tohle ti může hrozit trest, tohle jde mimo komunitu.

knije
Sponzor++

420 postů
35 reputace

IGN: knije
Od knije » přes 8 let
Hele vím že se to sem moc nehodí ,ale chtěl bych podotknout , že když tomáš dělal ty soutěže o Sponzory a VIP , a origo ůčty taky to nesplnil , takže Tomáši , když něco slíbíš tak to aspoň slib , a né uděláš tu soutěž a kdo to vyhrál jim nic nedáš, to je fakt sobecké..

( ͡° ͜ʖ ͡°) Hi my name is knije ( ͡° ͜ʖ ͡°)

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 8 let
Zdravím, Souhlasím se @Ziky toto je už opravdu moc, vytahovat osobní věci na fórum.

Poslat zprávu na webu.

E-Mail: dev@minicraft.cz

knije
Sponzor++

420 postů
35 reputace

IGN: knije
Od knije » přes 8 let
@Zexen souhlasím s tebou , jako osobní věci když je sem nikdo dát nechce tak nemusí , ale když Tomáš něco slíbí tak to nikdy nedodrží..

( ͡° ͜ʖ ͡°) Hi my name is knije ( ͡° ͜ʖ ͡°)

TramvajTatraT3
Sponzor

220 postů
13 reputace

IGN: TramvajTatraT3
Od TramvajTatraT3 » přes 8 let
Ale máme tu pár dalších ytberů.Můj kámoš taky žádal o yt (@AdamKoudy).Ale furt mu ho nedali.Má 800+ odběratel.BTW omlouvám se že to rozebírám v nezávazném postu.

113%20front2.gif   sorcityfinal.gif   Karosa_1.gif  AE%20front.gif  soldpp.gifGTQYe.gif  21retro4.gif