Nápady ohledně unbanu • Minicraft.cz

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

@JustMarkCZ Asi jsem to nenapsal úplně srozumitelně....pardon.

Tento systém bude vlastně pouze šablona pro napsání všech unbanů. Pořád se to postne na fórko a pořád to bude prakticky stejné, jen se změní systém psaní a osnova už nebude muset existovat, protože vám to nabídne ji přímo vyplnit místo psaní. BTW ano, pořád to bude klasické založení vlákna s tím jedním rozdílem. Bude to mnohem lepší a vyvarujeme se tím pádem těm špatným nebo nevyhovujícím unbanům.

Snad jsem to lépe vsvětlil.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 4 let

Zdravím,

Jak psal Saff, každý systém má své plus i mínus. Mě osobně více vyhovoval ten starý a to z následujících důvodů: 1, Žádosti byly vyditelné pouze pro AT, takže tam nemohl psát žádný hráč, kterého se žádost netýká... 2, Hráče nemusel nikdo opravovat, aby si psali žádosti podle osnovy, měli tam přímo okénka, do kterých vyplnili požadované údaje... 3, Pro mě osobně to bylo přehlednější. Bylo lepší se podívat do oznámení, než tady na fórum hledat danou žádost.

Nový systém má ale také své výhody, jako třeba jednoduší vyřízení, protože hráč vidí průběh řešení, nebo jednodušší vkládání důkazů.

Sám se tedy zastávám spíše starého systému, ale to je pouze můj názor, takže se nenechte ovlivnit.

---

Přeji pěkný den

l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 4 let

Predloha sa da vyriesit tak, ze bude povinna tzv. tam budu policka, ktore musi kazdy vyplnit a nikto sa s tym stvat nebude. Tiez nerozumiem preco hraci vidia do unbanov, ked aj tak vsetci clenovia AT maju kecy, ked tam niekto nieco napise. Logicky by bolo dobre spravit to tak, aby to videl iba AT a s predpisanou predlohou aby to kazdy aj menej inteligentny hrac napisal.

Twiniik
Sponzor

24 postů
8 reputace

IGN: Twiniik
Od Twiniik » přes 4 let

Tento nápad se mi líbí, a tak bych taky řekl, ať se tento nápad splňí v realitu. ;)

-Twiniik <3

-Twiniik          "Každý člověk si umí najít svojí cestu."

SteamYoutube