Porušování podmínek youtubera • Minicraft.cz

PeprminT89
Hráč

9 postů
11 reputace

IGN: PeprminT89
Od PeprminT89 » přes 8 let
Zdar, chtěl bych upozornit na hráče @Tomas_Skill_CZE, který byl již v minulosti řešen. Všiml jsem si, že jeho počty liků a zhlédnutí u videí ze serveru minicraft nejsou úměrné k jeho počtu odběratelů. Také bych rád navrhl minimální délku videa ze serveru, protože dle současných pravidel by stačilo půl minutové video toho jak se prochází po lobby. Například před dvěmy týdny vydal výše uvedený hráč dvou minutové informáční video, kde se pouze procházel po lobby a informoval fanoušky o stavu kanálu. Také mám podezření, že si odběratele cheatuje přeš nějakou stránku. Podezření jsem pojal také kvůli tomu, že odebírá kanály bez videí, nebo s jiným jazykem a pár desítky odběratel.

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 8 let
Zdravím, stránka je jasně prokazatelná, jenže zde to AT nějakým záhadným způsobem toleruje... Sám TomasSkill je buďto autista, nebo někdo extrémně hloupej, protože jak styl vyjadřování, tak směr videa, kvalita apod. rozhodně není úměrný jeho údajnému věku (17 let)... A bohužel, tomas skill je hold miláček ATeamu, s tím nic nenaděláš, i když já se sakra snažil.Drago

Odeslaný screenshot obrázek

PeprminT89
Hráč

9 postů
11 reputace

@UltimateDragonCZ To máš určitě pravdu. Alespoň ten movie maker na nějaký ten základní střih by použít mohl, kdyby chtěl zlepšit kvalitu. Já abych pravdu řekl určitě bych ho nesledoval už jen kvůli té kvalitě. A to nemluvě o jeho výslovnosti anglických slov (názvů miniher).

Gepardík
Hráč

28 postů
1 reputace

IGN: Gepard97
Od Gepardík » přes 8 let
Vše je tady pravda. Já sám natáčím na youtube, ale mam málo odběratelů :(. A videa natáčím ve full HD :D. Tomas_Skill_CZE by měl natáčet déle a dělat efekty atd.. Proto souhlasím se vším co se tady píše. #Gepardík

Děkuji #Gepardík 

Wiind
Hráč

37 postů
1 reputace

IGN: Wiind
Od Wiind » přes 8 let
Jaký Gepard? xD.

Wiind
Hráč

37 postů
1 reputace

IGN: Wiind
Od Wiind » přes 8 let
Súhlasím.

NicoFilippo
Hráč

151 postů
85 reputace

IGN: NicoFilippo
Od NicoFilippo » přes 8 let
Súhlas. Jednoducho nefér ;)

Meno 'NicoFilippo' má certifikát, čiže nechcem vidieť žiadnych imposterov, okay?

dolettka94
Sponzor++

48 postů
6 reputace

IGN: dolettka94
Od dolettka94 » přes 8 let
Souhlasím.

PeprminT89
Hráč

9 postů
11 reputace

@Swallow Už jen počkat jak se k tomu postaví a-team a hlavně také majitel.

TramvajTatraT3
Sponzor

220 postů
13 reputace

IGN: TramvajTatraT3
Od TramvajTatraT3 » přes 8 let
Také souhlasím. @saffers @RandomJmeno

113%20front2.gif   sorcityfinal.gif   Karosa_1.gif  AE%20front.gif  soldpp.gifGTQYe.gif  21retro4.gif