IGN: tenDawidoff_
Zdravím,
Byl jsem se podívat na Kitpvp a první co mě trochu zarazilo, je tam nová mapa a bylo tam asi jen 6 hráčůů .. Takže už možná jen tím je vidět, že tady něco nefunguje.
Ta mapa je taková jednoduchá s pár domy, velkým prostorem uprostřed, který jsou značně nevyužitý.. Jsou tam nějaké jeskyně, které můžou sloužit jako místo pro boj málo hráčů ok.. Ale jinak mi ta mapa připadá taková prázdná, bez nápadů..
Pokud by nějací hráči přímo z KitPVP byli pro, tak by se mi líbilo, aby se někdy sešli s někým z Build teamu a společně se mohli domluvit na nějaké mapě, se kterou budou spokojení především hráči, kteří na dané minihře mají odehráno už nějaký čas a mohla by to být i nějaká ,,odměna" .. @kaktusator_666
Taky se mi líbí ta myšlenka, nějakých období na kitpvp, aby vznikly sezony, kde budou hráči hrát o nějaké měsíční ceny, prostě aby se vždy o něco mohlo hrát a nebylo to jen o tom, kdo příjde na kitpvp s lepším kitem..
Díky za nápady, doufám, že se to nějak vyřeší ve prospěch všech :)
Davies20_
TheBecky > tenDawidoff
IGN: GejmronCZ
@imperturbable vyjádřím se, abys měl radost :)
Ačkoliv se mi to nelehce říká, tak s většinou vypsaných změn souhlasím + @Davies20_ navrhl dobrý nápad.
Gejmron
Poznámka pro pana panice s malým P - Nevyjadřuj se tam, kde nemusíš jako tu reagovat na můj post. Akorát do všeho rejpeš, bejt to na mě už by sis sem nenapsal ani písmenko. (po poradě s ostatními samozřejmě) Pěknej den :)
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: panic_exe
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Len v krátkosti.
Pokiaľ bude stále táto istá mapka, tak ohraničenie na nej poriešim.
Čo sa týka kitov, vedel by si mi napísať nejaké zhruba nápady, čo by sme mohli skúsiť pridať, prípadne úplne nahradiť namiesto tých terajších?
Len prosím, nech je to súkromná správa tu na fórku.
Milenoš
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz