Pripomienka - Anni event (Pouzivanie cheatov) • Minicraft.cz

cybooo
Hráč

135 postů
109 reputace

IGN: Cyborggg_
Od cybooo » přes 5 let

Gejmroni.. shrnuto setřeno, cos napsal komplet je úplná blbost.

"ačkoliv se vám to nebude líbit, nemáte na vybranou a je nutno celý AT, snad kromě vás 2 a kaktusa, který tam je právem, předělat a to od nuly, bez povšimnutí, že byli ti a ti v AT teď. Jakoby server začínal a vy jste je neznali. Tahle volba tu již byla dříve a to jsem ji sám navrhoval, když byla těžká situace a vy jste ji odmítli, že to není zas tak vážné"

Proč asi to odmítli? Jelikož to je totální kravina, tf..

"tady pan 13letý @Dxpa_ alias iGaara "

Aj kdyby mu  13 bylo, nemáš sem co tahat jeho osobní údaje.

"Jako, připadá mi to asi takhle: Jste děti bez mozku, co prohráli proti lepším hráčům a teď je obviňujete z cheatů, protože si myslíte, že jste nejlepší na světě a nikdo bejt lepší prostě nemůže. To je tak krásnej babyrage...bavim se. 👌"

Vyjádření jako od dementa. v PvP jsem celkem trash, ale u Supreme je jasně vidět cheating. Jaký je to skill hitovat antibota? to se chci naučit.. 

Totální blbost jsi tu napsal, peace.

Cyborg

2grms
Hráč

17 postů
11 reputace

IGN: deadgasm
Od 2grms » přes 5 let
GejmronCZ said:

Tak já se vyjádřím též, protože už mi lezete všichni na nervy.. a to že hodně, ale nechci bejt zase toxickej tak to zkusím nějak slušně.

Každopádně. My vyhráli event, vy říkáte, že náš tým podváděl (cheatoval)...OK.

