IGN: ImB0T
Takže keď príde moderátor s menom Klavesnica tak ja budem presne vedieť, ktorý moderátor to je. Tiež niekedy potrebujem vedieť, o ktorého člena AT sa jedná. Zbytočne obraňovať.. Prečo si vaše vlastné pravidlá neviete dodržiavať? Ide hl. o princíp.
IGN: Desting_
@Legenda02 Já si taky myslím, že by to pravidlo měl AT dodržovat, ale odlišuji dvě věci: 1. Mají povinnost se tím řídit? 2. Měli by se tím řídit?
U prvního za mě ne.
U druhého je to jiná, zde se bavíme o úplně jiné záležitosti, jak jsem již psal, za mě by to bylo nejlepší, je pro to zaprvé to aby šli příkladem, zadruhé, jak říkáš jde o princip.
Ale myslím si, že by jsme to "musí" a "měli by" měli odlišovat.
Jinak souhlasím, že není ideální, aby se nějaký moderátor jmenoval Klávesnice, na druhou stranu, pořád zde platí to, že ty se ho můžeš prostě zeptat a pokud se ho tak budou ptát lidi 24/7 tak si to jméno stejně změní na stejné či podobné jako v Minecraftu, ale pokud by se on měl ptát na jméno všech se kterými komunikuje, bylo by to velmi velmi zdlouhavé.
Ale už bych tady tu debatu nadále nerozvíjel a vrátil bych se zpět k pravidlu, za mě má smysl, ale maximálně kvůli trestům.
Toť vše
v případě potřeby mě kontaktuj
IGN: ImB0T
Desting_ said:@Legenda02 Já si taky myslím, že by to pravidlo měl AT dodržovat, ale odlišuji dvě věci: 1. Mají povinnost se tím řídit? 2. Měli by se tím řídit?
U prvního za mě ne.
U druhého je to jiná, zde se bavíme o úplně jiné záležitosti, jak jsem již psal, za mě by to bylo nejlepší, je pro to zaprvé to aby šli příkladem, zadruhé, jak říkáš jde o princip.
Ale myslím si, že by jsme to "musí" a "měli by" měli odlišovat.
Jinak souhlasím, že není ideální, aby se nějaký moderátor jmenoval Klávesnice, na druhou stranu, pořád zde platí to, že ty se ho můžeš prostě zeptat a pokud se ho tak budou ptát lidi 24/7 tak si to jméno stejně změní na stejné či podobné jako v Minecraftu, ale pokud by se on měl ptát na jméno všech se kterými komunikuje, bylo by to velmi velmi zdlouhavé.
Ale už bych tady tu debatu nadále nerozvíjel a vrátil bych se zpět k pravidlu, za mě má smysl, ale maximálně kvůli trestům.
Toť vše
Rozumiem čo chceš povedať a tiež si myslím, že nemá význam ďalej pokračovať túto debatu. Mne ide o princíp, kedy si nemyslím, že je tak ťažké dodržiavať ich vlastné pravidlá. My za to sme potrestaní, čo oni si to môžu meniť ako sa im zachce. To, či ich už vieme rozoznať alebo nie je podľa mňa úplne jedno.