Hráčský server - HS ? • Minicraft.cz

_ImMiiskaa_
Sponzor

124 postů
12 reputace

IGN: _ImMiiskaa_
Od _ImMiiskaa_ » přes 8 let
Zdravím,
Napadlo mě, že by se mohli přidat hráčské servery. Samozřejmně by nebyli pro všechny. Byli by pro sponzory a výše, tedy potom hráči a vip budou mít větší důvod si toho sponzora koupit. Hráčský server by obsahoval všechny zákl. pluginy a popřípadě by se pak mohlo domluvit o nějakých dalších pluginech.. třeba za poplatek, to už je jedno. + by to byla velká reklama pro ty co neznají Minicraft. Třeba by kvůli HS bylo více hráčů kteří si toho sponzora koupí.

-Míša

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 8 let
Zdravím... Takovýmto způsobem ,,nutit" koupi sponzora? Navíc, hráčské servery jsou prostě divný... A pokud tu bude až takhle velká komerce, tak to odradí hráče co momentálně hrají na serveru...

Odeslaný screenshot obrázek

MinerFriggo
Sponzor

342 postů
37 reputace

IGN: MinerFriggo
Od MinerFriggo » přes 8 let
Zdravím,
@_ImMiiskaa_ toto mě taky napadlo.. Mě se návrh líbí.
Mohlo by se to udelat ze treba příkazem /pluginy. Byl by to seznam s pluginama a když na ně kliknu tak si je zakoupím třeba za 1,000 coinů

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

Ono, líbit se to bude jen sponzorům. :D A to protože už nemusí nic a stejně můžou mít sůj server, jenže stále je na serveru více hráčů a VIP, takže bych navrhoval trošku to zohlednit..

MinerFriggo
Sponzor

342 postů
37 reputace

IGN: MinerFriggo
Od MinerFriggo » přes 8 let
laugh Nepíšu to jen kvůli tomu že mám SPONZORa, mě se to líbí protože hodnost "SPONZOR" má málo hráčů, tak by ten HS neměly všichni.

knije
Sponzor++

420 postů
35 reputace

IGN: knije
Od knije » přes 8 let
čaw
Ale zase jeto moc OP výhoda pro sponzory.. narozdíl od VIP a hráčů  , potom si budou na sponzory stěžovat , nadávat jim , urážet je...

( ͡° ͜ʖ ͡°) Hi my name is knije ( ͡° ͜ʖ ͡°)

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

Knije to podle mě nehrozí, ale ano, je to zbytečně moc OP.. Navíc nevím proč se snažíte na tom tak zoufale vydělat.. to si opravdu chcete vydělávat prostřednictvím dětí co sai zakoupí sponzora?... Ano, jasně jde to na zlepšení serveru, ale kdyby tam šlo všechno, (což po vás nikdo nechce) udělali byste z tohoto serveru český mineplex.. 

AlexikCz
Sponzor

157 postů
27 reputace

IGN: AlexikCz
Od AlexikCz » přes 8 let
Podle mě jednoduše blbost.. Když si uvědomíte, které servery mají HS (GT, MCtitan) nejhorší servery CZ/SK.. Chce se minicraft zapojit mezi nejhorší servery? Nemluvím o tom, jaká by to byla nevýhoda pro hráče, bez Sponzora.. Jen způsob jak z lidí vytáhnout co nejvíce peněz..

Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)

Všem Vám přeji krásný Nový rok :)

ZelenáTráva
VIP

274 postů
10 reputace

IGN: Lukaskastyl
Od ZelenáTráva » přes 8 let
AlexikCz said: Podle mě jednoduše blbost.. Když si uvědomíte, které servery mají HS (GT, MCtitan) nejhorší servery CZ/SK.. Chce se minicraft zapojit mezi nejhorší servery? Nemluvím o tom, jaká by to byla nevýhoda pro hráče, bez Sponzora.. Jen způsob jak z lidí vytáhnout co nejvíce peněz..
a gameteam :D

Na co koukáš?😃

Nic tady není.🙄

Adam653
Sponzor++

909 postů
668 reputace

IGN: Adam653
Od Adam653 » přes 8 let
Také napíšu, podle mě je toto blbej nápad. Bude to až moc zatěžovat server! A vím že BC a FC padají už teď + Je to moc OP
Děkuji Adam653

⬐          ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶          ⬎

➳                      𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵

➳   𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣

⬑           ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶         ⬎