Dejte to pryč • Minicraft.cz

knije
Sponzor++

420 postů
35 reputace

IGN: knije
Od knije » přes 8 let
čaw
​Chtěl bych aby se na build creative nedělali věznice , build má být od stavění , a fun je od zábavy , a věznice "patří" do zábavy.. prosim aby se věznice pořádaly jenom na Funu..

( ͡° ͜ʖ ͡°) Hi my name is knije ( ͡° ͜ʖ ͡°)

knije
Sponzor++

420 postů
35 reputace

Od knije » přes 8 let
@saffers, @RandomJmeno, @Zexen

NicoFilippo
Hráč

151 postů
85 reputace

IGN: NicoFilippo
Od NicoFilippo » přes 8 let
Nechaj nech si ludia stavajú čo chcú. Nie je predsa 'CREATIVE' o tom?

Meno 'NicoFilippo' má certifikát, čiže nechcem vidieť žiadnych imposterov, okay?

knije
Sponzor++

420 postů
35 reputace

Od knije » přes 8 let
@NicoFilippo ale Build creative je od stavění velkých věcí nebo jen tak 4fun , a Fun creative je od zábavy ,a  a vězení bych zařadil mezi zábavu takže...

NicoFilippo
Hráč

151 postů
85 reputace

knije said: @NicoFilippo ale Build creative je od stavění velkých věcí nebo jen tak 4fun , a Fun creative je od zábavy ,a  a vězení bych zařadil mezi zábavu takže...

Nikdy som nepovedal že nemáš pravdu. Aj ti dávam za pravdu, ale aj tak - ľudia majú na 'Creative' vždy možnosť voľby a kreativity. 

Aj tak, čo je to tam také zlé? 

Nech si ľudia stavajú čo chcú... Podla mňa aj admini budú tochto názoru. "Let All People Be"

Meno 'NicoFilippo' má certifikát, čiže nechcem vidieť žiadnych imposterov, okay?

knije
Sponzor++

420 postů
35 reputace

Od knije » přes 8 let
NicoFlippo jako až si tohle 29% lidí přečtě a udělá to na Buildu tak to nebude moje vina, ale jak jsem psal na Buildu se seznamky,rodiny,miss skinu , atd nesmí dělat mužou se dělat jenom na Funu..

NicoFilippo
Hráč

151 postů
85 reputace

knije said: NicoFlippo jako až si tohle 29% lidí přečtě a udělá to na Buildu tak to nebude moje vina, ale jak jsem psal na Buildu se seznamky,rodiny,miss skinu , atd nesmí dělat mužou se dělat jenom na Funu..
Tak ja už nwm...

Na toto treba odbornú pomoc: @saffers & @RandomJmeno

knije
Sponzor++

420 postů
35 reputace

Od knije » přes 8 let
:D :D :D

👑 Purple 👑
Sponzor

54 postů
3 reputace

IGN: purple_guy1234
Od 👑 Purple 👑 » přes 8 let
@knije Myslíš jako věznice kde se hrajou ty vězni a takový kravinky?.. Nebo věznice jen tak na stavění? 

Just.. #BeHappy

Instagram : ondrapospichal 👑 

Nick na Forum : purple_guy1234

Nick na MC : BlackFish_Korea nebo purple_guy1234

knije
Sponzor++

420 postů
35 reputace

Od knije » přes 8 let
@purple_guy1234 myslím ty kravinky , jak si na ně hrajou já ybch je zavedl jenom na Funu , a na Buildu bych je zakázal..