IGN: GejmronCZ
Vždycky byl nejlepší Boss s Řezníkem, ten se defendil a ten dal hráče na 2 rány. Byla sranda. Potom jste to všechno nerfli a přidali tu kravinu DP, což je jenom výžer z Bosse, co má akorát lepší armor, dmg a infinitu na luku za cenu kratší speedky rovnou od začátku. Ano, super nápad dát nejvíc armored kitu na luk infinitu s power 2, GJ! + je drahej.
Dle mého by bohatě stačilo odebrat DP. Ostatní věci se mi zdají někdy až slabé, teď už s tím není žádná sranda.
Hráči si stěžují na Řezníka, protože to je mnohdy jediná záchrana proti lepším než jsou oni, neberte jim to. Kvůli němu tady brečel třeba toast a měl svoje věčné připomínky.
Jo a dodatek k tomu invisu. Všichni co hrají na KitPvP vždycky mají 1.8 nebo 1.7, nikdy větší verze protože jsou na PvP dost nevhodné.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: panic_exe
Invisible kit je v poriadku, nemam s nim problem. Followujem trialy ktore vidim ked ten kit chodi navyse je twohit. Nic zle
@GejmronCZ vacsiu sracku som nepocul, co je na tom rozdielne? 1.7 ma iba iny CPS system a da sa povedat ze v urcitych hitoch mas vyhodu. Vyssie verzie su tiez hratelne.
GP,DP,Boss,Reznik, Legend a nepouzivane kity by bolo super odstranit prinajlepsiom upravit. Bezny iron typek nema sancu proti nadopovanemu gejmronovi s boss/DP kitom.
Este k milene: Uprava? Odstranenie vsetkych kitov a balancnutie ich. Toto je dovod preco na kitpvp nikto nehraje.
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Už v predošlom vlákne od teba som sa pýtal na nejaké konkrétne návrhy na Kitpvp pre kity, len nič mi nebolo dodané. Prípadne sa spýtam saffa, či on niečo nemá. Ak ale máš nejaké návrhy kitov, tak mi to kľudne napíš, prípadne ako píšeš ich balansnutie.
Milenoškovo
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: panic_exe
MILENAJETETA said:Ahoj,
Už v predošlom vlákne od teba som sa pýtal na nejaké konkrétne návrhy na Kitpvp pre kity, len nič mi nebolo dodané. Prípadne sa spýtam saffa, či on niečo nemá. Ak ale máš nejaké návrhy kitov, tak mi to kľudne napíš, prípadne ako píšeš ich balansnutie.
Milenoškovo
V poriadku, odoslem ti zopar ideas. K predoslemu postu, nevsimol som si to
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Upravil som zatiaľ tie žiadané kity (DP,GP,BOSS). Od panica mám ale ďaľšie návrhy, ktoré by sa mohli tiež v blízkej budúcnosti niekedy zrealizovať, tak uvidíme.
Milenoškovo.
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: ImNotSqvage
cau ,hlupost, vidis ho nesmim mit client co nepodporuje invis tvoj problem.