IGN: MILENAJETETA
Narážate tu na celkom pekné veci, no ako vravím, hlasovanie prebehlo podľa príspevkov členov AT normálne a dovolím si povedať, že nebolo zmanipulované. Keby ste videli to hlasovanie, tak by ste s takýmito nezmyslami prestali, no žiaľ, je to vec AT. Taktiež, všetky potrebné otázky ohľadom postu Eventera sme riešili, takže ak sa spýtate na čokoľvek logické, tak sa to riešilo.
Milenoš
Edit. Ako som už písal viacej krát, rozhodnutie o eventerovi je platné. Ak ale eventer nebude svoju úlohu dostatočne plniť, tak sa to bude riešiť, stačí ho len sledovať. Inak, v úvahu padlo množstvo eventerov, no výber padol práve na exika.
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
Neviem, či odpoveď nevidíš, alebo nechceš vidieť, no opäť píšem. Najlepšie hodnotenie získal Exik aj z tých hráčov podľa teba, ktorí sa snažia a robia ukážkové eventy, takže tým pádom sa stal eventerom on.
V mojich odpovediach som sa snažil odstrániť tvoj pocit ohľadom toho, že hlasovanie bolo zmanipulované, čo sa snažím stále, no ty si ideš stále svoje taktiež. Ohľadom ranku AT a Eventera je to ale zaujímavá myšlienka do budúcna, no v prípade, ak to členov AT baví a zvládnu to naraz, tak za mňa kľudne, nech v tom pokračujú.
Milenoš
IGN: ImB0T
No, konečne. Nie, nechcel som aby to vlákno bolo o tom, či to bolo alebo nebolo zmanipulované. Len mi prišlo ako fajn nápad, aby sa tieto ranky prenechávali hráčom. To, či to bolo zman. riešiť nejdem. Na to si každý názor urobí.
IGN: panic_exe
MILENAJETETA said:V mojich odpovediach som sa snažil odstrániť tvoj pocit ohľadom toho, že hlasovanie bolo zmanipulované, čo sa snažím stále, no ty si ideš stále svoje taktiež. Ohľadom ranku AT a Eventera je to ale zaujímavá myšlienka do budúcna, no v prípade, ak to členov AT baví a zvládnu to naraz, tak za mňa kľudne, nech v tom pokračujú.
Milenoš
Ale nikto nespochybnil, ze to nebolo zmanipulovane a nikto to nepovedal. K poslednej vete, zvladnut sa to neda.
IGN: ImB0T
MILENAJETETA said:Ahoj,
Ako už písal Stephan, ohľadom eventera na OB hlasoval celý AT. Rozoberalo sa to celkom hlboko, čo osobne môžem napísať, bralo sa kopec vecí do úvahy a nakoniec vyhral tento post človek, ktorý už má čo to odeventerované, taktiež vie sa správať a máme pri ňom akú takú istotu, že nebude robiť hlúposti. Samozrejme, v prípade, ak by nestíhal robiť eventy tak ako má, prípadne by robil iné nevhodné veci, tak tento post by sa dal prehodiť inému menej skúsenému hráčovi. Myslím, že saff napíše niečo podobné, no ako vravím, kľudne ho sledujte, ak si nebude plniť svoje povinnosti na SB a OB, tak stačí napísať email priamo saffovi a bude sa to riešiť.
Milenoš
Ešte ma napadlo, ak exik už má niečo "odeventerované", prečo nezaúča testra on, ale hráč zo survivalu? :D Na sb je alebo bol tiež event systém :D
IGN: testrgames
Legenda02 said:MILENAJETETA said:Ahoj,
Ako už písal Stephan, ohľadom eventera na OB hlasoval celý AT. Rozoberalo sa to celkom hlboko, čo osobne môžem napísať, bralo sa kopec vecí do úvahy a nakoniec vyhral tento post človek, ktorý už má čo to odeventerované, taktiež vie sa správať a máme pri ňom akú takú istotu, že nebude robiť hlúposti. Samozrejme, v prípade, ak by nestíhal robiť eventy tak ako má, prípadne by robil iné nevhodné veci, tak tento post by sa dal prehodiť inému menej skúsenému hráčovi. Myslím, že saff napíše niečo podobné, no ako vravím, kľudne ho sledujte, ak si nebude plniť svoje povinnosti na SB a OB, tak stačí napísať email priamo saffovi a bude sa to riešiť.
Milenoš
Ešte ma napadlo, ak exik už má niečo "odeventerované", prečo nezaúča testra on, ale hráč zo survivalu? :D Na sb je alebo bol tiež event systém :D
Zdravím,
tenhle event systém byl pouze na survivalu, tedy je pro Exiika taky nový.
S pozdravem TestrGames
E-mail: testrgames@minicraft.cz
Discord: lisak_
IGN: saffers
Zdravím,
výběr probíhá mezi členy AT, jelikož je mnohem menší pravděpodobnost na ovlivnění, než kdyby například probíhalo hlasování mezi hráči (určitě by úplatky pomocí diamantů nebyly pro mnohé problém). Ve druhém kole získali body prakticky jen již stávající eventeři, kteří post mají na jiné části. Vzhledem k tomu, že ostatní neměli žádný hlas nebo zanedbatelné množství, tak jsme se po delší době rozhodli přidělit post právě Exiikovi. V případě vynechání stávajících eventerů by tedy byl post neobsazený.
Samozřejmě, že pokud se najde nějaký vhodný hráč, co má o pozici zájem a nehrozí u něj inspirace u předchozího eventera na Oneblocku, tak jej upřednostníme.