IGN: AbcGame
Ale stále si mi nenapísal dôvod prečo ťa tento príspevok tak hrozne irituje a tak veľmi protestuješ proti tomu ... v čom je problém ? že by som chcel mať prepojených viacej miest bez toho aby boli úplne pri sebe nalepené ... ktoré chcem postaviť pre všetkých na serveri ? práveže si myslím že by toto uvítalo viacero stavitelov ... na serveri sa nachádza bezpočet atrakcií od hráčov a práve týmto spôsobom by sa to dalo krásne prepojiť a myslím si že by to ludia uvítali ... tak mi stále nejde do hlavy čo sa ti natom nepáči
IGN: Obchodnik003
Nestáva sa často že som na Legendovej strane, ale je pravda, že nemôžeš očakávať že na svete kde hrá tretina serveru, budú robiť Admini/helperi veci pre hráčov, ktoré tu už sú (/warp). Jedine čo je výhoda portálov oproti warp je, že nemusíš otvárať chat, čo je skôr nevýhoda lebo takto ťa môže portnúť niekto iný (dotlačí ťa hitboxom, udicou, mobom...), V tomto má napríklad warp cedulka dobrú výhodu. Treba brať na vedomie že stále je to "Survival" server a premódovaný Survival je už Creative... A dôvody napísal: mimo to čo nemôže povedať "out loud" (že si otravný a nemáš empatiu) písal aj možné zadrbanie Survivalu portálmi (ktoré môžu vytvoriť alebo zničiť len AT), "tpakilly", vyťaženosť AT, dezorientácia nových hráčov...
+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003
IGN: SadEmo
Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.
IGN: GejmronCZ
Velice zajímavá diskuze,
mě ale zajímá jedno, potom, co tu napsal @Sharkmens_Hry.
To si můžeme někteří (nevím jestli podle hodnosti nebo pro všechny) zažádat o přidání warpu na danou cedulku?
(Teď jestli jsem jelito, tak sorry, ale nevím o tom, že bychom mohli toto dělat.)
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: Obchodnik003
Pokiaľ sa pamätám tak tento plugin je aktívny ale nevyužívaný na survivale, tým pádom ani zažiadať si oň nemôže nikto z hráčov
+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003