IGN: ImB0T
CyborgManCZ said:Amelii_ said::DDDD nice vymluva, ''prazdniny''
Někdo holt o prázdninách nesedí jen u PC.
čauko cybo, ak vie hrať gungame, nevidím problém najsť si čas opraviť jednu chybu. Stačilo to urobiť tak, ako si to mal ty, teda nie cez kovadlinu tie ankéty ale cez normálne chat. Neviem, či to dá tak veľa času, no čo poznám Najta, do hodinky by to mal:)
Tiež beriem, že sú prázdniny. Viem, že bol na dovolenke a napísal, že jak príde to opraví:). Nalejme si čistého vína, ak by to opraviť chcel, mal by to za nejakú hodinku ak nie skôr.
IGN: Amelii_
CyborgManCZ said:Amelii_ said::DDDD nice vymluva, ''prazdniny''
Však ale aj když nejsou prázdniny tak nic nedělá. :DD Max párkrát něco nastaví, ale to je pro něj maximum.
Šulínek.
kyngskyngs said:CyborgManCZ said:Amelii_ said::DDDD nice vymluva, ''prazdniny''
Cybo přestaň tady dámě, která nikdy nic nepostavila, dávat reality checks.
Kdybych nic nepostavila, tak už nejsem v AT. To jsi nedomyslel :))
Šulínek.
Firmy od 1.16.1 nebudou, dobře ._.
No, chápu legendy ''rozhořčení'' dal peníze do něčeho, za co nic nedostal. (všichni víme co dostáváme za firmy)
Možná bych jim ty peníze i vrátila, když to nebylo opraveno a ani nebude. ._. toť můj názor, brzy po vás hodim sněhovou kouli.
Šulínek.
IGN: TrippyBia
Pozor abys nedostala ban za házení koulí. A když už jsi v tom AT aspoň dodržuj pravidla, doublepost ti nic neříká?
Najt může mít více důvodů, proč zde nevěnuje tolik času, co vím, tak byl dost nemocný a v tom případě by se mi nechtělo něco dělat, ještě pro server, kde to ani neocení a akorát přijde nějaký chytrák, který to zkritizuje ¯_(ツ)_/¯
Btw v AT tady ani nic moc dělát nemusíš, viz Otoko atd, kteří tu nejsou několik měsíců a stále měli Helpera :d Takže si ty své rádoby chytré řeči nech pro někoho, koho to zajímá. Akorát tu spamuješ forum a ještě nesmyslně. Tvé úžasné vyjadřování coby člena AT je ještě lepší, o aroganci vůči vyšší pozici nemluvě.
lmao mit tak nudny zivot-
ProbablyBia said:Pozor abys nedostala ban za házení koulí. A když už jsi v tom AT aspoň dodržuj pravidla, doublepost ti nic neříká?
Najt může mít více důvodů, proč zde nevěnuje tolik času, co vím, tak byl dost nemocný a v tom případě by se mi nechtělo něco dělat, ještě pro server, kde to ani neocení a akorát přijde nějaký chytrák, který to zkritizuje ¯_(ツ)_/¯
Btw v AT tady ani nic moc dělát nemusíš, viz Otoko atd, kteří tu nejsou několik měsíců a stále měli Helpera :d Takže si ty své rádoby chytré řeči nech pro někoho, koho to zajímá. Akorát tu spamuješ forum a ještě nesmyslně. Tvé úžasné vyjadřování coby člena AT je ještě lepší, o aroganci vůči vyšší pozici nemluvě.
O tvým chová ani raději mluvit nebudeme, myslím že polovina členů AT je jedině ráda, že k nám na server už moc nechodíš.
Jestli byl nemocný, stačí napsat na fórum (AT sekce). Když tě to nezajímá, proč na to tedy reáguješ? proč si na to vůbec klikala?:D:D
Snažíš se zase přitáhnout pozornost tím, že si sem nakráčíš a myslíš si, že si tím v něčem pomůžeš?
Když ho to nebaví // Nemá čas, proč teda dělá 2 práce zároveň? Ohledně neaktivních členů, kteří například neplní své povinnosti informuj Saffa a vedení AT, vztek si choď vylívat jinam. Předpokládám že by jsi mi řekla že tě členi AT ani samotný minicraft nezajímá, no furt sem chodíš, takže by mě zajímalo co tě na něm tolik zajímá.
Háení koulí, bylo to myšleno ironicky, už jen jak jsem to napsala. Jak vidím, tak tě i ten humor přešel.
Nebo by jsi nahodila větu typu ''chodím sem jen pro pobavení) Jak vidím, tak se snažíš na sebe upozorňovat nejen tím jaké fotky si postovala na DC, ale i tím, že musíš na vše reagovat.
