IGN:
Dobře tedy no, když uznají, uznají, nárzor vám asi nezměním, jen mě opravdu mrzí že to fakt smažete... kdybyste mi jenom nevratil inv. s věcmi chápu, peníze taky ještě ok ale zbytek... tolik práce, času. Já si ihned, teda pokud dostanu ban, koupím unban i když sem nevinen. Ale nevím co už říci na svoji obhajobu. Chtěl jsem si i ubgradovat z vip na sponzora ale nevím no jestli potom nedostanu další ban. Nejhorší je že nejvetší faktor v tomto hraje to že už sem ban dostal a ano bylo to za X-ray přiznal sem se, hezky poprosil a uznal jsem svojí chybu, ale to už nic nezmění.
Ale díky za to že se s tímhle vůbec ještě patlete, a řešíte to.
IGN: TomasC
Práci a čas sis práve ulehčil a nebýt x-ray, tak nemáš ani takové jmění, neboť nemáš co prodávat. Stejně tak truhly, věci či koupené hlavy z peněz vydělaných díky x-ray. Tvrdíš, že jsi nevinnen, ale najít do 3minut přes 10 derbisu není normální. Klidně to sveď na štěstí, ale tomu nevěříš ani ty.
IGN:
Omlouvám se ale ani jedna věc co jsem měl doma nebyla koupená, ani ty hlavy, našel sem je s kamarádem v Old worldu, a ta hlava MILENAJETETA tak tu mi on sám osobně daroval nekoupil jsem jí, a ani jeden emerald jsem nekoupil farmil jsem na warpech kde jsou pillager farmy, a ty spawnery jsem jsem také všechny dostal, jako ano nějáký materiál jsem koupil na to abych si to postavil,věci z netheru taky natěžené,óréčka taky, přímo pod barákém mám vykopanej celej chund a půl, ale například ta benda shulkerů, tak to sem nakoupil na old worldu také... já jsem nic nepoužíval a říkám že jsem nevinen, poučil jsem se prostě u prvního banu. slušně jako člověk sem se omluvil a požádal němám prostě zapotřebí toto řešit znovu hrál sem tak sem hrál, z hypu že prostě někdo chce tradnout elytry za debris sem šel těžit uplně nesmyslně sem kopal, protože získat elytry ůplně dejme tomu zadarmo je neuvěřitelný... já jsem prostě nevinen, vše co mám doma a co vlastním tuďíž i 6 guardian monumentů spolu s witch hutkou tak jsem na nic z toho nepoužil X-ray.. ty monumenty sem našel podle toho že sem si zažádal u saffa o seed mapy Stavění a hledal tak nezareskovaný monumenty abych si udělal farmy a třeba nějáký ty monumenty i prodal jelikož vím že najít jeden nezareskonavý je skoro nemožné na survivalu... říkám prostě že sem nic neměl a nic nemám. A například než sem začal vůbec hrát na survu tak jsem tam měl dohromady tak 1.1M$ jenom za voty... a hodně peněž sem taky dostal od lidí vlasně skoro vše co mám sem dostal od lidí, i věci co jsem měl v invu, jako brnění i toolky...
Stojím a budu si zatím stát.
_ZennyX_
@TomasC
IGN:
By jses divil :D A ty by jsi sem něměl co vůbec psát, netýká se tě tu nic, TomasC se může Mileny zeptat sám.
IGN: GejmronCZ
Zdravíčko, chtěl bych potvrdit, že ZennyX opravdu koupil spoustu shulker shellů na staré mapě v jednom shopu (a z nich následně asi vycraftil Shulker boxy), co jsme náhodou objevili. Já osobně jsem z toho získal celý stack Shulker boxů. Bylo to dost levné... PS: už nejsou XD
Ptáte se kdy?...nevím přesně který den, ale bylo to rozhodně po půnoci. Asi v půl 1 ráno nebo tak nějak. Byl jsem tam já, ZennyX a kosera.
Před několika dny jsem ho přidal do mé res. Kecali jsme na TS dlouho do noci (s koserou) a přitom nám stihl několikrát říct, že 1 X-Rayoval a že už po 2. nechce, že se poučil.
Osobně mu věřím, ale když zase vidím, co tu píšete o těch Debrisech... nvm no, nejsem si jistý. Každopádně při naší přítomnosti určitě nic takového neudělal, tím jsem si naprosto jistý.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Ja len doplním, že headku som hráčovi dobrovoľne dal cez môj kill.
Milenoškovo
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN:
Bez komentáře... Můžete zamknout je mi zle z tohoto.
Můžu nebo mám právo na to vidět kdo z At mě shledal vinným? Nebo i tohle, ano chápu jsi Hl. Admin nebo prstě tak, ale já nikde nečetl v pravidlech (nebo jsem to přehlídl tak se ptám) že člen At má právo v situaci banu nebo něčeho takovýho co je teď, odstranic finance nebo itemy které již hráč vlastní. Jenom mě to tak zajímá. Protože jestli já že si koupím unban, protože nebudu čekan 3 měsíce na unban jelikož sem nevinný, tak budu mít doslova NIC, ano chápu že sem vypadal sus. ale říkám že jsem čistý, jediné co mám v laucheru stáhnuté je optifine a forge, optifine na lepší fps a forge na stavení s WE na survivalu, a ani peníze získané z votů pro server kterých již bylo nespočet. Nevím no co k tomuhle dodat..