1. Jako, připadá mi to asi takhle: Jste děti bez mozku, co prohráli proti lepším hráčům a teď je obviňujete z cheatů, protože si myslíte, že jste nejlepší na světě a nikdo bejt lepší prostě nemůže. To je tak krásnej babyrage...bavim se. 👌
  2. Poté, co event skončil se našemu týmu dostalo místo klasického GG,WP nebo obojího, plně zaspamovanému chatu nadávek a urážek, s čím samozřejmě nikdo nic nedělal. Bylo tam tolik nadávek, že jsem se ani neobtěžoval reportovat, protože by to viděl i slepej. Tady by se sakra měl AT  zvednout ze zadku a něco doháje dělat! a ne jen blbě čumět a přidávat se do toho jako například @Dxpa_. Něktří tvrdí, že jsme nadávali, ale ve skutečnosti jsme byli nejméně toxický tým ze všech a prakticky jsme do chatu nepsali vůbec (a už vůbec sprostá slova) a jen se smáli tomu extrémnímu babyragi, který v tu dobu v chatu probíhal. Vše je nahráno a S_uprem3 má nahraný celý event a to až po celkové prohledávání jeho PC. Ano natáčel celou dobu, takže materiálu je více než dost na jejich obranu i důkazů proti ostatním včetně neschopnosti AT.
  3. @imbeingtoasted cheaty měl vždycky a nikdo mi to nikdy nevěřil. Na tom videu, co zde zmínil, že na něj udělal @S_uprem3 (https://youtu.be/0g3nNDbKuKc) je to naprosto nádherně vidět. Takže aby bylo jasno panici... nic z tohohle ti neprojde a o to se osobně postarám, protože už mě štveš dost dlouho a teď bude konečně konec, tvůj konec. Dřív jsem byl schopen s ním bojovat, ale již dlouho nemám šanci, když neustále vylepšují své skryté cheaty. No a to, že je má vám potvrdí každý, kdo ví jak doopravdy vypadá vyší liga PvP. Každý, komu jsme to video ukázali to naprosto definitivně a ihned odsouhlasil. Nevím, jak je možné, že tenhle AT to prostě není schopen vidět. Navíc, nezdá s vám, že se v tomto ohledu mazání nebo skrývání cheatů až moc vyzná? To je taky dost diskutabilní, takže je to naprosto jasné a není třeba vůbec nic řešit. Teď navrhuji permanentní ban na jeho účet (pravidla platí pořád stejně, takže jiný nick znamená obcházení banu a tím pádem IP ban) nehledně na jeho hodnost a to kvůli takové velké době, kdy skrytě cheatoval (stejně jako Vajcoo_, co měl vždycky minimálně reach) a manipuloval se členy AT jako @Dxpa_, kteří mu zobali z ruky. Je to tvrdé, ale nezaslouží si být přítomen na tomto serveru za takovéto prohřešky a jeho naprosto nevhodné chování.
  4. Tady pan 13letý @Dxpa_ alias iGaara se rozhodně hodně změnil od doby, co se baví s @imbeingtoasted a to nejen chováním, ale i "skillem". Dřív jsme se jakž takž bavili a byl jsem ještě schopen s ním bojovat, ale teď nemám šanci si dát ani hit, protože má reach jako prase, přes kterej se k němu nemám šanci dostat...horší než obyčejní cheateři. No a to, že je někdo v AT, OPRAVDU NEZNAMENÁ, ŽE NEMŮŽE MÍT CHEATY TAKY. To si všichni laskavě pořádně zapamatujte. Také od doby, co se baví s již zmíněným panicem (který už panic neni, protože dostal od @Vakyhoses, @S_uprem3 a @KinXandorových mečů vyší ligy) je jasně vidět, že mu hrozně nadržuje. Též si dovolím tvrdit, že S++ @soetic taky má něco na ten způsob, protože taky nebyl až tak moc "dobrý" a teď taky nemám prakticky šanci si hitnout. A že mu ale trvalo mě sejmout včera, co do mě šel. Skoro jako my bez cheatů za dávných časů, že @MyDarkDesires? To byla pohodička kdysi.
  5. Těmihle posledními dvěma body chci také a s naprosto vážným důrazem na @saffers a @RandomJmeno jakožto dlouholetý hráč, co chce pro server jen to nejlepší zažádat o "čistku AT", protože jsou zde tací, kteří nadržují ostatním hráčům, což je prostě naprosto nepřípustné. Kdyby to bylo jen v některých menších ohledech, nechal bych to být. Jenže tady tyhle věci došli až tak daleko, že se to prostě musí řešit a ne to nechávat na pospas jak tomu bylo vpodstatě doposud. Zde je jen jediné řešení a to opravdu krajní řešení. @saffers a @RandomJmeno ačkoliv se vám to nebude líbit, nemáte na vybranou a je nutno celý AT, snad kromě vás 2 a kaktusa, který tam je právem, předělat a to od nuly, bez povšimnutí, že byli ti a ti v AT teď. Jakoby server začínal a vy jste je neznali. Tahle volba tu již byla dříve a to jsem ji sám navrhoval, když byla těžká situace a vy jste ji odmítli, že to není zas tak vážné. Ale teď tu je mnohem brutálnější a vážnější situace. Tady je třeba rázného jednání a ne jak máte ve zvyku dělat mrtvé brouky a být měkkými na tyto okolnosti, toho už bylo opravdu dost. Samozřejmě nadržování některým hráčům není jediný důvod. Je jich celá řada na každého zvlášť, ale tady je nebudu vytahovat a to už jen z toho důvodu, že tento konkrétní bohatě stačí.
  6. Co se týče minimálního věku do AT, tak ten by se měl rozhodně stanovit. Je tu moc mladých hráčů, kteří ještě nemají takové chápání, inteligenci a odpovědnost. Doporučuji minimálně 14-15 let. Tím se více zamezí takovýmto případům.
  7. Taky se zmíním o @CyborgManCZ, který mě obvinil z účasti na petici proti němu a Bejby, když byla hádka na KitPvP po skončení eventu....takže abych vysvětlil. Já s peticí neměl vůbec nic společného a to z toho důvodu, že Bejbyy je dost vpohodě (semnou) a proti tobě jsem v té době vůbec nic neměl a byl jsi mi ukradený. Takže já jen kroutil hlavou a nezajímal jsem se a bylo a je mi to jedno, tečka. Už tuhle událost nebudu dál řešit.
  8. @imbeingtoasted... Když říkají profesionální PvPeři, že lze 40CPS udělat a že to lze zvednout až na 100, tak to asi pravda bude a není tím pádem na tom nic divného. Jen neobvyklého. Taky sám nechápu jak takové mordy dávají. To já nedám ani kdybych se nevim co. A víš co? Narozdíl od tebe mi je tohle silně jedno, protože nejsem tupý dítě, co řve a dělá petici a bůh ví, co všechno, když ho někdo zabije. No a co se týče @lilFilmek tak ten dostával kicky, protože je prostě moc dobrý. Ostatní také dostávali kicky samozřejmě. Dokonce si dělají srandu z AC, že prostě chtějí ban a tak se snaží udělat, co nejvíce CPS a takových hovadin, aby je to kicklo. Někdy je to kickne za chvilu, někdy hned. Kdyby vám to nedošlo, tak oni mají z této úrovně PvP velkou srandu a všechno, co píšou je akorát, aby vás to naštvalo ještě víc, když vidí jak se vztekáte po tvrdé prohře. (platí i pro ty tvoje DDOS útoky a další hovadiny...BTW doznání k čemukoliv nelze brát jako důkaz. To mi řekli v AT několikrát, takže opět křivé obvinění bez důkazu.) Čili se baví na váš účet, no a já z vás teda taky nemůžu. Včera jsem tu skoro brečel smíchy a pak jsem se už tlemil každé kravině.
  9. Na závěr žádám o odstranění kitu Diamond Power na KitPvP. Je to výcuc z Bosse a opravdu nevím, kterého inteligenta napalo dát nejvíc armored kitu na luk s Power 2 Ifninitu. Nehledně na to, že to má větší DMG na meč a větší protecty. (ano, speed má na 3 min, ale to už je detail) Kdo taky používá luk v boji, když nechce jen otravovat všechny z dálky a dávat je na pár ran, když jemu uberou minimum. Na to je tu Archer a Magic Archer s hromadou dalších kitů.

Za mě to je všechno, takže prosil bych vedení, aby se už konečně začalo vyjadřovat a jednat. Hlavně tady, ale také by mohli odpovědět na to vlákno s Prisonem.

Jestli máte nějaké dotazy, označte mne nebo mi napište na profil, či do zpráv. O mé věrnosti k serveru doufám, že vedení nepochybuje.

Gejmron.

Přední pvper se přece určuje podle killu, že?

Ty tu ze sebe děláš především šaška a s tou tvojí "jiná liga pvp". xD

Být tebou zalezu někam na survival, nebo kam chodíš a vubec nehraju pvp, jelikož to co ty předvádíš je až k smíchu.

Hackusatujes tu skoro každýho, tak jako my ty tvoje "kamarády", kteří legit nejsou. :D

To že někdo ví o SSu přece neznamená, že musí mít cheaty. Sám něco o SSu vím a cheaty nemám. :D

A jak se i potvrdilo, tak supreme cheaty měl + to, že hraje na forge mu moc nepomáhá. Neřeknu kdyby hrál na nějakym legit clientu jako je např. PvPLounge, Lunar, BLC, OCMC, ale forge, heh. :D

Tak tu nepiš kraviny, když sám o tom víš uplný prd a zalez zpátky odkud jsi přišel. ;)

Cya ma boy ;)

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 5 let

Zamykám kvôli začínajúcej hádke. Popredný pvper sa skrotí vo vyjadrovaní a @CyborgManCZ tiež. V opačnom prípade môže nasledovať postih. Vec je vyriešená vrámci AT, takže nie je o čom.

E-mail: polakjack@minicraft.cz