Chápu že si asi nedosáhla toho co jsi chtěla, a že ti například vadí Legenda. Ale zamyslela jsi se nad tím, jestli tě má rád samotný probably? Protože mně říkal úplně něco jiného. Asi nevíš koho se zastávat. :-)
Pořád by jsi mluvila o mém chováním, ale na své nehledíš. Už vidím tu větu ''ale podívala jsi se na své chování?'' Kdybych nehleděla na své chování, tak bych už dávno z AT vyletěla. Moje chování je zatím málo, oproti tomu co děláte vy. (Dělali, nevím zda to děláte ještě pořád.)
Já si své už řekla, dál už odpovídat nebudu.
Šulínek.
IGN: TomasC
Zdravim,
na hlavní téma vlákna bylo odpovězeno s případnou kompenzací. Builderku @Amelii_ žádám, aby nevytvářela zbytečné spory a neporušovala pravidla fóra doublepstem. Na případné námitky, připomínky si založte nové vlákno nebo to proberte rovnou s vedením serveru. Taky kritiku laskavě neoplácejte kritikou, ničím tím nedosáhnete.
Vlákno zamykám
IGN: TrippyBia
Když už mi to Najtik odemkl <3 DIky zlati si laska
O tvým chová ani raději mluvit nebudeme, myslím že polovina členů AT je jedině ráda, že k nám na server už moc nechodíš. - tim sis jako chtela dokazat co? Tak jsou radi noa? Mně je to upřímně jedno, ať klidně jsou. Mé chování mě zrovna teď netrápí, zrovna řeším tebe.
Když tě to nezajímá, proč na to tedy reáguješ? proč si na to vůbec klikala?:D:D - ráda se vyjádřím k tomu co píšeš
Když ho to nebaví // Nemá čas, proč teda dělá 2 práce zároveň? Ohledně neaktivních členů, kteří například neplní své povinnosti informuj Saffa a vedení AT, vztek si choď vylívat jinam. Předpokládám že by jsi mi řekla že tě členi AT ani samotný minicraft nezajímá, no furt sem chodíš, takže by mě zajímalo co tě na něm tolik zajímá. - nedává to smysl ale ok. Vztek si vylívat nechodím, ráda se do všeho míchám jen xd btw jsem to dala jako příklad, ti nedošlo?
Nebo by jsi nahodila větu typu ''chodím sem jen pro pobavení) Jak vidím, tak se snažíš na sebe upozorňovat nejen tím jaké fotky si postovala na DC, ale i tím, že musíš na vše reagovat. - jaký fotky? xdddddd to ti hlavně může být jedno jestli na sebe uporoznuju nebo ne, kdybych reagovala na vše vypadá to jinak, reagovala jsem uh idk, po pár týdnech?
Chápu že si asi nedosáhla toho co jsi chtěla, a že ti například vadí Legenda. Ale zamyslela jsi se nad tím, jestli tě má rád samotný probably? Protože mně říkal úplně něco jiného. Asi nevíš koho se zastávat. :-)- legenda mi je jedno zlato <3 a je mi jedno, že mě najt nemá rád, i když podle toho co psal si vymýšlíš, no já vím jaký s tebou má vztah, tedy mi to co píšeš je jedno xD Zastávat se můžu koho chci, je to člověk kterého mám ráda tak proč ne, ráda si ho obhájím i když není potřeba, párkrát jsem se i zastala tebe, jen o tom nevíš :-)
Háení koulí, bylo to myšleno ironicky, už jen jak jsem to napsala. Jak vidím, tak tě i ten humor přešel. - omg zlati ja to myslela ze srandy a narážela na tvé úžasné bany
Pořád by jsi mluvila o mém chováním, ale na své nehledíš. Už vidím tu větu ''ale podívala jsi se na své chování?'' Kdybych nehleděla na své chování, tak bych už dávno z AT vyletěla. Moje chování je zatím málo, oproti tomu co děláte vy. (Dělali, nevím zda to děláte ještě pořád.) - líbí se mi jak si odbočila od tématu xdd já píšu že něco porušuješ a ty řešíš že nemám ráda legendu fuha
Moje chování je zatím málo, oproti tomu co děláte vy - omg nehazej nas vsechny do jednoho pytle dik
Na zaver - mela by si zlepsit svoje argumenty a neresit me chovani, kdyz ja te tu z neceho obvinuji.
Jsem se tak jako chtela vyjadrit no, jdu hrat piskvorky s gmc a procist si tu par prihlasek packo <3
lmao mit tak nudny zivot-
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz