Rozloučení • Minicraft.cz

REC
Hráč

122 postů
200 reputace

IGN: Qwuark
Od REC » přes 4 let

Sabo, napiš mi na discord (Rec#6362), zkusím ti pomoct to opravit.

OP_Sabo
Hráč

53 postů
0 reputace

IGN: _Pisk0t_
Od OP_Sabo » přes 4 let
REC said:

Sabo, napiš mi na discord (Rec#6362), zkusím ti pomoct to opravit.

discord nemam. nemas ig?

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

IGN: AileXXX
Od Aile » přes 4 let
Když jsem u toho, zkusil jsi přeinstalovat MC?

email > ailexxxcz@seznam.cz

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 4 let

Ja neviem ci mas problemy so sebareflexiou, dal som ti odkaz na fix problemu a ty sa ma spytas, co s nim mas robit. Ten fix funguje, kedze sa to dialo aj mne

OP_Sabo
Hráč

53 postů
0 reputace

IGN: _Pisk0t_
Od OP_Sabo » přes 4 let
AileXXX said: Když jsem u toho, zkusil jsi přeinstalovat MC?

Dnes jsem reinstaloval mc i javu asi 10x

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

Od Aile » přes 4 let
Nemusíš to psát tak velkým písmem, já nejsem slepej, no jenom jsem se zeptal.

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

@Legenda02 on není závislý jen na MC. Když se podíváš do toho druhého vlákna na ten screen, tak uvidíš, že tam má i Roblox...a tam by mě zůstat...fuj.

Pardon, ale musel jsem si rejpnout, je to hrozná chujovina a lidi, co to hrajou to nemaj většinou v hlavě moc vpořádku (viz můj brácha XD)

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

Od Aile » přes 4 let
@GejmronCZ hrál jsi někdy Roblox? Popř. víš co je to zač? Nejsou tam jenom dečka, jsou tam i super hry, najdi si třeba Arsenal, tahle minihra by měla reálnou šanci na novou hru nebo nový mód do nějaké stávající střílečky , a hlavně pro někoho to je startovací místo na programování, sice je ta Lua ale i to jde.

TobisMiner
Sponzor++

131 postů
71 reputace

IGN: TobisMiner
Od TobisMiner » přes 4 let
GejmronCZ said:

@Legenda02 on není závislý jen na MC. Když se podíváš do toho druhého vlákna na ten screen, tak uvidíš, že tam má i Roblox...a tam by mě zůstat...fuj.

Pardon, ale musel jsem si rejpnout, je to hrozná chujovina a lidi, co to hrajou to nemaj většinou v hlavě moc vpořádku (viz můj brácha XD)

Snad tohle myslíš jako srandu. Já taky se hned můžu začít navážet do tebe, že taky jenom hraješ kostičky. No a co, že má Roblox a je tam nějaká "minihra" co ho baví? Ať si jí klidně zahraje. Když budu dospělej Roblox si nemůžu zahrát, protože jinak bych to neměl v hlavě v pořádku? Radši se vždycky budu ptát tebe jestli si můžu zahrát nějakou hru.

"Cesta bez překážek určitě nikam nevede"

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let

Gejmron, sorry, ale nikdy nesúdím ľudí podľa hry.. Ak píšeš teda, že to hraju dementi, zrejme si to hral dosť dlho. Nič v zlom, no nesúd ľudí podľa toho. Síce ten hráč mi príde trošku čudný, no aby to bolo kvôli nejakému robloxu, neviem no.. 

Legi;)