IGN: iHqteSikii_
Adamixik said:Ahoj,
Doporučuji někomu z AT někdy dojít na jeho streamy. Je to celkem síla. Zde posílám video jak je na mě, pouze za to že jsem mu napsal ať si změní popisek, nepříjemný a zlý. Na videu jde také vidět nevyspělost YouTubera.
Link : https://www.youtube.com/watch?v=mq15y8rRXhI (doporučuji později zesílit zvuk)
Hezký den, Adamixik
Zdravím, tento Youtuber padl Admin Teamu pod dohled, sledujeme jeho chování na serveru i na streamech. Byl námi několikrát upozorňovaný, pokud bude dělat pořád stejný bordel na serveru, rank mu asi bude odebrán.
S pozdravem a přáním pěkného dne, Siki.
Discord: dqvidko
Instagram: sikinator.rawr
IGN: TobisMiner
Zdravím,
hodnost tomuto hráči bude odebrána. Jeho chování na serveru není pro nikoho přínosem, spíše naopak. Jeho "Eventy" stále prověřujeme, a pokud se zjistí, že byly také lživé, bude řádně potrestán.
Pěkný zbytek dne
-Tobis
"Cesta bez překážek určitě nikam nevede"
IGN: ImJohny17
Dnes na streame u tuto ytbera mattrixa sa stala jedna vtipná vec. Odporúčam prísť niekomu z AT na jeho streame porušuje dosť pravidiel a tvrdí že ich neporušuje. (Keď som sa pýtal jedného helpera už si nepamäm kto ale asi to bol szyho alebo stepan a ten mi povedal že autoclicer je všeobecne zakázaný.) Mattrix ho bezproblémov používa.
tu je dôkaz ako má autocliker.
IGN: TobisMiner
Zdravím,
díky za nahlášení, hráče jsem potrestal. Vlákno tím beru jako vyřešené a uzamykám.
Hezký den, a díky všem, co se podíleli.
-Tobis
"Cesta bez překážek určitě nikam nevede"