Porušování podmínek youtubera • Minicraft.cz

Daerin
Hráč

110 postů
48 reputace

IGN: Daerin
Od Daerin » přes 8 let
Odkedy som sem prisiel(cca. od leta) som nepocul na Tomasa jedno dobre slovo :D Tiez som za aby sa s tym nieco robilo, pretoze vedenie to dosť ignoruje, a Ziky pokial si ho branis tak si zapni jeho yt channel a ohodnoť to, ci to je uroven minicraftu :D To uz davno nie je :D Mat z 1600 subs na videu 400 pozreti nie je moc kvalitne, a rozhodne nerobi dobru reklamu serveru.. :D @RandomJmeno

_Ziky_
Hráč

353 postů
72 reputace

IGN: Ziky
Od _Ziky_ » přes 8 let
@_Dubb, jako sorry, ale kdo říkal, že si ho bráním, já jsem pouze uvedl, že vytahování fotek s komunity Facebook do komunity Minecraft je trošku moc ne, tobě by se to taky nelíbilo, já jsem ke všem spravedlivý, chápu vaše názory, že vám vadí, ale tohle musí rozhodnou Majitel, my jenom můžeme sdělit vyjádření a nic víc, Majitel si to musí pořešit, ten přidává Youtubery a odebírá.

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 8 let
Ziky.. ano bránils ho... a když už jsi hl helper tak si hlídej sakra tu gramatiku.. Btw, nejsi spravedlivý ke všem.

Odeslaný screenshot obrázek

_Ziky_
Hráč

353 postů
72 reputace

IGN: Ziky
Od _Ziky_ » přes 8 let
Nebránil a nebudu se s tebou hádat, protože vždycky musíš mít poslední slovo ty. :D

UltimateDragonCZ
Sponzor

609 postů
191 reputace

IGN: UltimateDragonCZ
Od UltimateDragonCZ » přes 8 let
Přesně tak. :P Konečně máš pravdu.

Odeslaný screenshot obrázek

Daerin
Hráč

110 postů
48 reputace

IGN: Daerin
Od Daerin » přes 8 let
Keby si si ho nebranil tak tu uz davno neni :D. A za to co robi a ako sa chova k hracom by som mu maximalne hodil ban aby sa spamatal :D A navyse, kazdy si chce vyjadrit nazor tak mozno preto ma dragon vzdy posledne slovo :)

Tomas_Skill_CZE
Hráč

89 postů
6 reputace

IGN: Tomas_Skill_CZE
Od Tomas_Skill_CZE » přes 8 let
_Dubb nevyhrožuj tu banem :)

AlexikCz
Sponzor

157 postů
27 reputace

IGN: AlexikCz
Od AlexikCz » přes 8 let
@Tomas_Skill_CZE nikdo ti tu banem nevyhrožuje.. Jen napsal, že by se ban hodil.. Každopádně souhlasím se všemi.. S Tomášem také bojuji celkem dlouho.

Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)

Všem Vám přeji krásný Nový rok :)

Tomas_Skill_CZE
Hráč

89 postů
6 reputace

IGN: Tomas_Skill_CZE
Od Tomas_Skill_CZE » přes 8 let
Bojuješ jo :D jako malé děcka .D

AlexikCz
Sponzor

157 postů
27 reputace

IGN: AlexikCz
Od AlexikCz » přes 8 let
Upřímně tě lituju.. Ani nevíš kdo jsem a otevíráš si tady tu tvou nevychovanou pusinku.. Nezapomeň si na mě zavolat Zikyho, že ti nadávám.. Abych pak neposlal něco co by Vám oběma ublížilo.. A moc :)

Hezký zbytek dne, S pozdravem Waffik (AlexikCz)

Všem Vám přeji krásný Nový rok :)