IGN: knije
@Zexen chápu že není povenen mi poskitnout video , ale já bych se chtěl podívat jestli tam je vidět... ale je to na TomasC pokud mi pošle to video..
( ͡° ͜ʖ ͡°) Hi my name is knije ( ͡° ͜ʖ ͡°)
IGN: TomasC
Knije asi jsme si nerozumněli. Hráč Krejzy mi neřekl na jakém nicku hrál, když jsem mu dal ban. On nehrál pon nickem Krejzy, ale pod jiným.
A pod jakým nickem hrál teda..
IGN: MinerFriggo
Zexen said: Zdravím, Člen ATeamu není povinný poskytnout/predložit video nebo jakýkoliv důkaz.
Zdravím,
Člen ATeamu není povinný poskytnout/predložit video nebo jakýkoliv důkaz.
co když třeba někdo z Ateamu chce poskytnout/předložit video?
Ano video ti klidně pošlu, proto je taky dělám jen mi řekni na jaký nick to chce, já to hledat opravdu nebudu.
Pokud se nepletu , tak krejzy nehrál na svém učtě , a na tom jiném učtě mohl cheatovat , ale nevím jak to je dooprady.
IGN: Koxik
Já chci jen dodat něco úplně mimo, @knije aby jsi měl YTB money z videa tak do toho videa musíš nacpat reklamy a mělo by být 10-ti minutový ;D
Jsem rád knije, že jsi mě konečně pochopil. Já totiž taky nevím na jakém nicku hrál ( to je to co ti tady říkám) a zjišťovat to nebudu. Proto se taky dělají ty žádosti na unban, abych věděl jaký nick mám prověřit.
@Koxik muže si to rozeslat přeba na FB , skype , tady na forum , ale když to tak s toho money bude mít..
@TomasC vím jenom 1 nick na kterém by mohl hrát je to asi nick: Cr4zy