Firma • Minicraft.cz

Nae
Sponzor++

1 postů
2 reputace

IGN: Viize
Od Nae » přes 3 let

Zdravím,

Myslím si že je zbytečné se tady přehadovat o něčem takovém, co tak přijít s lepším plánem?

Bylo by dobré kdyby Dev. Tohoto pluginu udělal možnost nějak firmy rozšiřovat, aby potom člověk nemusel kupovat 2. firmy. (Protože 1 firma je prostě málo, pokuď máte budget jako Lucky).

Také, myslím si že 2. Firmy je ještě OK. Chtělo by to ale přidat více slotů na firmy,  aby jak už zmíněný hráči měli možnost vyzkoušet firmy.
Možná i změnit celkově MENU. Pro firmy, třeba tam dát hlavy těch hráčů kteří vlastní nějakou firmu a na ní by bylo napsané, jaké firmy tento hráč vlastní. Nebo něco podobného.
Možná i uvést nějaký jinčí způsob jak firmy mohou být "vytvořeny" hráčemi? 
Za mě plugin je dobře udělaný, "design" už je bohužel na horší stránce.

Celkově vidím problém jenom v tom, jak je tento plugin udělaný na designové stránce a jeho omezení, kvůli kterému tady vznikl tento topic.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Získáváš více penězí jako ostatní" Cítím závist. Nebo v čem je to špatné? Jediné co v tom vidíš je challange. (Navíc, podle nicku na firmu ani nemáš).

Samozřejmě nic proti Dev. tohoto pluginu.

Kukys
Sponzor++

112 postů
19 reputace

IGN: Kukys
Od Kukys » přes 3 let
Tak jasně že lucky v tom nevidí důvod, když se jedná o něho. A jasné že paní Nae ho v tom bude podporovat, když je to jeho holka. A tu firmu jak tu řešíš chtěl xTomikk nebo jak má ten Nick, ale ty jsi ho vždy přehodil kvůli penězům, které máš jenom DÍKY TOMU ŽE MÁŠ 2 FIRMY.

Napiš :3 <3

keksik37@minicraft.cz

18 postů
reputace

IGN:
Od » přes 3 let

Však tam mohl xTomikk přihodit vždycky jsem tam dal 500m a dál jsem nepřihazoval. A abych tě opravil tak peníze nemám kvůli firmě takže když nevíš tak nepiš blbosti.

18 postů
reputace

IGN:
Od » přes 3 let

A nechápu co tady píšeš blbosti že mám peníze jenom kvůli druhé firmě absolutně nevíš nic o těch penězích tak tady nevymýšlej.

18 postů
reputace

IGN:
Od » přes 3 let

Oba tady píšete že v tom nevidím důvod ale nikdo z vás mi ten důvod nenapsal.

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 3 let

Ahoj,

Tiež sa mi nepáči, že hráč môže vlastniť viacero firiem a to z jednoduchého hľadiska. Časom sa z toho stáva veľký monopol a podľa baltopu je to vidieť. Taktiež už nedávno som navrhoval limit dĺžky vlastnenia firiem zhruba na určitých pár mesiacov, aby sa vlastníci mohli striedať a dúfam, že na tom Yomo i pracuje.

+ Info pre hráčov vyššie. Nabudúce používajte Edit príspevku a nepridávajte viacero komentárov pod seba.

Milenkovo

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

Kukys
Sponzor++

112 postů
19 reputace

Od Kukys » přes 3 let

@saffers, co si myslíš ty?

keksik37@minicraft.cz

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 3 let

Caute, ja si myslím, že je na každého šikovnosti, koľko firiem má. Firmy sa väčinou kupujú, takže začiatočníci nemajú reálnu šancu dostať firmu a vypracovať sa prípadne pomocou nej vyššie. Skôr by som riešil systém, ako vyriešiť toto. Čo by som možno ešte zrobil je, nastaviť nejaký počet dní, koľko môže mať firmu jeden majiteľ. Po napr. mesiaci by sa o danú firmu robila opäť dražba (prip. iný spôsob získania). Tým by firmy boli prístupnejšie a zároveň by sa za ne nedávali nekresťanske peniaze. Ak áno, majiteľom by sa to neoplatilo a peniaze za ne by mohli trošku zmazať hromadu penazí z obehu, čo na survivale je a vždy bol problém.

Inak vy dvaja, keksik tu zrejme chcel vidieť názory hráčov, nie vaše doťahovanie sa.

18 postů
reputace

IGN:
Od » přes 3 let

Caute, ja si myslím, že je na každého šikovnosti, koľko firiem má. Firmy sa väčinou kupujú, takže začiatočníci nemajú reálnu šancu dostať firmu a vypracovať sa prípadne pomocou nej vyššie. S tímhle souhlasím ale zbytek je blbost.

Kukys
Sponzor++

112 postů
19 reputace

Od Kukys » přes 3 let

Prosím, zamknout.

keksik37@minicraft.cz