Survival Portal plugin • Minicraft.cz

MikiBlack
Hráč

47 postů
42 reputace

IGN: MikiBlack
Od MikiBlack » přes 5 let

Proč přidávat portály, však bys do nich vešel a někam tě to portne na místo X, však stejně tak fungují warpy, napíšeš warp a jsi na místě X, za mě je tohle zbytečná věc.

#Riddim

#Dubstep

AbcGame
Sponzor

5 postů
2 reputace

IGN: AbcGame
Od AbcGame » přes 5 let

Ale stále si mi nenapísal dôvod prečo ťa tento príspevok tak hrozne irituje a tak veľmi protestuješ proti tomu ... v  čom je problém ? že by som chcel mať prepojených viacej miest bez toho aby boli úplne pri sebe nalepené ... ktoré chcem postaviť pre všetkých na serveri ?  práveže si myslím že by toto uvítalo viacero stavitelov ...  na serveri sa nachádza bezpočet atrakcií od hráčov a práve týmto spôsobom by sa to dalo krásne prepojiť a myslím si že by to ludia uvítali ... tak mi stále nejde do hlavy čo sa ti natom nepáči 

Obchodnik003
Sponzor++

225 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 5 let

Nestáva sa často že som na Legendovej strane, ale je pravda, že nemôžeš očakávať že na svete kde hrá tretina serveru, budú robiť Admini/helperi veci pre hráčov, ktoré tu už sú (/warp). Jedine čo je výhoda portálov oproti warp je, že nemusíš otvárať chat, čo je skôr nevýhoda lebo takto ťa môže portnúť niekto iný (dotlačí ťa hitboxom, udicou, mobom...), V tomto má napríklad warp cedulka dobrú výhodu. Treba brať na vedomie že stále je to "Survival" server a premódovaný Survival je už Creative... A dôvody napísal: mimo to čo nemôže povedať "out loud" (že si otravný a nemáš empatiu) písal aj možné zadrbanie Survivalu portálmi (ktoré môžu vytvoriť alebo zničiť len AT), "tpakilly", vyťaženosť AT, dezorientácia nových hráčov...

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 5 let
@obchodnik003 to popsal docela dobře. Tento plugin je zbytečný... Přidávaly by ee problémy a zbytečné práce. Vznikali by nenápadné pasti atd... Asi by to nebyl ani toakill. Určitě jsem proti a je to zbytečné.. Vážně stačí cedulka nebo chat a tam /warp... Má to své výhody :).

Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

Velice zajímavá diskuze,

mě ale zajímá jedno, potom, co tu napsal @Sharkmens_Hry.

To si můžeme někteří (nevím jestli podle hodnosti nebo pro všechny) zažádat o přidání warpu na danou cedulku?

(Teď jestli jsem jelito, tak sorry, ale nevím o tom, že bychom mohli toto dělat.)

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

Obchodnik003
Sponzor++

225 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 5 let

Pokiaľ sa pamätám tak tento plugin je aktívny ale nevyužívaný na survivale, tým pádom ani zažiadať si oň nemôže nikto z hráčov

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 5 let

Cedulka s warpy na skyblock spawnu a jinak je to myšleno v chatu. I chat jsem tam zmínil a tam ten /warp neboť na cedulce je to myslím [Warp]. :)

Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt