IGN: MILENAJETETA
Prepáč mi to, no aktuálne ti nerozumiem..
Na začiatku daného príspevku píšeš, že máš určité fotky, kde je vidieť správanie xSadBejbyy, že si máme z nebo utvrdiť názor sami a teraz ho sem nechceš dať kvôli tomu, že tam je msg hráča?
Osobne, ako tak čítam tieto forka so zameraním na správanie tých členov At, tak sa o to začínam aj zaujímať, no toto ma dosť sklamalo..
Celkovo mi to príde, ako by si založil celé toto vlákno iba na jedinej fotke a tom, že ťa cyborg odkázal na TomasaC, keďže fotky toho chatu sem kvôli hráčovi dať nechceš..
Myslím si, že by to bolo vskutku jedno, keby zamažes ten msg chat s daným hráčom a postneš sem fotku toho jej chovania, keďže sa jedná teraz o to, čo napísala a nie o to, či si zamazal ten screen. Takto bez tých fotiek mi toto vlákno príde ako zbytočné hrotenie situácie, keďže konkrétne nové dôkazy už neprichádzajú.
Ďakujem,
S pozdravom MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: ItzMatthewCZ
Zdravím,
Mrzí mě, že si toto myslíš, tento příspěvek jsem především nezaložil kvůli hráči Cyborg ale kvůli přehlížení nevhodné chovaní hráče xSadBejbyy některými členy AT. To s Cyborgem jsem dal jenom jako dosvědčení jeho chování, které se už řešilo a svým způsobem se tato část s Cyborgem váže k vláknu "Máme toho dost !". Pokud bylo jeho jednání v pořádku, pak to je tedy pochybení z mé strany a za to se omlouvám. Každopádně ty snímky sem dám, ale Bejbyno nevhodné chování tam moc vidět nejde, spíše přehlížení jejího chování a umravňování člena AT jiným členem AT, to asi, aby hráč xSadBejbyy nedostal vyhazov či něco jiného a mohl se vesele nevhodně a odpudivě chovat dál. Navíc si myslím, že jak na fóru, tak i jinde je důkazů o minimálně nevhodném chování hráče xSadBejbyy až dost. Děkuji za přečtení :)
Zde slíbené screeny :
https://ctrlv.cz/siON
* Doufám, že teď už to dává celé smysl a pokud se vám zdá něco nejasné, tak se nebojte zeptat :)
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Nič v zlom, ale osobne som si myslel, že to bude niečo extra zlé, keď takéto topicy sa vytvárajú, no nakoniec z tej fotky vidím len menší prehrešok.
Samozrejme, nestojím na jej strane, i keď to tak môže vyzerať.. Sám mám určitý názor hlavne na tie hlúposti v AT chate, ktoré si tam Bejby občas s inými členmi píše, no určite to nie je argument na nejaký trest väčší aspoň z môjho pohľadu. Súhlasím s vami, že občas sa správa detskejšie, no v tomto si myslím, že jej stačí len nejako pohroziť.
Inak môj názor platí len počas doby, cez ktorú je Bejby buulderom. Neriešim ako sa správala predtým.
S pozdravom,
MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: PolakJack
No toto teda! Hrozné! Musíme jej zaviazať nohy a zavesiť ju na luster nech visí dole z plafóna! Čo si to dovoľuje!
Nie, teraz vážne. Naozaj som čakal niečo horšie, niečo, kvôli čomu sa oplatí zakladať topic. Dovolím si tvrdiť, že táto reakcia je úplne v poriadku. Keby som tam ja a niekto do mňa takto statočne rýpe, tak by som mu napísal niečo veľmi obdobné. Síce by som sa nenechal tak rýchlo vytočiť, ale budiž, chybičku urobí každý. Každopádne člen AT tam nie je od toho, aby vám tam robil pestúnku alebo vám utieral sople. Keď sa nevieš správať, tvoj problém, my ti to tolerovať nebudeme. Člen AT je tiež len človek a určite sa nebude milo správať k niekomu, kto sa ho snaží cielene provokovať. A to, že sa vám nepáči, že je v AT, je smutné, ale musíte sa zmieriť s tým, že je asi dôvod na to, aby v AT bola. Vy ako hráči máte nárok si povedať svoj názor, to bez pochýb, ale určite nemáte právo vyháňať členov AT z Teamu, do ktorého vstúpili dobrovoľne na úkor vlastného času a povinností, len na základe toho, že sa vám nepáčia jej reakcie a správanie. Hodil by sa rešpekt navyše.
Btw, Cyborgova reakcia je úplne namieste, pretože vedenie AT rieši takéto veci.
Sťažnosť zamietam a zamykám, aj tak ďakujeme za nahlásenie. S pozdravom, Jack.
E-mail: polakjack@minicraft.cz