IGN: majlop_cz
Tak by se mohly v novém netheru omezit resky napříklat na 2max a to pro hráče bez hodnosti i s hodnosti. A můžou být i blokově omezené třeba na 150x150.
Jsem 14 letý kluk který už 3roky hraje na minicraft. Máma mi zakazuje je pc a někdy se nemůžu ani najíst. Chceš se se mnou setká přijeď do tábora. Chceš se setkat s @randomjmeno pošli mu peníze. Nic víc nic míň najdeš mě aktivniho v těchto hodinách 13-20. Mám pc jen na 3 hodki tak si to musím uźít. Tak cc
IGN: AileXXX
email > ailexxxcz@seznam.cz
Podle mě 10x10 se mi zdá strašně málo jestli bychom chtěli udělat nějakou tu farma. Tak bychom museli udělat tak 10resek na jednu farmu tak je to nanic. Podle mě 150x150 je dobrá délka.
Jsem 14 letý kluk který už 3roky hraje na minicraft. Máma mi zakazuje je pc a někdy se nemůžu ani najíst. Chceš se se mnou setká přijeď do tábora. Chceš se setkat s @randomjmeno pošli mu peníze. Nic víc nic míň najdeš mě aktivniho v těchto hodinách 13-20. Mám pc jen na 3 hodki tak si to musím uźít. Tak cc
IGN: GejmronCZ
@majlop_cz Pokud se nemýlím, tak sponzor může mít asi až 25 resek nebo kolik ne? Skoro nikdo tohodle limitu nedosáhne, teď by konečně mohl. Uznávám, že by to bylo otravné, ale zase si vem jak by to pomohlo. Ovšem 10x10 je teda fakt utra málo, dal bych spoň 20x20, to stačí na to, aby jste tam něco udělali.
Jinak reset Netheru na Survu jsem navrhoval ještě, když tam byli snad povolené výbuchy, což už nějakou dobu je. Všichni z AT, kterým jsem to řekl, mě odpálkovali. Nether byl, je a vždycky bude grieflej, to se nezmění ať už hrajete na jakymkoliv serveru v jakýkoliv zemi...snad kromě těch uzavřenejch jako bylo kdysi Majnuj nebo ten na Čarovňák. (ne není to reklama, servery snad už ani nejedou a i kdyby, všichni je znaj a stejně se tam nedostanou :P)
Aspoň to nebude až tak moc, což mě vede k tomu, že v Netheru bych výbuchy vypnuté stejně nechal. Server se jimi nebude muset zatěžovat, vy odhalíte další tuny X-ray hráčů a hodnota Netherritu skoro neklesne, což by se stalo, kdyby jste je povolili (čím větší ďoury, tím větší šance na nalezení Ancient Debris žejo).
Gejmron
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: AileXXX
email > ailexxxcz@seznam.cz
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Ohľadom technicu by bolo dobré len napísať, čo konkrétne tam je treba a nepísať do tohto vlákna veci z SF, nakoľko toto vlákno sa toho netýka.
Posledné info tu odo mňa k SF :
Po odobratí možnosti res na SF som si v pekle na ende otestoval tie resky (na altke) a ochrana stále fungovala, akurát s reskou nešlo robiť (niečo ako je na Surve v old svete, kde resku nedokážeš predĺžiť, vytvoriť, ale ochrana je stále zachovaná), no je možné, že niekde nastala chyba a s reskou manipulovať na SF už šlo.
Milenoškovo
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: Honza79
Hele nevím jestli tenhle návrh už padl protože jsem fakt extrémně líný,ale napadlo mě jestli by se třeba aktuální nether nemohl rozšířit? Zůstali by residence a byly by nové netherity a dungeony a zbytečně by to extrémně nezničilo ekonomiku na survivalu.
No netheru je dost velký ale než se obyčejný hráč dostane až tak tak to trvá docela dlouho.
Ahoj,
Ako rozšíriť by to asi nemal byť problém, ale ako sa píše v komentároch, tak nether bez lietania u hráča trvá strašne dlho, než sa niekam dostane.
Asi 2 týždne dozadu som na nether cez saffa pridal random teleport v netheri, ale ešte to nie je otestované, resp. aby to hráča neportovalo do lávy.
Milenoškovo
Ahoj,
Napadol vás teda nejaký normal nápad, čo spraviť s reskami v pekle, aby sa teda dal reštartovať svet v pekle?
Prípadne to môžeme ešte skúsiť tak, že hráči si do nejakého počtu dní prenesú sami stavby, veci z pekla a následne sa to resetne. Toto je ale nápad s ktorým treba, aby súhlasili všetci, ak chcete ten reset.
Milenoškovo