Pozice CheatHunter? • Minicraft.cz

Desting_
Sponzor

142 postů
93 reputace

IGN: Desting_
Od Desting_ » přes 4 let
desig said:

K tomu anticheatu, takový anticheat koupit, není levná záležitost :/ A taky zde jde o to, že moc lidí z a teamu nedokáže pomlau rozeznat hacky, protože když to daný hráč opravdu umí skrývat tak je to na rozeznání opravdu těžké, obvzláštně ve spectate modu. K té zkušební době, to je taky velká blbost obvláštně pro tuhle groupku proto by bylo dobré kdyby se našel někdo kdo by hned vybíral z náboru a aby hráč nemusel žádat o práva o ban :D to doufám zůstane pouze u moderátorů a ktěm důkazním materiálům, když člověk opravdu cheatuje tím stillem že by to poznal i nováček, tak je přece hloupost mít důkazní materiál, ale pokud hráč cheatuje tím stillem který se nazývá "ghost cheating" tak by hráč dostal freeze a šel by na prohlídku pc, páč se nemohl odpojit, tím pádem by se nerestly cheaty a kdyby se odpojil, tak by dostal ban za odmítnutí ss. Samozřejmě cheathunter by musel umět prohledávat pc 

Desi

Tohle je za mě fakt nesmysl, aby jsme vybrali z náboru lidi, co nám připadají vhodní a nechali je s ban právy ať si banují bez důkazů, tohle je naprosto primitivní a absurdní, takhle by to podle mě skončilo tak, že tento hráč s ban právy by řekl, že hráč je cheater a přitom mu jen nebyl sympatický, to pak rovnou můžeme zrušit unban vlákno. Také mě překvapilo, že bys tyto hráče v podstatě stavěl nad členy AT, tím, že by práva získali okamžitě. Jinak zkušební dobu nemají jen Moderátoři. K té prohlídce PC, je to sice super věc, ale to, že najdeš cheat clienta v počítači "podezřelého" ještě nic neznamená viz 1.17, samozřejmě záleží jak bys to prováděl, jestli po staru prohledávání .minecraft, nebo pomocí nějakého software, který by si hráč nainstaloval, stejně si ale myslím, že je nejasné, jestli je toto oprávněné, protože pravidlo zní takto: "1.17 Je přísně zakázáno používání jakýchkoli úprav klienta, hacků, cheatů, módů nebo resource packů, které nějak ovlivňují požitek ze hry nebo dělají práci za hráče." Otázka je jestli používáš nepovolené úpravy, když hraješ na hack clientu, ale hacky nepoužíváš, ale to je spíš na delší debatu. Také mi připadá problematické, že bys automaticky banoval hráče, kteří se odpojily, protože například v mém případě se mi u bývalého poskytovatele často stalo, že se internet prostě sekl a stalo se to třeba jednou za dvě, tři hodiny a pak bych automaticky dostal ban. Zkrátka jsem výrazně proti, jiná věc by byla hráči, kteří by mohli podávat návrhy na tresty ve smyslu, hráči s tímto "právem" byli by do určité míry prověření a na jejich reporty by se kladl větší důraz, ne ve smyslu důkazu, ale AT by na ně reagovalo přednostně.

v případě potřeby mě kontaktuj

Napiš mi email

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 4 let
desig said:

K tomu anticheatu, takový anticheat koupit, není levná záležitost :/ A taky zde jde o to, že moc lidí z a teamu nedokáže pomlau rozeznat hacky, protože když to daný hráč opravdu umí skrývat tak je to na rozeznání opravdu těžké, obvzláštně ve spectate modu. K té zkušební době, to je taky velká blbost obvláštně pro tuhle groupku proto by bylo dobré kdyby se našel někdo kdo by hned vybíral z náboru a aby hráč nemusel žádat o práva o ban :D to doufám zůstane pouze u moderátorů a ktěm důkazním materiálům, když člověk opravdu cheatuje tím stillem že by to poznal i nováček, tak je přece hloupost mít důkazní materiál, ale pokud hráč cheatuje tím stillem který se nazývá "ghost cheating" tak by hráč dostal freeze a šel by na prohlídku pc, páč se nemohl odpojit, tím pádem by se nerestly cheaty a kdyby se odpojil, tak by dostal ban za odmítnutí ss. Samozřejmě cheathunter by musel umět prohledávat pc 

Desi

Dobry anticheat kupis uz od 75€ - 150€, ktory ma cez 500 checkov, minimum false positives a da sa s nim pracovat narozdiel od spartanu, ktory ma plnu prdel bypassov a vymenujem ti 80 clientov, ktory tento bypass ma. Spartan bypassy maju asi 50 riadkov coz je smutne a bypassuje aj Flag Fly. CheatHunter je uplna hlupost, ked tu bude anticheat ktory bude mat autobany, tak j.

