Nábor • Minicraft.cz

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 9 let

Zdravím, že si ji někdo přečte se nezobrazuje, zobrazuje se pouze přijmutí / zamítnutí. Btw zatím jsem četl všechny, co přišly od nového systému přihlášek na webu :D

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

StyleMan
Hráč

3 postů
0 reputace

IGN: StyleMan
Od StyleMan » přes 9 let

Hmmmm to je dobré

SEM NEJ FANDA YOUTUBERŮ A MINECRAFT SERVERU ALE NEJVÍC NA MINICRAFTĚ

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 9 let

@StyleMan příliš stručné, gramatické chyby..

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

IGN: matolka
Od matolkacz » přes 9 let

Zdravím, vím, že všichni čekaj na odpověď u náboru. Ale taky zdaleka nevím jak to je se mnou ( i s ostatníma) Vím, že máte málo času (aspoň podle mně) na tohle.

-matolka

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

saffers
Majitel

5698 postů
7902 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 9 let

@matolkacz Aktuálně to funguje tak, že čím déle čekáš na odpověď, tím jsi v užším výběru - tedy potenciálním helperem.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

@saffers Zdravím, tak takhle to máte.Já myslel že v tom máte jinej systém.Tak fajn, děkuji za odpověď :)

-matolkacz

´´Nemám rád lidi, který v sobě nemaj inteligenci a rozum ( Nemám rád lidi, který si myslel, že svět je zbytečnej. )´´

-matolka

MyDarkDesires
Sponzor++

125 postů
99 reputace

IGN: MyDarkDesires
Od MyDarkDesires » přes 9 let

Taky jsem z toho šťastnej když jsem to pochopil zatím to nemám příjmuté/zamítnuté takže jsem šťastnej že pořád pokračuji :-)

..

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

Nejde o to, jestli tě nepříjmou nebo jo.

Pokud nebudeš přijat, budeš moc na zkušenostech pracovat a pracovat, a pak máš podle mně 100% šanci ale i teď to vypadá, že jsi hodně zkušenej goodjob ( pokud si myslíš, že tohle co jsem napsal že tě to urazilo, tak se omlouvám :D ) 

-matolka

-matolka

MyDarkDesires
Sponzor++

125 postů
99 reputace

IGN: MyDarkDesires
Od MyDarkDesires » přes 9 let

Právě Naopak Matolko spíše mně to povzbudilo děkuji za pozitivní komentář :-) Samozřejmně že vím že nejde o to jestli budu přijat ale jsem šťastnej že sem se dostal tak daleko ikdyž to dělám na 1. pokus na tomto serveru

..

matolkacz
Hráč

167 postů
46 reputace

Nemáš zač Tylere :) Každej potřebuje podporu do života nebo do něčeho jiného :) 

-matolka