IGN: GejmronCZ
Několik hráčů...srabů co to dělají, ostatní by se přizpůsobili nebo to pochopili a byli by rádi. Ano z textu opravdu dokážu vypozorovat emoce... asi to je moje superschopnost nebo nvm :D
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: Mazzuleth
Moralizujeme společnost
IGN: xLukas_
Souhlasím s Robem, sice ano je to otravné a někdy u toho vybuchuji, ale každý člověk co dokáže zapojit hlavu ví že pokud tě někdo "bowspamuje" tak stačí lehce odejít a hráč toho nechá, či si najde jiný cíl
Jinak pokud ti tak vadí Bowspam, tak jak říkal Polák stačí si vzít Bosse, kterého vím že máš a poté už jen začít oplácet zpětnou vazbu
Twitter: ODKAZ
Web: ODKAZ
Discord: 03Shikii#9800
Email: ODKAZ
IGN: mistr140
IGN: tophx_
Zdravím,
Docela blbej nápad.
Archera lze hned zabít s lukem z jiného kitu.
Luk je součást PvP, v podstatě ne moc oblibený ale je.
Navíc nemůžeme to zakázat, co by pak dělal @TomasC :D
Nic se odebírat ani upravovat nebude.
Poslat zprávu na webu.
E-Mail: dev@minicraft.cz
Tohle rozhodnutí není ale na vás nýbrž na saffovi. Night_Ridere a ostatní. Vy jen prostě chcete nechat styl noob. Je to největší kravina co tu je na KitPvP (skoro).
Všechno nevyřeší si vzít jen jiný (nebo stejný) kit. Jak jsem psal, tak s tím nikdo nepřestane když se usadí. Určitě by vám to nepomohlo ani kdybych to měl nahrané, protože by to vaše mozky nepobrali. #SorryJako ale už z vás nemůžu.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: PolakJack
Keď z nás nemôžeš a máš pocit, že sme strašne sprostí tak podľa mňa nastal čas popremýšľať o odchode z tohoto servera a nájsť si taký, kde budú hrať hráči na tvojej "inteligenčnej vlne", aby si sa tam cítil ako medzi svojimi. Očividne sa tu u nás cítiš zle. Väčšina hráčov, čo sa sem napísalo tak s tým nesúhlasia, vrátane dvoch členov vedenia serveru. (Pravdepodobne bude tento návrh zamietnutý.) Keď bude mať saff čas a chuť odpovedať na tento topik tak sem jednoducho napíše. Nemusíš tlačiť na pílu. Zamykám, pretože sa tu začína pomaly začína vytvárať hádka z tvojej strany.
E-mail: polakjack@minicraft.cz
Jacku, tím jsem myslel, že buď plně někdo nechápe o co tu jde nebo už nvm. Furt tu dokola říkáte, že Luk je součástí PvP a já s tím souhlasím. To že když by se zavedl block BS, tak by se musel udělat i block jitteru. Částečně bych to bral, ale bylo by to moc složitý nejen na nastavení, ale i pro pravidla a AC. Technicky vzato by to vyřadilo KA ze hry. Nemusí se to zavádět.
Teď nevím co dále napsat, takže se potom zase ozvu. (zítra)