Rozoberieme si to

Anticheaty mozu byt Custom (naprogramovane priamo na spigot, ktory tu je, bolo by to tazke bypassnut, pretoze na minicraft nikto targetovat bypassy nebude, ale malo by to asi vela falsepositives a navyse je drahy)

Anticheat moze byt taktiez Private ako napr. Verus, Overflow, Bulldog, AGC (ma len par serverov), Artemis atd. Asi najlepsi private je AGC, ale stoji asi 500€ a 40 000€ source code. Najlepsi spigot 1.7.10 - 1.X je Verus, pretoze nema skoro ziadne false positives a vie krasne detekovat PingSpoof a zaroven pracovat aj so zlymi pingmi. Spartan napr. nevie ukladat logy, ked niekto cheatuje a napr. verus na to ma prikaz, kde vam ukaze kolko logov presne ma napr. z reach atd. Osobne odporucam Verus, Tenebrous ho rozoberal viac vo videu, developer je skilled a navyse podporuje servery cize by v tom nemal byt problem. Ocakava sa coskoro release Paladin anticheatu, ktory vraj prekona AGC (najlepsi anticheat, ktory existuje zatial), ale ciastka bude okolo 500€ podla mojich zdrojov. Taktiez su tu alternativne Client-Side clienty ako Lunar, ktory vie dat queue na urcite minihry, ze iba clovek s AC ON sa tam pripoji, ale to by urcite par hracov stratilo, kedze je 70% ludi, ktory na lunari hrali banned. Cize najlepsie by bolo kupit si server-side anticheat a nahrat ho sem a nepridavat uplne zbytocnu rolu, ktoru by si aj tak ujali ludia s nulovymi skusenostami, pretoze nepoznam jedineho hraca na minicrafte, ktory by sa realne v tom in-depth vyznal (samozrejme to neznamena, ze clovek ktory toto cita je neschopny, ale pokial clovek nerobil moderatora niekde na MMC, HCF serveroch pochybujem, ze ten screenshare urobi).

Vyjadrenie k terajsiemu anticheatu - Ohromne vela false positives, ohromne vela bypassov, neprehladny, neinformativny, zle nastaveny. Poprosim keby nahodou v buducnosti ste menili anticheat, tak si nekupujte public ako napr. AAC, AntiAura, Intave alebo stahvat free ako NCP.

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 4 let
Desting_ said:
desig said:

Desi

Tohle je za mě fakt nesmysl, aby jsme vybrali z náboru lidi, co nám připadají vhodní a nechali je s ban právy ať si banují bez důkazů, tohle je naprosto primitivní a absurdní, takhle by to podle mě skončilo tak, že tento hráč s ban právy by řekl, že hráč je cheater a přitom mu jen nebyl sympatický, to pak rovnou můžeme zrušit unban vlákno. Také mě překvapilo, že bys tyto hráče v podstatě stavěl nad členy AT, tím, že by práva získali okamžitě. Jinak zkušební dobu nemají jen Moderátoři. K té prohlídce PC, je to sice super věc, ale to, že najdeš cheat clienta v počítači "podezřelého" ještě nic neznamená viz 1.17, samozřejmě záleží jak bys to prováděl, jestli po staru prohledávání .minecraft, nebo pomocí nějakého software, který by si hráč nainstaloval, stejně si ale myslím, že je nejasné, jestli je toto oprávněné, protože pravidlo zní takto: "1.17 Je přísně zakázáno používání jakýchkoli úprav klienta, hacků, cheatů, módů nebo resource packů, které nějak ovlivňují požitek ze hry nebo dělají práci za hráče." Otázka je jestli používáš nepovolené úpravy, když hraješ na hack clientu, ale hacky nepoužíváš, ale to je spíš na delší debatu. Také mi připadá problematické, že bys automaticky banoval hráče, kteří se odpojily, protože například v mém případě se mi u bývalého poskytovatele často stalo, že se internet prostě sekl a stalo se to třeba jednou za dvě, tři hodiny a pak bych automaticky dostal ban. Zkrátka jsem výrazně proti, jiná věc by byla hráči, kteří by mohli podávat návrhy na tresty ve smyslu, hráči s tímto "právem" byli by do určité míry prověření a na jejich reporty by se kladl větší důraz, ne ve smyslu důkazu, ale AT by na ně reagovalo přednostně.

