IGN: Extraordinaryy
Ahoj,
ono je vždy lepšie tvrdiť o kamošovi, že nič nemá, aby si ho neurazil a nepoštval proti sebe. Ja som ju pozoroval už dlhšie a neprišla mi vôbec že by sa zlepšila, len mi začala dávať unlegit hity, čo som nedostával ani od dobrých hráčov. Ako už písal toast, je tam brutálne zlý TB, to je aj jeden z dôvodov, za čo ban dostala.
100ry
Hey G
IGN: drxgsobsession
ahoj zero tak ji proste udelejte SS mel si moznost jeste driv a urcite kazdy na to ma narok a pokud si uz neco smazala tak to je proste tva chyba ze jsi ji SS neudelal drive klidne se zeptej adamka jestli ji neprohleda :D
IGN: panic_exe
NervoxN1ght said:ahoj zero tak ji proste udelejte SS mel si moznost jeste driv a urcite kazdy na to ma narok a pokud si uz neco smazala tak to je proste tva chyba ze jsi ji SS neudelal drive klidne se zeptej adamka jestli ji neprohleda :D
Vobec nejde o to ci drive alebo pozdeji. Vypne minecraft -> smola, v SS nic nenajde. K predoslemu postu, vlastnim 7 cheatov co lunar bypassuju. Cs
imperturbable said:NervoxN1ght said:ahoj zero tak ji proste udelejte SS mel si moznost jeste driv a urcite kazdy na to ma narok a pokud si uz neco smazala tak to je proste tva chyba ze jsi ji SS neudelal drive klidne se zeptej adamka jestli ji neprohleda :D
Vobec nejde o to ci drive alebo pozdeji. Vypne minecraft -> smola, v SS nic nenajde. K predoslemu postu, vlastnim 7 cheatov co lunar bypassuju. Cs
Cau a ty si myslis ze si necha minecraft zapnuty pres noc jen kvuli tomu ze je tu AT neschopny ji udelat SS pred banem ?:D
IGN: Extraordinaryy
Ahoj,
nemusím hneď spraviť SS, i keď by som mohol, no v poslednej dobe mám toho veľa, preto tu aj tak neskoro odpisujem a vyjadrujem sa.
Hey G
cc zero tak proc potom tu pise adam "Vobec nejde o to ci drive alebo pozdeji. Vypne mc..." ? Nemusel si prohledavat ty mate v at vice clenu ja myslel ze si navzajem pomahate
Cau adam hodne lidi od nej uz tu moznost melo tak proc by nemohla mit i ona?
NervoxN1ght said:Cau adam hodne lidi od nej uz tu moznost melo tak proc by nemohla mit i ona?
Hodne lidi tu moznost melo, no ja nie. Tymto vazne argumentovo nepochodis. Tiez som nemal SS aj ked som si on ziadal asi 2 mesiace.
ano protoze kdyz si jim namlouval ze to dokazes vse skryt apod. tak se jim pak nedivim :D