Pripomienka - Anni event (Pouzivanie cheatov) • Minicraft.cz

MILENAJETETA
Sponzor++

1034 postů
1199 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 5 let
@mhinee ja len upozorním, že nerozhoduj ohľadom celého AT len podľa vyjadrenia jedného člena.

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

tophx
Developer

1008 postů
749 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 5 let

@CyborgManCZ : "Za mě stupidita, nikdo to neřeší. Hovadiny jako petice se tady řeší, ale jak dojde na něco podložené tak s tím at nic nedělá."

Tak petice tu hlavně řešili byvalí členi ATeamu takže nevím proč to tu zas vytahuješ.

Podložené něco může být jen každý si na to může udělat svůj názor, někdo rozumí cheatum lépe někdo ne.

A rozhodnutí jen jednoho člověka co o tom rozhoduje (takže z AT) mi přijde takové divné, urychlené.

Musí se prozkoumat víc detailů.

Proto jsem to nechal i na někom jiném.

Ono je pravda že na Anni a KitPvP je jiné PvP je to asi nějakým pluginem co je na KitPvP.

Ale od tebe jsem čekal jiné chovaní než to co si psal hned po eventu do chatu, jakožto starý člen AT.

Poslat zprávu na webu.

E-Mail: dev@minicraft.cz

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 5 let
kaktusator_666 said: Zdravím,Rád bych se k celé situaci vyjádřil. Team který jsem měl, tak jsem sestavoval z lidí, kteří hrají pvp na vyšší úrovni a hlavně na jiných serverech, to že na minicraftu na minihře kitpvp, funguje pvp tak jak funguje, je věc sama o sobě, takže se není čemu divit, že když na anni, kde bylo zcela jiné pvp to dopadlo, tak jak to dopadlo. Samozřejmě že když mě někdo porazí, tak má hned hacky, že? Ohledně banu hráče S_uprem3 jsem se vyjádřil k dotyčnému členu, který udělil ban, takže nemám náladu se zde opakovat. Nechápu proč se zde odehrál takový rozruch, kvůli tomu, že v jednom teamu bylo pár lidí až "moc dobrých", takže si nad tím zkuste trochu zapřemýšlet a pak se k tomu zde vyjadřujte, děkuji.kaktusator_666

A v com ine pvp? Ale prosim ta, minecraft hrajem uz 10tym rokom a v pvp sa vyznam ovela lepsie ako trojrocnym new hracom. Ono ak oni hraju podla teba na ,,inej lige" tak co som ja a Vajco? Vajco dostaval bany na dennom poriadku a nikto sa o to nezaujimal, proste ban a hotovo. U mna to bolo take iste, no teraz viacej clenov AT sa priklana k tomu ze som legit, nez ze cheatujem, kedze sam pomaham AT banovat cheaterov ako S_uprem3.

Teraz mi vysvetli preco hitol antibota v 26 sekunde? Robil na mna video viz. https://www.youtube.com/watch?v=0g3nNDbKuKc&list=LLOpLeUVocm3gx42yQmUCt9Q&index=6&t=0s kde dostaval nenormalnym sposobom a vcera na anni evente som ho mal problem hitnut. To, ze ho obhajis ze je tam ine pvp? Ale prosim ta, je to uplne rovnake len bez soupiek.

Dobre, ak su legit ako je mozne ze hraca lilFilmek kickol anticheat 8x a hrac Vakyhoses lockoval na mna a hraca heqwen, pretoze jeho aimlock si nevedel vybrat? Preco nebol anticheat aj na anni evente? To su otazky na ktore asi nikdy nedostanem odpoved.

//EDIT vo videu som si prave vsimol, ze particles (efekty) vobec neladia s jeho CPS = nad 16 cps viac particles a on ich mal minimalne mnozstvo. Ano existuje na to particle efekt, ale ten sa prejavuje inak. Na videu je vidiet ako udrziava 19-20CPS a zrazu mu to klesne na 6cps.

S_uprem3
Hráč

1 postů
1 reputace

IGN: S_uprem3
Od S_uprem3 » přes 5 let

Takto , :D nebudem sa tu hádať ale treba niečo uznať nikdy sme nehrali na minicrafte ako vy , lebo je to random server , raz mi napísal kaktus a pozval ma či si nejdem zahrať nejaký Anny event , pýtam sa ho že kde a on že na minicrafte , ja hovorím ale veď to je ten server kde mi pred rokom nadával helper na ts :D, takze tu je jasne na com stojíte , ďalej by som chcel podotknúť že je úplne zbytocne sa vyjadrovať na videa ktoré ste poslali lebo na videách je všetko legit , nevidím dôvod čo je na tom zle , keď už nabudúce vás poučím zapnite si tzv. Hitboxy , s mc mám bohaté skúsenosti a nemám dôvod hackovat už len z pár dôvodov . K Anny eventu sa vyjadrujem tak že som zostavil team z 3 najlepších elitných hráčov na Cz/sk , očakávali sme niečo takéto , ale to že budete robiť videa a takéto blbosti , to sme nečakali :D a je to sranda lebo na mna keď začne pisat cca 15 ľudí že hackujem tak jedine čo si myslím o vás je to že vy asi mc nepoznáte , nepoznáte ho vôbec . Ďalej čo sa týka hráča filma (lilFilmek) k tým kickom , tak jednoducho vás to kickne nad 28 cps , ak sa pýtate prečo tak preto lebo ja som to testoval (s drag clickom-to ne klik pri ktorom sa dá dať viac ako 40 cps) a kicklo ma to do 10 sec . Čiže consola je dobre blbá , no čo už :D . K vakymu (vakyhoses) že vaky rozhodne nemá hacky keď ma prefix champion spolu aj s kinxom( KinXandor) na serveri play.survival-games.cz píšem to len preto lebo im museli prehliadať veľmi dôkladne pc keď vyhrali championship. K môjmu baňu toľko že dotyčný chalan čo mi *prehladaval * pc nevedel ísť ani na ts , musel som si za neho sťahovať discord ,mal som pocit že to nechcel vôbec riešiť , do pc mi stiahol ss tools čo mi pc rozoznal ako vírus , takze to by som predom spravil tak aby ste ľuďom sťahovali take čo nevyzerá ako vírus , no sranda nastala vtedy keď som si zistil že čo to je za program , zistil som si že program používal server play.qplay.cz pred 3-4 rokmi čo je sakra dávno a ma to detekovať najnovšie hacky alebo ja neviem čo , no chalanisko mi tam našiel údajné *stringy* (vraj zostávajú po hackoch) no lenže ja som si o tom dohladaval a zistil som že tým ako Je ten program starý tak že to detekovalo stringy ktoré zostali po módoch (používam forge btw ) optifine , better fps a mouse delay Fix . Asi 2 z týchto 3 používam takze sa nečudujem že prečo to tam ukázalo . Ako opakujem program je z roku pred Krista takze to je celé zle . Filmek Vám odkazuje (a-t) že máte používať Basic valux ss tool čo je vraj nové a netreba sa s tým toľko učiť . Ďalšia vec je taká že na evente sme nikomu nenadávali , ale oni nám , :D (a z tohoto sa nevykrutite lebo mám videoklip :)].K tomu môjmu banu :DD , nemám dôvod hackovat ako som spomínal , mám menší ytb kanál kde točím videa a videa točím odkedy mám origo , takze tam si môžete pozrieť že či hackujem , ale ste strašne vtipný že mi takto dávate ban a dôvod banu je program ktorý pochádza z roku 300 pred Kristom . Btw pre tých ktorí to dočítali až sem , tento komentár by nevznikol kebyze mi kaktus nenapíše , lebo už na vás nemá nervi , a ani ja ... prajem pekný zvyšok dnešného dňa c:

skap

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 5 let

Gramatika na výbornej úrovni. Vidím že existuje ďalší rafaelnadal s 28 teda tu dokonca spomínaných 40 cps :D 

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

S_uprem3 said:

