IGN: NunoGXD
IGN: irie
Ahoj,
evidentne si porušoval pravidlá servera, takže je na členoch AT, aký dlhý ti dajú ban. Spravodlivejšie by samozrejme bolo dohodnúť sa na dĺžke trestu pri konkrétnych prestupkoch, ale musíš pochopiť, že každý člen AT je iný a každý dáva inak dlhé tresty. (Samozrejme úplne noví väčšinou ani nevedia, ako dlhý trest je štandardný) Keď už chceš nejak obchádzať pravidlá, aspoň sa uisti, že sú zrovna prítomní tí, ktorí dávajú kratšie bany :D. Inak by som odporučila dôkladne si pravidlá prečítať - nie sú tu len na okrasu. A ďalšia vec - to, že boli získané itemy odobrané neznamená, že dostaneš unban, bola by to úplná blbosť. Ak niekto dostane trest napr. za reklamu v chate, neospravedlní ho len to, že po čase tá správa zmizne. Keby každému takto skrátili ban, hráčom by prestalo záležať na tom, či ho dostanú, alebo nie, veď predsa by im ho aj tak zrušili v polovičke a tým by samozrejme každý ban stratil zmysel. Dúfam, že si pochopil, prečo ten unban zrejme nedostaneš a čo si vlastne spravil zle.
S pozdravom, Irie
IGN: Koolyc
Ahoj,
nechtěl jsem se původně vůbec vyjadřovat, ale už mi to nedá. Takže:
1. Když už víceméně o nás říkáš, že jsme neschopní, tak si prvně zameť před vlastním prahem. Gramatika a styl vyjadřování - hrůza.
2. To, že jsi emeraldy neprodával jako jeden hráč totemy - to není omluva. Jenom protože jsi nestihl emeraldy zužitkovat, neznamená, že jsi nevinný.
3. Jestli jsi porušil to nebo ono pravidlo je vcelku jedno. Porušil jsi pravidlo - patří ti za to trest. To, že se z toho snažíš vykroutit, ti dvakrát nepomáhá.
4. A to tvé vypisování na profily všech členů AT, ať ti dají unban, taky není úplně v pořádku.
Peace ✌️
E-Mail: Koolyc@minicraft.cz
IGN: panic_exe
Koolyc said:Ahoj,
1. Když už víceméně o nás říkáš, že jsme neschopní, tak si prvně zameť před vlastním prahem. Gramatika a styl vyjadřování - hrůza.
2. To, že jsi emeraldy neprodával jako jeden hráč totemy - to není omluva. Jenom protože jsi nestihl emeraldy zužitkovat, neznamená, že jsi nevinný.
3. Jestli jsi porušil to nebo ono pravidlo je vcelku jedno. Porušil jsi pravidlo - patří ti za to trest. To, že se z toho snažíš vykroutit, ti dvakrát nepomáhá.
4. A to tvé vypisování na profily všech členů AT, ať ti dají unban, taky není úplně v pořádku.
Peace ✌️
Porusit pravidla sice mohol, ale stale za obchadzanie AFK systemu trojmesacny trest nepripada do uvahy. Gramatika, milion tisic clenov AT maju horsiu gramatiku a nikto sa k nim nevyjadruje (resp. to, ake slova vyuzivaju a ako ich davaju do slovosledu, po niektorych sa neda ani citat a mam zabavu na nedelu, lustenie krizoviek) a oproti tomuto cloveku, z ktoreho som pochopil aspon pointu je to nic. K druhemu bodu, ok. Stvrty bod, v pohode, takychto tu uz bolo viac a urcite to svojim sposobom robil kazdy z nas z nostalgie dostat unban.
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Pokiaľ sa ti sem dnes nevyjadrí člen, ktorý ťa zabanoval, tak to večer poriešim a vlákno uzamknem.
Milenoš
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: ImB0T
Koolyc said:Ahoj,
Peace ✌️
Serus, hráč si myslím je vedomý toho, že nejaké pravidlo porušil, no nie je si vedomý toho, že porušil práve pravidlo o cheatingu. Za obchádzanie AFK systému sa zvykol dávať ban čo pamätám do tých 7 dní a + odobratie itemov, ktoré získal pomocou porušovania. Myslím si, že v tomto vlákne je zbytočne veľa komentárov typu: Tak či tak si pravidla porušil za čo máš mať ban. Takisto neviem, prečo v tejto konverzácii nepíše aktívne člen AT, ktorý by si to mohol dávno obhájiť alebo prípadne to vyriešiť skratením trestu a zmenením dôvodu.
K tej tvojej jednotke, neviem prečo súdiš neschopnosť podľa gramatiky, rád by som vedeľ o tejto tvojej schopnosti viac, mi napíš do OS ako to robíš :P Myslím si, že ak hráč čaká 4 dni za vyriešením jedného banu na takto veľkom serveri, tak to nejaká neschopnosť je. Nehovoriac o tom, že na iných serveroch by sa tieto veci prešetrovali úplne inak.
"peace superman"
Legi