IGN: TheNightN
Tento post byl napsán několik sekund po saffovim postu, tak si kdyžtak přečtěte jen názor
Zdravím, i když se mi do toho nechce tahat, tak i přesto si udělám čas a do této údajně již vyřešené situace se zapojím. Určitě nechci, aby to mou větou skončilo, aby to ještě nějak doplnil @saffers , jelikož tento post není o rozhodnutí problému, ale pouze můj názor.
Tyto spory vyvolaly vzájemné hádky, které logicky začal někdo. Nyní to už ale může být jedno, jelikož se to asi stejnak nedozvíme... Ale můj názor je takový:
Promiň tomáši, ale tentokrát to vypadá, že půjdu proti tobě, jinak s tebou žádný problém nemám. Kevinek nenapsal nic přímo špatného proti tobě, aby jsi musel volat epicka a aby to za tebe řešil. Přece můžeš kevinovi domluvit, aby se to již příště nestalo, kdyžtak od něj požádat omluvu. Teď zase o kevinovi: Doopravdy jak již psal epic mi nepřijde moc vhodné psát Administrátorovi, že jsi ho zrektil. Přece je to jenom člověk, ke kterýmu by jsi měl mít nějakou tu úctu, i když jsi pouze v komunitě. Dále je doopravdy a zcela nepřipustitelné se Administrátorovi mstít banem za to, že ti udělil i on ban. Je na zvážení administrátora sama, za co, proč a na jak dlouho ti udělí ban. Pokud s jeho rozhodnutím nesouhlasíš, napiš saffovi. K Epickovi No comment, jednal dle normálních postupů možná až na jednu připomínku. Mohl vynechat tu urážlivou poznámku na kevina...
Mimochodem Lemone:
MrLemonCZ said:@UltimateDragonCZ Pokud je svědek člen AT, tak se to bere jako důkaz. A v tomto případě se to tak bere dvojnásobně. @KevinekHD se dohadoval s @_EpicMan_ a já tomu přihlížel, takže to jsou dva členi AT. (v té době byl _EpicMan_ stále developer)
Prosil bych aby jsi nebral členy AT jako světlo samo, i člen AT může lhát a někoho podporovat, aby uškodil jinému. Člen AT by měl být všestranný (Touto větou neberu za slovo nikoho z AT, je to pouze obyč. poznámka nevztahucí se na nikoho). Proto berme v těchto situacích členy AT (hledím na ty, co v této situaci hrají tu hlavní roli) jako obyčejné hráče, kteří mají nějaké slovo, ale jsou stále pouze hráči, pokud chápeš jak to myslím. Shrnu to tak, že by měl mít člen AT sílu hlasu jako normální hráč. Někdy hold vystačí jedno slovo člena AT, pokud to stačí na vyřešení jasně vysvětlitelného problému...
Doufám že si nic z toho neberete moc osobně, ani to tak není myšleno, přeji krásný zbytek večera.
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn