IGN: _ImN0tLegit
Dxpa_ said:Zde dodávám video: https://www.youtube.com/watch?v=Z90uSZzMUHkM . V tu dobu jsem měl na hráče pouhé podezření na AC a HitReach, tak jsem ho vyzval spolu s @imbeingtoasted na SS.
Moje hity byli asi tak stejné jako ty tvoje. Tripple click sem říkal že sem tam zapnu ale vůbec jsem neříkal že tady no tom serveru a že v pvp vůbec sem ho tady nepoužil..
tvujprinc_ said:Zdravím,
větší somarinu si tu řešit nemohl, pokud vím. Prvně sem tě ssoval já, byl ti najit AC a nechtěl ses ode mě projet process hackerem, asi si něco skrýval. Ale i tak, s Dxpa_ sme měli podezření, že nemáš úplně legit hity. Hned, v složce soubory ti byl najit AC, v přiznání si mi napsal, že sem tam zapneš tripple click, tak pak nevím co tu řešíš, plus když ti toho Toast poté našel víc, nerozumím důvod tě vůbec řešit.... Takže, tohle řešit, na základě, že ti byly najity asi 3 věci na ulehčení hraní hry minecraftu, je totální nesmysl. Skončil sem u AC, vše sem nafotil a poslal členovi ATmu, neboli Dxpa_. Přeji pěkný den.
A ty jsi mě vůbec nessasoval a tudíž nevím proč se do toho pleteš o žádným process hackere programem si se mnou nikdy ani nemluvil -,-
IGN: MILENAJETETA
Pozor na double/tripple post. Na to slúži tlačítko "upravit prispevek".
S pozdravom,
MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: CryingArtist
Podívej se, @No_PvP_
Jde o to, že ty cheaty máš. Ať už jen stáhle nebo aktivně užívané máš je. Jsou důkazy, jasně viditelné,
že jsi používal dané programy v MC. Ať už jde o autoclicker, se kterým můžeš podvádět na různých minihrách,
nebo Cheat Engine, se kterým můžeš měnit hodnoty programů.. Tvé slovo, o tom, že jsi je nepoužíval rozhodně
neměníc nic na tom, že tyto cheaty máš. Pokud nemáš natočené, jak jsi zápasil tak za podezření na cheaty a následné
nalezení cheatů v tvém počítači dokazuje tvojí vinu. Myslím si, že na místě je odinstalovat všechny prostředky, které ti umožňují podvádět.
Doporučuji ti počkat tak dva, tři týdny, a poté zažádat opět o unban s tím, že si necháš prohledat počítač od příslušných osob.
Autoclickery, macra, etc. jsou brány jako podvod, viz.
Do této sekce patří také různé autoclickery, doubleclickery nebo makra.
úryvek z pravidla 1.17.
Snad jsem pomohl. =)
Ale to že to mam v PC vůbec nic neznamená, autoclicker má třetina lidi co hraje MC a pokud jde třeba o Doubble click tak to podle tebe mam vygodit myš nebo co..?
A pokud jde o Cheat Engine tak ted už ani nemam v PC myslim sice jsem ho někdy používal v MC ale nemam to ted ani nainstalované..tak co s tim mám dělat ?
IGN: PolakJack
@CryingArtist, drobná poznámočka, to, že mal v PC neznamená, že to automaticky používal v tom momentne. Ale nevrhá to samozrejme moc dobré svetlo.
@Dxpa_, ďakujem za video.
Unban sa zamieta na základe vyššie uvedených dôkazov. Stále si ho môžeš však zakúpiť alebo počkať na vypršanie trestu. Zamykám.
E-mail: polakjack@minicraft.cz