IGN: bodlacek
Zdar,
Důvod, proč mají na FunCreativu FAWE jen SP++ je ten, že samotný FAWE je náročný na provoz serveru, pokud by se tedy dostal všem lidem do ruky, tak by se server mohl neuvěřitelně sekat a dokonce i padat. Proto tu je BuildCreative, které má i lepší hardwarové podmínky, aby nedocházelo k zásekům či pádům serveru.
Snad ti to jako odpověď stačí.
Sukulent
"Food is love Food is life"
IGN: _Pisk0t_
fc není ke stavění? A kdo tam má stavět ty baráky na rodinu, na seznamku atd... Myslíte si, že to ty hráče baví? A to, že SP++ má WE to je k ničemu, neznám žádného hráče s SP++, který mě když jsem poprosil o WE neposlal do ....... a neřekl mi lenochu.
IGN: _villag3r_
Hráči na surve sú bez gm1 a bez we a niektorí dokonca bez fly a god a dokážu postaviť krásne hrady mestá apod a ty sa ideš sťažovať že na parcele veľkosti 80x80 nemôžeš použiť We aj napriek tomu že mas GM , fly a podobne výhody?
IGN: PolakJack
E-mail: polakjack@minicraft.cz
IGN: Adam653
Zdravím,
s tímto návrhem nesouhlasím. Pokud hráč chce stavět tak je zde k dispozici BuildCreative. FunCreative má menší parcely z toho důvodu, protože se nepředpokládá, že bude využíván na větší stavební projekty. Pokud by bylo WorldEdit možné zakpupit za coins v shopu, server by to nemusel, při náporu hráčů FunCreativu, zvládat.
S pozdravem,
~653
⬐ ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶ ⬎
➳ 𝓟𝓻𝓸𝓯𝓲𝓵
➳ 𝓔𝓶𝓪𝓲𝓵 : 𝚊𝚍𝚊𝚖𝟼𝟻𝟹@𝚖𝚒𝚗𝚒𝚌𝚛𝚊𝚏𝚝.𝚌𝚣
⬑ ⟵⟵⟵-- ⤂⤃ -- ⟶⟶⟶ ⬎