Anketa pro odstranění BowSpamu na PvP minihrách • Minicraft.cz

Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 6 let
Nevím, co tím chceš řešit. Zakázat to by byla úplná blbost. Server by tak ztratil několik hráčů a k tomu i hratelnost na KPvP. Nevím, jak můžeš z textu vycítit emoce, ale budiž.

Moralizujeme společnost

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 6 let

Několik hráčů...srabů co to dělají, ostatní by se přizpůsobili nebo to pochopili a byli by rádi. Ano z textu opravdu dokážu vypozorovat emoce... asi to je moje superschopnost nebo nvm :D

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

Mazzuleth
Sponzor++

887 postů
372 reputace

IGN: Mazzuleth
Od Mazzuleth » přes 6 let
Myslím, že z pozice hráčů to je adekvátní. Nemají na kit, pořád umírají, tak je budou chtít naštvat. Ano, funguje to. Dost hráčů vyprovokuje a to i k tomu, aby se dělala anketa. Chtěl jsi názor, máš ho tu. Jak jde vidět z textu, tak nesouhlasím.

Moralizujeme společnost

xLukas_
Hráč

20 postů
13 reputace

IGN: xLukas_
Od xLukas_ » přes 6 let

Souhlasím s Robem, sice ano je to otravné a někdy u toho vybuchuji, ale každý člověk co dokáže zapojit hlavu ví že pokud tě někdo "bowspamuje" tak stačí lehce odejít a hráč toho nechá, či si najde jiný cíl 

Jinak pokud ti tak vadí Bowspam, tak jak říkal Polák stačí si vzít Bosse, kterého vím že máš a poté už jen začít oplácet zpětnou vazbu

Twitter: ODKAZ
Web: ODKAZ
Discord: 03Shikii#9800
Email: ODKAZ

mistr140
Sponzor++

132 postů
40 reputace

IGN: mistr140
Od mistr140 » přes 6 let

Luk se součást pvp stejně jako meč a i mečem se dá swordspamovat pokud omezíte jedno omezte i hity mečem at je to fér bez luku to je jako když na funcreative seberee  creative takže nesmysl řikejte jsi co chce můj názor

Email

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 6 let

Zdravím,

Docela blbej nápad.

Archera lze hned zabít s lukem z jiného kitu.

Luk je součást PvP, v podstatě ne moc oblibený ale je.

Navíc nemůžeme to zakázat, co by pak dělal @TomasC :D

Nic se odebírat ani upravovat nebude.

Poslat zprávu na webu.

E-Mail: dev@minicraft.cz

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 6 let
Zmetku :D

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

Tohle rozhodnutí není ale na vás nýbrž na saffovi. Night_Ridere a ostatní. Vy jen prostě chcete nechat styl noob. Je to největší kravina co tu je na KitPvP (skoro).

Všechno nevyřeší si vzít jen jiný (nebo stejný) kit. Jak jsem psal, tak s tím nikdo nepřestane když se usadí. Určitě by vám to nepomohlo ani kdybych to měl nahrané, protože by to vaše mozky nepobrali. #SorryJako ale už z vás nemůžu.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 6 let

Keď z nás nemôžeš a máš pocit, že sme strašne sprostí tak podľa mňa nastal čas popremýšľať o odchode z tohoto servera a nájsť si taký, kde budú hrať hráči na tvojej "inteligenčnej vlne", aby si sa tam cítil ako medzi svojimi. Očividne sa tu u nás cítiš zle. Väčšina hráčov, čo sa sem napísalo tak s tým nesúhlasia, vrátane dvoch členov vedenia serveru. (Pravdepodobne bude tento návrh zamietnutý.) Keď bude mať saff čas a chuť odpovedať na tento topik tak sem jednoducho napíše. Nemusíš tlačiť na pílu. Zamykám, pretože sa tu začína pomaly začína vytvárať hádka z tvojej strany. 

@saffers

E-mail: polakjack@minicraft.cz

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

Jacku, tím jsem myslel, že buď plně někdo nechápe o co tu jde nebo už nvm. Furt tu dokola říkáte, že Luk je součástí PvP a já s tím souhlasím. To že když by se zavedl block BS, tak by se musel udělat i block jitteru. Částečně bych to bral, ale bylo by to moc složitý nejen na nastavení, ale i pro pravidla a AC. Technicky vzato by to vyřadilo KA ze hry. Nemusí se to zavádět.

Teď nevím co dále napsat, takže se potom zase ozvu. (zítra)