Nechcem byt zly, ale naozaj sa teraz banuju cheateri na zaklade toho, ze su nesympaticky viz. ja ktory nemal nijaku sancu dokazat, ze necheatujem pretoze som bol odfajceny tym, ze si vsetko viem zakryt, takze ani nahravky z mojho POVu, Replay mod, Spec mod, Third POV a ani prehliadka neboli dokazy k mojemu unbanu. Pokial by sa zaviedol screenshare, tak cely tvoj clanok je k nicomu, pretoze screenshare (pokial hrac neodpojil minecraft teda client) logicky najdes vsetky injecty a je to usvedcujuci dokaz, ze to pouzival.

Ospravedlnujem sa za double post, vobec neviem ako citovat dve veci naraz.

smazak
Sponzor

8 postů
24 reputace

IGN: smazak
Od smazak » přes 4 let
ME DEJTE DO ATEAMU NN??? JEDNODUCHE

Amelii_
Sponzor++

196 postů
118 reputace

IGN: Amelii_
Od Amelii_ » přes 4 let
smazak said: ME DEJTE DO ATEAMU NN??? JEDNODUCHE
Radši ne, smážo :D

Šulínek.

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let
Desting_ said:

Zkrátka jsem výrazně proti, jiná věc by byla hráči, kteří by mohli podávat návrhy na tresty ve smyslu, hráči s tímto "právem" byli by do určité míry prověření a na jejich reporty by se kladl větší důraz, ne ve smyslu důkazu, ale AT by na ně reagovalo přednostně.

Tohle je zase totální odpálkování dlouholetých věrných hráčů, kteří se vyznají. S tímhle opravdu nesouhlasím.

Taky říkám, že jsem se @saffers před pár měsíci řešil nový post (v mailech samozřejmě) a hodně podrobně i s nároky a dalšími věcmi. Tento post by měl vyšší práva jako mute a případně kick (maximum) a kdyby se saffovi chtělo, tak by možná i získal po nějaké době, jako AT po zk. době, práva na BAN. Ovšem jako EVENTER by do AT nepatřil a nešel by zakoupit.

Jinak teda s lepším AC bych rozhodně souhlasil. Zase ale musíme brát ohled na cenu, protože jak tu píše můj ne zrovna oblíbený Toust, tak to je raketa jako prase a to se vyplatí víc si nechat udělat opravdu custom AC od někoho, kdo tu je nebo někoho levnějšího externího.

Třeba se vyjádři saffe když budeš chtít. Není to nějaká tajná informace přece.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let

Gejmron, ty mi napíš, čo so Saffom neriešiš. Kedy bol naposledy na veľkej potrebe?

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

Řešili a řešíme spoustu věcí týkajících se serveru. BTW to opravdu nevím :)

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

Desting_
Sponzor

142 postů
93 reputace

IGN: Desting_
Od Desting_ » přes 4 let

GejmronCZ said:
Desting_ said:

Zkrátka jsem výrazně proti, jiná věc by byla hráči, kteří by mohli podávat návrhy na tresty ve smyslu, hráči s tímto "právem" byli by do určité míry prověření a na jejich reporty by se kladl větší důraz, ne ve smyslu důkazu, ale AT by na ně reagovalo přednostně.

Tohle je zase totální odpálkování dlouholetých věrných hráčů, kteří se vyznají. S tímhle opravdu nesouhlasím.

Taky říkám, že jsem se @saffers před pár měsíci řešil nový post (v mailech samozřejmě) a hodně podrobně i s nároky a dalšími věcmi. Tento post by měl vyšší práva jako mute a případně kick (maximum) a kdyby se saffovi chtělo, tak by možná i získal po nějaké době, jako AT po zk. době, práva na BAN. Ovšem jako EVENTER by do AT nepatřil a nešel by zakoupit.

Jinak teda s lepším AC bych rozhodně souhlasil. Zase ale musíme brát ohled na cenu, protože jak tu píše můj ne zrovna oblíbený Toust, tak to je raketa jako prase a to se vyplatí víc si nechat udělat opravdu custom AC od někoho, kdo tu je nebo někoho levnějšího externího.

Třeba se vyjádři saffe když budeš chtít. Není to nějaká tajná informace přece.

Hoj, tobě nevadí skupina lidí bez pefixu (tedy zřejmě mimo AT), která by mohla banovat (možná i bez důkazů), ale vadí ti, že navrhnu "post" pro hráče, kteří by pouze měli vyšší prioritu reportů vůči hackerům (tím myšleno, že vyšší priorita se na ně vztahuje jen v souvislosti s nahlášením hacků)? Úplně nechápu, co je na tom "totální odpálkování dlouholetých věrných hráčů", když právě takový hráči by byli na tento "post" ideální.

Desting_

v případě potřeby mě kontaktuj

Napiš mi email

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

@Desting_ Zdá se, že to je na trošku delší debatu. Můžem sz, mess nebo tak?