IGN: Cyborggg_
Gejmroni.. shrnuto setřeno, cos napsal komplet je úplná blbost.
"ačkoliv se vám to nebude líbit, nemáte na vybranou a je nutno celý AT, snad kromě vás 2 a kaktusa, který tam je právem, předělat a to od nuly, bez povšimnutí, že byli ti a ti v AT teď. Jakoby server začínal a vy jste je neznali. Tahle volba tu již byla dříve a to jsem ji sám navrhoval, když byla těžká situace a vy jste ji odmítli, že to není zas tak vážné"
Proč asi to odmítli? Jelikož to je totální kravina, tf..
"tady pan 13letý @Dxpa_ alias iGaara "
Aj kdyby mu 13 bylo, nemáš sem co tahat jeho osobní údaje.
"Jako, připadá mi to asi takhle: Jste děti bez mozku, co prohráli proti lepším hráčům a teď je obviňujete z cheatů, protože si myslíte, že jste nejlepší na světě a nikdo bejt lepší prostě nemůže. To je tak krásnej babyrage...bavim se. 👌"
Vyjádření jako od dementa. v PvP jsem celkem trash, ale u Supreme je jasně vidět cheating. Jaký je to skill hitovat antibota? to se chci naučit..
Totální blbost jsi tu napsal, peace.
Cyborg
IGN: deadgasm
GejmronCZ said:Tak já se vyjádřím též, protože už mi lezete všichni na nervy.. a to že hodně, ale nechci bejt zase toxickej tak to zkusím nějak slušně.
Každopádně. My vyhráli event, vy říkáte, že náš tým podváděl (cheatoval)...OK.
- Jako, připadá mi to asi takhle: Jste děti bez mozku, co prohráli proti lepším hráčům a teď je obviňujete z cheatů, protože si myslíte, že jste nejlepší na světě a nikdo bejt lepší prostě nemůže. To je tak krásnej babyrage...bavim se. 👌
- Poté, co event skončil se našemu týmu dostalo místo klasického GG,WP nebo obojího, plně zaspamovanému chatu nadávek a urážek, s čím samozřejmě nikdo nic nedělal. Bylo tam tolik nadávek, že jsem se ani neobtěžoval reportovat, protože by to viděl i slepej. Tady by se sakra měl AT zvednout ze zadku a něco doháje dělat! a ne jen blbě čumět a přidávat se do toho jako například @Dxpa_. Něktří tvrdí, že jsme nadávali, ale ve skutečnosti jsme byli nejméně toxický tým ze všech a prakticky jsme do chatu nepsali vůbec (a už vůbec sprostá slova) a jen se smáli tomu extrémnímu babyragi, který v tu dobu v chatu probíhal. Vše je nahráno a S_uprem3 má nahraný celý event a to až po celkové prohledávání jeho PC. Ano natáčel celou dobu, takže materiálu je více než dost na jejich obranu i důkazů proti ostatním včetně neschopnosti AT.
- @imbeingtoasted cheaty měl vždycky a nikdo mi to nikdy nevěřil. Na tom videu, co zde zmínil, že na něj udělal @S_uprem3 (https://youtu.be/0g3nNDbKuKc) je to naprosto nádherně vidět. Takže aby bylo jasno panici... nic z tohohle ti neprojde a o to se osobně postarám, protože už mě štveš dost dlouho a teď bude konečně konec, tvůj konec. Dřív jsem byl schopen s ním bojovat, ale již dlouho nemám šanci, když neustále vylepšují své skryté cheaty. No a to, že je má vám potvrdí každý, kdo ví jak doopravdy vypadá vyší liga PvP. Každý, komu jsme to video ukázali to naprosto definitivně a ihned odsouhlasil. Nevím, jak je možné, že tenhle AT to prostě není schopen vidět. Navíc, nezdá s vám, že se v tomto ohledu mazání nebo skrývání cheatů až moc vyzná? To je taky dost diskutabilní, takže je to naprosto jasné a není třeba vůbec nic řešit. Teď navrhuji permanentní ban na jeho účet (pravidla platí pořád stejně, takže jiný nick znamená obcházení banu a tím pádem IP ban) nehledně na jeho hodnost a to kvůli takové velké době, kdy skrytě cheatoval (stejně jako Vajcoo_, co měl vždycky minimálně reach) a manipuloval se členy AT jako @Dxpa_, kteří mu zobali z ruky. Je to tvrdé, ale nezaslouží si být přítomen na tomto serveru za takovéto prohřešky a jeho naprosto nevhodné chování.
- Tady pan 13letý @Dxpa_ alias iGaara se rozhodně hodně změnil od doby, co se baví s @imbeingtoasted a to nejen chováním, ale i "skillem". Dřív jsme se jakž takž bavili a byl jsem ještě schopen s ním bojovat, ale teď nemám šanci si dát ani hit, protože má reach jako prase, přes kterej se k němu nemám šanci dostat...horší než obyčejní cheateři. No a to, že je někdo v AT, OPRAVDU NEZNAMENÁ, ŽE NEMŮŽE MÍT CHEATY TAKY. To si všichni laskavě pořádně zapamatujte. Také od doby, co se baví s již zmíněným panicem (který už panic neni, protože dostal od @Vakyhoses, @S_uprem3 a @KinXandorových mečů vyší ligy) je jasně vidět, že mu hrozně nadržuje. Též si dovolím tvrdit, že S++ @soetic taky má něco na ten způsob, protože taky nebyl až tak moc "dobrý" a teď taky nemám prakticky šanci si hitnout. A že mu ale trvalo mě sejmout včera, co do mě šel. Skoro jako my bez cheatů za dávných časů, že @MyDarkDesires? To byla pohodička kdysi.
- Těmihle posledními dvěma body chci také a s naprosto vážným důrazem na @saffers a @RandomJmeno jakožto dlouholetý hráč, co chce pro server jen to nejlepší zažádat o "čistku AT", protože jsou zde tací, kteří nadržují ostatním hráčům, což je prostě naprosto nepřípustné. Kdyby to bylo jen v některých menších ohledech, nechal bych to být. Jenže tady tyhle věci došli až tak daleko, že se to prostě musí řešit a ne to nechávat na pospas jak tomu bylo vpodstatě doposud. Zde je jen jediné řešení a to opravdu krajní řešení. @saffers a @RandomJmeno ačkoliv se vám to nebude líbit, nemáte na vybranou a je nutno celý AT, snad kromě vás 2 a kaktusa, který tam je právem, předělat a to od nuly, bez povšimnutí, že byli ti a ti v AT teď. Jakoby server začínal a vy jste je neznali. Tahle volba tu již byla dříve a to jsem ji sám navrhoval, když byla těžká situace a vy jste ji odmítli, že to není zas tak vážné. Ale teď tu je mnohem brutálnější a vážnější situace. Tady je třeba rázného jednání a ne jak máte ve zvyku dělat mrtvé brouky a být měkkými na tyto okolnosti, toho už bylo opravdu dost. Samozřejmě nadržování některým hráčům není jediný důvod. Je jich celá řada na každého zvlášť, ale tady je nebudu vytahovat a to už jen z toho důvodu, že tento konkrétní bohatě stačí.
- Co se týče minimálního věku do AT, tak ten by se měl rozhodně stanovit. Je tu moc mladých hráčů, kteří ještě nemají takové chápání, inteligenci a odpovědnost. Doporučuji minimálně 14-15 let. Tím se více zamezí takovýmto případům.
- Taky se zmíním o @CyborgManCZ, který mě obvinil z účasti na petici proti němu a Bejby, když byla hádka na KitPvP po skončení eventu....takže abych vysvětlil. Já s peticí neměl vůbec nic společného a to z toho důvodu, že Bejbyy je dost vpohodě (semnou) a proti tobě jsem v té době vůbec nic neměl a byl jsi mi ukradený. Takže já jen kroutil hlavou a nezajímal jsem se a bylo a je mi to jedno, tečka. Už tuhle událost nebudu dál řešit.
- @imbeingtoasted... Když říkají profesionální PvPeři, že lze 40CPS udělat a že to lze zvednout až na 100, tak to asi pravda bude a není tím pádem na tom nic divného. Jen neobvyklého. Taky sám nechápu jak takové mordy dávají. To já nedám ani kdybych se nevim co. A víš co? Narozdíl od tebe mi je tohle silně jedno, protože nejsem tupý dítě, co řve a dělá petici a bůh ví, co všechno, když ho někdo zabije. No a co se týče @lilFilmek tak ten dostával kicky, protože je prostě moc dobrý. Ostatní také dostávali kicky samozřejmě. Dokonce si dělají srandu z AC, že prostě chtějí ban a tak se snaží udělat, co nejvíce CPS a takových hovadin, aby je to kicklo. Někdy je to kickne za chvilu, někdy hned. Kdyby vám to nedošlo, tak oni mají z této úrovně PvP velkou srandu a všechno, co píšou je akorát, aby vás to naštvalo ještě víc, když vidí jak se vztekáte po tvrdé prohře. (platí i pro ty tvoje DDOS útoky a další hovadiny...BTW doznání k čemukoliv nelze brát jako důkaz. To mi řekli v AT několikrát, takže opět křivé obvinění bez důkazu.) Čili se baví na váš účet, no a já z vás teda taky nemůžu. Včera jsem tu skoro brečel smíchy a pak jsem se už tlemil každé kravině.
- Na závěr žádám o odstranění kitu Diamond Power na KitPvP. Je to výcuc z Bosse a opravdu nevím, kterého inteligenta napalo dát nejvíc armored kitu na luk s Power 2 Ifninitu. Nehledně na to, že to má větší DMG na meč a větší protecty. (ano, speed má na 3 min, ale to už je detail) Kdo taky používá luk v boji, když nechce jen otravovat všechny z dálky a dávat je na pár ran, když jemu uberou minimum. Na to je tu Archer a Magic Archer s hromadou dalších kitů.
Za mě to je všechno, takže prosil bych vedení, aby se už konečně začalo vyjadřovat a jednat. Hlavně tady, ale také by mohli odpovědět na to vlákno s Prisonem.
Jestli máte nějaké dotazy, označte mne nebo mi napište na profil, či do zpráv. O mé věrnosti k serveru doufám, že vedení nepochybuje.
Gejmron.
Přední pvper se přece určuje podle killu, že?
Ty tu ze sebe děláš především šaška a s tou tvojí "jiná liga pvp". xD
Být tebou zalezu někam na survival, nebo kam chodíš a vubec nehraju pvp, jelikož to co ty předvádíš je až k smíchu.
Hackusatujes tu skoro každýho, tak jako my ty tvoje "kamarády", kteří legit nejsou. :D
To že někdo ví o SSu přece neznamená, že musí mít cheaty. Sám něco o SSu vím a cheaty nemám. :D
A jak se i potvrdilo, tak supreme cheaty měl + to, že hraje na forge mu moc nepomáhá. Neřeknu kdyby hrál na nějakym legit clientu jako je např. PvPLounge, Lunar, BLC, OCMC, ale forge, heh. :D
Tak tu nepiš kraviny, když sám o tom víš uplný prd a zalez zpátky odkud jsi přišel. ;)
Cya ma boy ;)
IGN: PolakJack
Zamykám kvôli začínajúcej hádke. Popredný pvper sa skrotí vo vyjadrovaní a @CyborgManCZ tiež. V opačnom prípade môže nasledovať postih. Vec je vyriešená vrámci AT, takže nie je o čom.
E-mail: polakjack@minicraft.cz