IGN: GejmronCZ
Jak píší ostatní, když se to bude hrát i po měsíci, tak jsem pro. Jenže tu je ten problém, že to je týmová hra a týmové hry tu nemají dlouhého trvání, protože se nesejde dost hráčů, aby arény vůbec začali, protože na Anni je jich vždy potřeba trochu víc než 3 nebo 7.
Jen doufám, že to nebude až tak moc pay2win jako minule. Možná jsem jediný, komu se to zdá, ale myslím si to.
@adameks1 souhlasím, název SmallAniRun nezní špatně. Možná by se to dalo i maličko (pokud budou buildeři stavět mapy ve vzduchu) propojit s bridges, čili by to byl potom opravdu Run a opravdu by to byl mega fight na midu mezi všemi týmy.
BTW @saffers rada: ty by ses měl spíše soustředit na tu miliardu věcí, co máš rozdělaných a nepřidávat si navrh pořád další. Vím o mnohých věcěch, které by již mohly být dávno dodělány a být využívané na serveru. I když zase jako jo, čím víc toho je, tím víc práce to je udržovat.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: majlop_cz
Anketa na mini-anni :
// Smazáno, Důvod: Anketa již byla vytvořena. KLIK
Jsem 14 letý kluk který už 3roky hraje na minicraft. Máma mi zakazuje je pc a někdy se nemůžu ani najíst. Chceš se se mnou setká přijeď do tábora. Chceš se setkat s @randomjmeno pošli mu peníze. Nic víc nic míň najdeš mě aktivniho v těchto hodinách 13-20. Mám pc jen na 3 hodki tak si to musím uźít. Tak cc
IGN: tophx_