IGN: panic_exe
Ja neviem ci mas problemy so sebareflexiou, dal som ti odkaz na fix problemu a ty sa ma spytas, co s nim mas robit. Ten fix funguje, kedze sa to dialo aj mne
IGN: _Pisk0t_
AileXXX said: Když jsem u toho, zkusil jsi přeinstalovat MC?
Dnes jsem reinstaloval mc i javu asi 10x
IGN: GejmronCZ
@Legenda02 on není závislý jen na MC. Když se podíváš do toho druhého vlákna na ten screen, tak uvidíš, že tam má i Roblox...a tam by mě zůstat...fuj.
Pardon, ale musel jsem si rejpnout, je to hrozná chujovina a lidi, co to hrajou to nemaj většinou v hlavě moc vpořádku (viz můj brácha XD)
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: AileXXX
email > ailexxxcz@seznam.cz
IGN: TobisMiner
GejmronCZ said:@Legenda02 on není závislý jen na MC. Když se podíváš do toho druhého vlákna na ten screen, tak uvidíš, že tam má i Roblox...a tam by mě zůstat...fuj.
Pardon, ale musel jsem si rejpnout, je to hrozná chujovina a lidi, co to hrajou to nemaj většinou v hlavě moc vpořádku (viz můj brácha XD)
Snad tohle myslíš jako srandu. Já taky se hned můžu začít navážet do tebe, že taky jenom hraješ kostičky. No a co, že má Roblox a je tam nějaká "minihra" co ho baví? Ať si jí klidně zahraje. Když budu dospělej Roblox si nemůžu zahrát, protože jinak bych to neměl v hlavě v pořádku? Radši se vždycky budu ptát tebe jestli si můžu zahrát nějakou hru.
"Cesta bez překážek určitě nikam nevede"
IGN: ImB0T
Gejmron, sorry, ale nikdy nesúdím ľudí podľa hry.. Ak píšeš teda, že to hraju dementi, zrejme si to hral dosť dlho. Nič v zlom, no nesúd ľudí podľa toho. Síce ten hráč mi príde trošku čudný, no aby to bolo kvôli nejakému robloxu, neviem no..
Legi;)