IGN: _ImMiiskaa_
IGN: EzzKill4U
Tome,
já bych byl tedy pro, aby se to dopsalo do pravidel, a dával se za to po upozornění ban na 6 hodin. Platilo by to jen pro servery, kde to je relevantní, tzn. PvP, SkyPvP popř. Surival, nebo ještě něco doplňte. Myslím si, že by to byl adekvátní trest za to, že si hráč ušetří třeba 2000 coinů. A při opakování by se to samozřejmě zvyšovalo. Byl bych rád, kdyby se k tomu vyjádřil i někdo jiný z AT a hlavně saff.
Za předpokladu, že by to bylo 6 hodin, si hráč užil banu až dost, a proto dostává unban.
IGN: TomasC
Saffovi jsem to už navrhoval, dokonce jsem o tom napsal někde i článek, ale byl pokaždé afk. Tak mu to hold připomenu víckrát.
EDIT: Trest za odpojování z boje se do pravidel nepřidá (to vím z některých vláken) , ale mám pár návrhů jak to zařídit.
IGN: AlexikCz
Vyjádřím se také vzhledem k tomu, že takových situací když jsem byl v AT jsem zažil více než dost.. K věci.. Ban je oprávnění a já osobně myslím, že i přiměřený, každopádně já jsem za tyto věci banoval na déle a nikdo si nestěžoval.. To, že to není v pravidlech.. To neznamená, že je to povolené.. Tudíž já osobně si myslím, že ban je přiměřený a oprávněný a unban ani omluva není třeba.. Každopádně ať se vyjádří někdo jiný kdo v AT pořád je, přeci jen nevím jestli se něco nezměnilo..
Hezký večer, S pozdravem AlexikCz
Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)
Všem Vám přeji krásný Nový rok :)
IGN: tophx_
Zdravím,
Plugin proti odpojení z boje bude přidán do měsíce.
Jak to funguje?
Odpojíš se z boje, a přijdeš o xp a věci a -5 bodů.
Poslat zprávu na webu.
E-Mail: dev@minicraft.cz
IGN: JUDr_Pneumatika
Jen bych chtěl poukázat na to, že pokud to není zakázané tak to hráč dělat může... Nebo to tady u vás funguje tak, že AT si může bezprostředně po věci, kterou hráč udělal, vymyslet vlastní pravidlo a trestat? A to, že neuposlechl upozornění admina na to, aby nedělal něco, co zakázané není je taky špatné? To jako když mi např _ImHacking (nebo jak se to píše) napíše něco typu ,,Dej mi svůj email a heslo od origa, nebo ban", tak ho mám uposlechnout?
IGN: Wiind
@JUDr_Pneumatika meleš nesmysli. Ak budeš mať na SkyPvP odohraných 100+ hodin tak potom si vytvor názor. Naozaj ak sa odpojí každý druhý hráč za to aby nestratil veci tak to je vážne úbohé.
Melu nesmysli protože nesouhlasím s tvým názorem? :D A to jako nemám právo na svůj názor dokud nemám na SkyPvP odehráno 100 hodin a více? Ubohé kecy od ubohého člověka :) A v pravidlech nic o odpojování v boji není/nebylo takže pravidla neporušil a byl potrestán neprávem. Pravda bolí prde :P
IGN: TomasC
JUDr_Pneumatika pokud to není v rozepři s pravidlama, tak ano měl bys uposlechnout varování člena AT. V pravidlech je psáno, že člen AT se nesmí ptát na tvé osobní ani přihlašovací údaje, takže tato možnost se opravdu stát nemůže. Samozdřejmě pokud si myslíš, že člen AT tě varuje za velké kraviny, tak ho jednoduše nahlásíš na foru a my to zde vyřešíme.
PNBŽ, to tedy znamená že co za pravidlo si člen AT vymyslí, tak to platí? Je vidět, že se to tady od doby, co jsem zde skončil vůbec nezměnilo.