Whut?.. • Minicraft.cz

knije
Sponzor++

420 postů
35 reputace

IGN: knije
Od knije » přes 8 let

Jako tohle mě už nebaví , tohle pozorovat to co se tady děje na forku , takže když @Kr3jzy_ dostane ban za reklamu už navždy tak se to  tady muže celej server kvuli takovéhle ptákovině podělat....@TopComp si už zažádal o unban chápu dostane ban za Team na 2 lidi na SkyPvP , chápu ho kdybych dostal taky ban , tak si napíšu taky ticket o unban.... ale @Kr3jzy_  chápu ho on nemá hacky , jenom umí pvp , pokud nikdo z členu viděl krejzyho že má  hacky , tak tleskám , protože sám upřesnuju že krejzy hacky nemá , to je samé jako @SanchezAlexis , sanchez nemá hacky , umí jenom pvp .... ale @Kr3jzy_ nevím  proč děláš intro pro minicraft.cz  že AT jsou idioti. Pro mě nejsou idioti , je to rozumenej AT..

( ͡° ͜ʖ ͡°) Hi my name is knije ( ͡° ͜ʖ ͡°)

knije
Sponzor++

420 postů
35 reputace

Od knije » přes 8 let

a jestě abych něco k tomu dodal , @Kr3jzy_ tohle je fakt ubohé že si dáváš práci s intrem pro minicraft.cz , stejně  se na server nepřipojíš , protože tímhletím si urážíš , minicraft at , Podle mě to je ubohé , proč to sem píšeš když si dostal ban , a hnedka nemusíš zaspamovat forku tou reklamou na tvoje intro video , který už "vidělo" , možná to bude mít views , a mužeš si zato koupit unban , protože za views máš s toho peníze.. ale nebudu ti dotoho kecat , s penězma si udělej co chceš to mi je u něčeho..

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 8 let

Zdravim

, jako normální hráč si mohl klidně napsat žádost o unban, ale místo toho se rozhodl to zkusit jinou cestou. Já si všechny své hráče (co jsem kdy zabanoval) nahrávám, takže byste pak sami ohodnotili zda se jedná o cheating.

knije
Sponzor++

420 postů
35 reputace

Od knije » přes 8 let

@TomasC tak mi pošli video rád bych se na něj kouknul

knije
Sponzor++

420 postů
35 reputace

Od knije » přes 8 let

Rád bych to sám viděl..

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 8 let

Knije a já vím jaký měl on nick ? Nesepsal mi žádost o unban a popravdě ho ani vidět už nechci.

knije
Sponzor++

420 postů
35 reputace

Od knije » přes 8 let

TomasC , pošlel to video já se chci kouknout jestli tam je vidět cheating

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 8 let

Zdravím,

Člen ATeamu není povinný poskytnout/predložit video nebo jakýkoliv důkaz.

Poslat zprávu na webu.

E-Mail: dev@minicraft.cz

TopComp
Sponzor

114 postů
5 reputace

IGN: TopComp
Od TopComp » přes 8 let

Ach jaj :(

Ja osobne mám najradšej GirlyGirl320, RandomJmeno, ESCGamer55 a MrLemonCZ (Saffera som ešte nestretol :D )

TopComp
Sponzor

114 postů
5 reputace

IGN: TopComp
Od TopComp » přes 8 let

A ešte Zexena