Rozloučení • Minicraft.cz

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 4 let
AileXXX said: Tohle je fórum, tady si každý může psát co chce, podle pravidel samozřejmě

Pokial tu robis hadku ako si aj robil, kedze si sa do nej zapajal, tak ver tomu, ze nemozes. Pokial mas pocit, ze ti ukrivdil gejmron tvoju hru, vyplac sa do vankusa, pobuchaj si tam a netreba to nadalej argumentovat aj ked sa jedna o nieco uplne ine, ako preberana tema

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

IGN: AileXXX
Od Aile » přes 4 let
Já jsem hádku nedělal, Gejmron i legenda ti oba napíšou že to hádka nebyla a to že se m jit vyplakat, to sis mohl odpustit, to už je naražení na mě jako osobu, navíc, pochybuju že jsi starší než já, i kdyby tak víc jak 3-5 let to nebude, přestaň si tady hrát na borečka, ty ani nevíš kdo já jsem a píšeš o mě tohle, nevíš jak se chovám, nevíš jak se vyjadřuji atd. Roblox není jediná hra co hraju, mám jich spoustu, ja nehraju na nejoblíbenější hry, vím že moje "kamarádství" nepotřebuješ, takže ti bude jedno co o mě napíšeš, a naopak, no jak už jseš opřel do mě, tak to je moc na celý mini. Jo a ještě něco, hádku tady začínáš ty semnou heh.

email > ailexxxcz@seznam.cz

Por5as
Sponzor

110 postů
48 reputace

IGN: Por5as
Od Por5as » přes 4 let

OP_Sabovi se na server podařilo připojit.

Zamykám.

S pozdravem, Por5as