IGN: _callmehurevil
IGN: Qwuark
Nestíhám si teď číst vše, poslední co jsem vidél bylo vyjhádření builderky.
Přestože s ním trochu souhlasím a to, že to co hráči dělají hloupá obvinění na nítak už nesouhlasím s tím banem a prosím nezamykejte to jen proto, že hráč už má unban. Tohle vlákno nevzniklo jen pro unban.
Zpráva pro builderku : pořád si myslíš že to co děláš je omluvitelné jen díky hodnosti co máš, doporučuju aby jsi si přečetla co jsem sem už psal a uvědomila si jak to co děláš je hloupé a že by to nemélo pokračovat, každý na internetu může mít svůj názor a tohle není způsob jak by jsi to měla řešit, pokud chceš aby hráči přestali o tobě psát takové věci tak taky musíš něják začít. Někdy se mi zdá že vůbec nepřemýšlíš nad tím co děláš a jen odstraňuješ z cesty ty se kterýmy nesouhlasíš všemy způsoby které jsou ti dostupné a pokud chceš dobrou reputaci tak takhle to nepůjde. Do té doby než se o tobě začalo mluvit na forum jsem s tebou vůbec na serveru nemluvil a z toho co vidím budu nejradši když to tak zůstane, to je do té doby dokud alespoň něco nezměníš.
díky za čtení
IGN: TrippyBia
Mám takový pocit, že bejby prostě pošle něco za co chce dát někomu ban a Saff tak udělá. Nedávno jsem takto dostala ban i já :D V msg jsem urážela hráčku Sumimoon a Bejby zrovna byla přítomná na surivalu, v msg nebyla o ní žádná zmínka ani náznakem, mluvila jsem celou dobu o jiné hráčce, co udělala Bejby? Poslala to Saffovi a já dostala ban an 14 dní automaticky.(Usoudila že mluvím o ní) Saffovi jsem napsala a on se do logu podíval, dostala jsem ub protože to nebylo jednoznačné. Z toho jsem si nějak odvodila, že prostě Bejby něco pošle a Saff dá ban :DD nejspíše to ani nekontroluje, protože jinak bych ban nedostala.
Jinak tu souhlasím s ostatními
lmao mit tak nudny zivot-
IGN: TomasC
Zdar, dotaz ke kterému bylo vlákno učiněno je již dořešeno a uzavřeno. Diskuzi si otevřete vedle za nějakým účelem. Ban který bejbyy učinila je skoro vždy po poradou s členy AT nebo vedením. Tedy ban za urážky, který nespadal pod správu AT byl již v kompetenci saffa, který problematiku řešil a sám řešení schvaloval. Vaše sebestředné názory v pokračující diskuzi akorád ukazují, že spíše vedete kritiku jen k pošpinění builderky a jména AT aniž by váš cíl byl nějaký účelný. Akorád tu jak hnidopiši stále hnípete do "mrtvoly".
Někdo tu z vás "plakal" ohledně banu za házení sněhových koulí na členku AT či jiných patálií. Nejenom, že je to mimo diskutované téma ještě k tomu otvíráte téma, které se již se zabanovanou hráčkou prošetřovalo. Bylo jí řečeno, ať to s námi projedná, ale sama tvrdila, že o tom mluvit nechce a nechá to být. V tom případě ať netrousí špínu a zbytečně neprovokuje těmito slovy AT. Co se ve skutečnosti stalo je záhadou a když to nikdo řešit nechtěl, nebylo třeba se pozastavovat nad slovy již několikrát zabanované hráčky za opakovanou provokaci a urážky na členy AT. Proto si laskavě odpuste další podobné témata. Děláte jak kdybyste nevěděli, že je to absurdní ban a podobná situace by se řešila a prošetřovala.
Téma uzavřeno a vyřešeno tedy zamykám.