IGN: olilongi777
Hrajte a bavte sa! Každý z nás je len rovnaký hráč, len tí čo sú múdrejší nemajú hacky :)
IGN: LuKeX
@TheNightN Někteří lidi jako třeba já nemůžou nakupovat přes internet způsobem paysafecard , paypal apod. kdybych mohl,origo už mám
IGN: TheNightN
Nemyslím si, že platba přes paysafe je nějak náročná. Já tuto platební metodu podporuji, protože je bezpečná, rychlá a bez omezení.
Krátké info, jak se přes paysafe platí:
Nejdřív je třeba se zaregistrovat. Po úspěšné registraci si můžete nalézt nejbližší obchod s paysafe kartami. Lze koupit karty s různým obsahem měny. Po koupi paysafe karty si jí musíte připsat na svůj paysafe účet na webu pomocí opsání kódu na koupené paysafe kartě. Poté již máte na účtě peníze převedené z paysafe karty na účet. Poté je jen na vás, jak své peníze na účtě zužitkujete. Kliknete na transakci kde si co chcete koupit, ukáže vám to, kolik korun vám to strhne po transakci, potvrdíte a přihlásíte se v popup liště. Potom vám to ty peníze strhne a transakce se úspěšně provede.
Pokud to nechápete, tak je to zcela v pořádku, já svoje řádky nechápu již od jakživa.
Sledůj můj twitter pro preview nových map: @thenightn
Nezapomeň mě také sledovat na twitch, pokud chceš vidět postup těchto staveb: twitch.tv/thenightn
A všechny dotazy, reporty a spamy mi posílej na skype: thenightn
IGN: Bixik
Pridám sa tiež, na tento server som sa dostal náhodou a zapáčilo sa mi tu. Jedného dňa sme sedeli v bare s kamarátom @antik a premýšlali sme že by sme sa zas dali na minecraft, niečo si postavili, prípadne našli komunitu pri ktorej sa dá odreagovať po dlhom dni. Plníme prvý bod, ten druhý zatial troška viazne.
Zaujal ma tu funkčný nether a end, počet hráčov, aktivita pár ľudí z vedenia. Síce ma server prvotne odradil keďže som skôr survival hráč a celý spawn a 30% mapy sú griefnuté (nič čo by sa nedalo vyriešiť), nakoniec zaujal a ostal som tu, hrám tu už takmer mesiac čo je pomerne krátka doba ale je tu aktívne fórum, komunikatívny ľudia a spôsob vote.
K téme warez či origo, pozastavujem sa nad hráčmi čo si z niekoho robia srandu, napríklad že nemá na warez, ja osobne som tak isto pirát, nie pretože by som na túto hru nemal ale pretože investujem do pre mňa zaujímavejších vecí. V budúcnosti keď budem mať nazvyš plánujem si ju kúpiť ale nieje to niečo na smiech. Koľkí z hráčov čo origo majú si ho kúpilo za vlastné ? Pýšiť sa je vhodné len vlastnými úspechmi. Mám síce skin avšak nevybral som si prezývku bixo kôli nemu, dostal som ju na základnej škole.
K téme mojang/microsoft, keby si minecraft treba kúpiť aby si ho mohol hrať mal by oveľa menšiu hrateľnosť pretože veľa ľuďom to za tie peniaze nestojí.
Pre každého kto sa rozhoduje kde hrať, skutočne sa to oplatí.
Porúčam sa,
BiXo
"Nejde o to ísť hlavou proti múru, ale nájsť očami dvere"
Werner von Siemens.
IGN: baran919
Podla mna warez ma svoje plusy a minusy, tak ako origo. Plusom warezu je, ze je zadarmo, mozete si menit nicky (co sa na origo nemoze - ak je nejaky sposob ako, napiste) zase plusom na origu je, ze sa mozete pripojit na US server alebo tie skiny. Mojang / Microsoft nemoze obmedzit multiplayer pre warezakov, Minecraft by mal velke straty u hratelnosti, taktiez si kazdy server osobitne vybera ci povoluje warez alebo nie. Ja mam origo a som spokojny. Este k tomu, ako som nasiel Minicraft. Odporucil mi ho jeden kamarat, on ma warez a hladal server pre warezakov, tak nejakym sposobom nasiel tento. Minicraft sa mi zapacil, tak som sa rozhodol ze na nom zacnem hravat. Potom som objavil toto forum, vtedy som na ziadnom este zaregistrovany nebol a zacal som hladat komunitu. Myslim ze na Minicrafte poznam vela hracov. Dobry server, komunita, A-Team. Co si viac moze clovek priat? Dochadzaju mi napady, koncim.
Stiahni si moj RP! http://baranpack.weebly.com
Takto vyzera banlist UltimateDragonCZ :D
IGN: Bzdocha
Čaute !! Tak toto je môj príbeh !
Moja BFF si kupila ( pozdravujem ťa !!!) originalny mc tak isto ako jej PROTIVNÝ BRAT. Daly si to na istý gmail a s 2 originalok bola jedna . Tak sa volali Fighter345... S Fighter sme hraly na serveroch (meno nezverejnujem) a jej brat "záhadou" išiel na tie iste serveri ako my s furt ju to vyhadzovalo preč. Že originalka ktora to ma legalne bla bla bla... kupene sa pripojila na server. Potom nam to jej brat celé rozgrifoval tak isto ako na nebudem menovať serveri mi rozgrifoval moj skyblock pobral veci spawnery adť... a išiel za kamošmy ... (Debilita 1 stupňa...) <--- pardon. Tak sme sa dohodli že sa nebudeme obťažovať a najdeme si vlastný server ktorého IP nebudeme davať jej bratovy... bolo ich cca 3 a náš víťaz bol MINICRAFT !!!!
IGN: baran919
3. si v A-Teame :3
Stiahni si moj RP! http://baranpack.weebly.com
Takto vyzera banlist UltimateDragonCZ :D
IGN: Obchodnik003
viem ze je to uzavreté ale @TheESC to 11/10 si úplne vystihol.:D mne sem najviac dopomohol rebríček na CzechCrafte. Nechcel som server kde je online 5000 hráčov (ok taký český nemáme ale zo zahraničia sa pár nájde ;) ) Myslím že teraz je hra úplne super vyvážená :D A-team je fakt kvalitný a hodne sa venujú aj hraniu nie len banovaniu a buzerovaniu.a ešte pripomienka: Tie minihry čo sa odstraňovali aby bolo v menu(diamant) miesto ako HnS sú ešte stále v popiskoch serveru na hlasovacích stránkach. Odstráňte ich z description aby hráči čo sem prvý krát prídu neboli sklamaní. :)
+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003