Proč • Minicraft.cz

knije
Sponzor++

420 postů
35 reputace

IGN: knije
Od knije » přes 8 let
Jako fakt tohle nesnesu , když helperka @Kyky_x3 pořád afkuje na kitpvp , a neřeší žádné problémy , když dostane report , nic neřeší afkuje , na jiné minihry skoro nechodí když dostane report na např.. SkyPvP tak tam nejde zůstane afkovat na kitpvp...a začne to řešit jinej člen AT.. ale Kyky vysvětli mi proč pořád afkuješ na kitpvp , a neřešíš žádné problémy..
Já bych rád chtěl slyšet tvůj názor proč pořád afkuješ na kitpvp.

( ͡° ͜ʖ ͡°) Hi my name is knije ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Luciik
Sponzor

90 postů
31 reputace

IGN: Luciik
Od Luciik » přes 8 let
Ahoj,
Dobře, od teď, místo afkování nebudu na serveru. Nevím, co myslíš těmy problémy. Od tebe chci taky nějaké ujasnění, jak můžeš vědět, že ty reporty neřeším? Ano, souhlasím s tebou, že na kitpvp jsem často, ale tebe tam také často nevidím, jak tedy můžeš vědět, že neustále afkuji? A na serveru také nejsem moc často, protože se začínám věnovat svému reálnému životu a nesedím jenom u počítače. Reporty se řešit snažím, zkus se podívat do banlistu. Ale někdy potřebuji taky čas udělat nějakou domácí práci, nebo si popovídat s rodinou. Občas k tomu počítači přijdu. Podívám se na chat, nějaký report, nebo odepíšu. Nicméně mě pořád zajímá jak můžeš vědět, že když jsem na kitpvp, tak afkuji. Ještě dodám, že přesně kvůli těmto věcem je na serveru více členů admin teamu. Když jeden nemůže, tak to vyřeší další. Nemůžeš se pořád soustředit jen na jednoho člověka, jestli jen on řeší problémy a reporty.

AlexikCz
Sponzor

157 postů
27 reputace

IGN: AlexikCz
Od AlexikCz » přes 8 let
Nom.. Musím se zastat @knije .. Muže se třeba poptat ostatních hráčů, kteří mu vše řeknou.. Problém je, že má pravdu.. Pokud nemáš na server čas, měli bys pozici Helpera opustit, protože afkování také není dobré.. Neříkám, že afkuješ pořád, ale také nevidím, že bys nějak hodně pracovala.. 
Každopádně být tebou si rozmyslím co je pro mě důležitější, jestli rodina, nebo minicraft.. Protože stejnak, dřív nebo později se to řešit začne.

Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)

Všem Vám přeji krásný Nový rok :)

Sponge
Hráč

162 postů
19 reputace

IGN: SpongebobHranaty
Od Sponge » přes 8 let
@AlexikCz myslím si že je smutné jestli je pro někoho minecraft server důležitější než jeho vlastní rodina.
nic proti minicraftu

Zpráva         Discord

AlexikCz
Sponzor

157 postů
27 reputace

IGN: AlexikCz
Od AlexikCz » přes 8 let
Nemyslel jsem to takhle.. Myslel jsem to tak, že jestli nemá čas na obojí tak by si měla vybrat.. Rodina je ve většině případů jediná možnost, ale to, že 2 hodiny afkuje na serveru, je fakt k ničemu.. Takže pokud nezvládá obojí měla by si vybrat.

Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)

Všem Vám přeji krásný Nový rok :)

Sponge
Hráč

162 postů
19 reputace

IGN: SpongebobHranaty
Od Sponge » přes 8 let
Promiň nevzpomínám si že zde bylo řečeno 2 hodiny.
Souhlasím členové Admin Teamu jsou vlastně povini být na serveru déle než normální hráči.
V přihlášce se přeci mělo napsat kolik času může na den věnovat serveru.
Tento čas by také podle mně měli neustále hlídat hackery atd.
Určitě k tomu patří i řešení problému na fórku.
Třeba budu 20 min. hrát a mrknu na fórko, 20 min. hrát a mrknu na fórko...

Zpráva         Discord

knije
Sponzor++

420 postů
35 reputace

Od knije » přes 8 let
@Kyky_x3 každou chvíly tě vidim na kitpvp afkovat..

Luciik
Sponzor

90 postů
31 reputace

Od Luciik » přes 8 let
O odchodu jsem už uvažovala. A uvažovat dále budu. Nechci tu veřejně vypisovat další důvody, proč afkuji. Protože by z toho pak mohl pomalu vzniknout román. A za 2. jsou to mé osobní důvody. Nicméně, AFKování omezím a na serveru se pokusím být častěji, ale někdy to prostě nepůjde. Dříve jsem na server více času měla, ale teď se to hodně změnilo. O mé měnší aktivitě jsem dala vědět e-mailem saffovi.

knije
Sponzor++

420 postů
35 reputace

Od knije » přes 8 let
Kyky tak když nemáš čas a chceš být se svojí rodinou , tka odejdi z pozice helperky , ale rozhodování je na tobě , nebudu ti do toho kecat..

Luciik
Sponzor

90 postů
31 reputace

Od Luciik » přes 8 let
Není to jen kvůli mé rodině, ale mám s ní také velké problémy, které doufám brzy přestanou. Proto by se po pár dnech mohla má aktivita a afkovaní zlepšit.