Takto , :D nebudem sa tu hádať ale treba niečo uznať nikdy sme nehrali na minicrafte ako vy , lebo je to random server , raz mi napísal kaktus a pozval ma či si nejdem zahrať nejaký Anny event , pýtam sa ho že kde a on že na minicrafte , ja hovorím ale veď to je ten server kde mi pred rokom nadával helper na ts :D, takze tu je jasne na com stojíte , ďalej by som chcel podotknúť že je úplne zbytocne sa vyjadrovať na videa ktoré ste poslali lebo na videách je všetko legit , nevidím dôvod čo je na tom zle , keď už nabudúce vás poučím zapnite si tzv. Hitboxy , s mc mám bohaté skúsenosti a nemám dôvod hackovat už len z pár dôvodov . K Anny eventu sa vyjadrujem tak že som zostavil team z 3 najlepších elitných hráčov na Cz/sk , očakávali sme niečo takéto , ale to že budete robiť videa a takéto blbosti , to sme nečakali :D a je to sranda lebo na mna keď začne pisat cca 15 ľudí že hackujem tak jedine čo si myslím o vás je to že vy asi mc nepoznáte , nepoznáte ho vôbec . Ďalej čo sa týka hráča filma (lilFilmek) k tým kickom , tak jednoducho vás to kickne nad 28 cps , ak sa pýtate prečo tak preto lebo ja som to testoval (s drag clickom-to ne klik pri ktorom sa dá dať viac ako 40 cps) a kicklo ma to do 10 sec . Čiže consola je dobre blbá , no čo už :D . K vakymu (vakyhoses) že vaky rozhodne nemá hacky keď ma prefix champion spolu aj s kinxom( KinXandor) na serveri play.survival-games.cz píšem to len preto lebo im museli prehliadať veľmi dôkladne pc keď vyhrali championship. K môjmu baňu toľko že dotyčný chalan čo mi *prehladaval * pc nevedel ísť ani na ts , musel som si za neho sťahovať discord ,mal som pocit že to nechcel vôbec riešiť , do pc mi stiahol ss tools čo mi pc rozoznal ako vírus , takze to by som predom spravil tak aby ste ľuďom sťahovali take čo nevyzerá ako vírus , no sranda nastala vtedy keď som si zistil že čo to je za program , zistil som si že program používal server play.qplay.cz pred 3-4 rokmi čo je sakra dávno a ma to detekovať najnovšie hacky alebo ja neviem čo , no chalanisko mi tam našiel údajné *stringy* (vraj zostávajú po hackoch) no lenže ja som si o tom dohladaval a zistil som že tým ako Je ten program starý tak že to detekovalo stringy ktoré zostali po módoch (používam forge btw ) optifine , better fps a mouse delay Fix . Asi 2 z týchto 3 používam takze sa nečudujem že prečo to tam ukázalo . Ako opakujem program je z roku pred Krista takze to je celé zle . Filmek Vám odkazuje (a-t) že máte používať Basic valux ss tool čo je vraj nové a netreba sa s tým toľko učiť . Ďalšia vec je taká že na evente sme nikomu nenadávali , ale oni nám , :D (a z tohoto sa nevykrutite lebo mám videoklip :)].K tomu môjmu banu :DD , nemám dôvod hackovat ako som spomínal , mám menší ytb kanál kde točím videa a videa točím odkedy mám origo , takze tam si môžete pozrieť že či hackujem , ale ste strašne vtipný že mi takto dávate ban a dôvod banu je program ktorý pochádza z roku 300 pred Kristom . Btw pre tých ktorí to dočítali až sem , tento komentár by nevznikol kebyze mi kaktus nenapíše , lebo už na vás nemá nervi , a ani ja ... prajem pekný zvyšok dnešného dňa c:

Gratulujem k sebanahlaseniu, mozete to locknut - 40 cps nie je normalne aj e to autoclick, 28cps nie je normalne a je to autoclick. Ja mam na svojom serveri prefix S_uprem3jecool a neni to pravda.

LilFilmek dostaval kicky za HitReach a Killauru, nie FastClicks

GhostClient_
Hráč

234 postů
76 reputace

IGN: Dxpa_
Od GhostClient_ » přes 5 let

[ DELETED ]

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

imbeingtoasted said:
S_uprem3 said:

Gratulujem k sebanahlaseniu - 40 cps nie je normalne aj e to autoclick, 28cps nie je normalne a je to autoclick. Ja mam na svojom serveri prefix S_uprem3jecool a neni to pravda.

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

[Zmazte toto, bol to omylom post]

x1nL0ve_
Sponzor

59 postů
61 reputace

IGN: x1nL0ve_
Od x1nL0ve_ » přes 5 let

Zdravím,

Tak já se také trochu k tomuhle tématu vyjádřím, jelikož jsem zažil podobnou situaci. Celá tahle situace by se normálně na serverech stávat neměla, přijde mi, že se jedná o pochybení vedení AT. @saffers dělá na serveru, co může, ale @TomasC? Dobře, já proti Tomášovi „nic“ nemám, ale není vedení, které by stačilo na takový AT. Podívejme se na tuhle situaci detailně. Hráč @imbeingtoasted na serveru již nějakou dobu cheatuje a bylo to několikrát potvrzené. Co se děje? Nic. Tento hráč mě dostal pryč z AT a to naprosto bezdůvodně. Je to normální hráč a tohle mu prochází. Je to normální? Ne. Hráč @S_uprem3 je člověk, který hraje PvP na vyšší úrovni (Stejně jako KinXandor a Vakyyhoses) a na lepších serverech, než je MiniCraft (Myšleno lepší registrací hitů, atd...). Nemyslím si, že tito hráči cheatují, jelikož jak zde již @S_uprem3 napsal, tak byli prohledáváni v době „UHC Championship“ na konkurenční serverové síti. Tyto lidi jsem před nějakou dobou znal a hrál jsem s nimi Minecraft poměrně často a vím, že jsou legit. Oni jsou vlastně nyní bezdůvodně obviněni z používání cheatů, stejně jako já v době, když jsem ještě byl v AT a pak jsem za to byl bezdůvodně vyhozen. Přijde mi to trochu „postavené na hlavu“, protože legit hráči jsou bezdůvodně potrestání a cheateři (jako @imbeingtoasted) na serveru v pohodě hrají dále. AT by měl být něco jako soudce, naprosto nestranný a měl by rozhodovat spravedlivě, nikoliv jako teď. Bohužel je tu problém, že @imbeingtoasted se velice blízce baví s @CAU_JSEM_LUKI a @PolakJack, kteří si hrají na to, že jim patří server. S @CAU_JSEM_LUKI jsem se dříve také „kamarádil“ a bylo mezi námi vše v pohodě (doba, než jsem byl v AT), ale pak se začal bavit s @imbeingtoasted a vše šlo pryč. Až podivně se mu během pár hodin zlepšil skill a začal se chovat jinak, než předtím. To stejné s @Dxpa_, s ním jsem se krátkou chvíli bavil těsně předtím, než jsem byl v AT, pak tu @Dxpa_ hodně dlouhou dobu nechodil a před nějakou dobou se zde opět oběvil. Skill @Dxpa_ se také rapidně změnil a nemyslím si, že by to bylo tím, že se učil PvP. Můj názor je ten, že AT na MiniCraftu nefunguje, tak jak by měl. Ještě k těm kickům, které tu zmiňoval @imbeingtoasted. Kicky od anticheatu nic neznamenají, já jsem jich také dostal hodně a pokud si myslíš, že pokud sem později pošleš CPS test z KitPvP a budeš tu brečet: „Oni mají 40 cps. OMG. To mě maminka nenaučila. Oni určitě cheatují.“ Tak ti absolutně nepomůže. Když jsem byl vyhozen z AT, tak jsem ten CPS test řešil s @Night a on mi potvrdil, že ten CPS test je rozbitý a neobrazuje přesné hodnoty a proto je možné, že tyto hodnoty jsou vysoké nebo nepřesné. Jinak @Legenda02 25cps dáš, pokud umíš klikat a 40 cps je také možné s dragclickem (S dragclickem je možné až 100cps).

S pozdravem,

X1nL0ve_

Every interaction you have is an opportunity to have a positive impact on others, so make it count.